Liverpool te gast bij Sunderland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 december 2015     0 REACTIES

In de Engelse competitie staan er nog volop wedstrijden geprogrammeerd in 2015. Aanstaande woensdag is Liverpool te gast bij Sunderland die zich op de één na laatste plaats op de ranglijst van de Premier League bevindt. Liverpool staat op de achtste plaats, maar met drie punten voor winst kan de club zich zo drie plaatsen omhoog werken.

“We hebben laten zien dat we een goed team hebben”

Voor Liverpool was Boxing Day een groot succes. De club won de thuiswedstrijd tegen koploper Leicester met 1-0. Rode Duivel Christian Benteke schreef het enige doelpunt op zijn naam. Onze landgenoot kwam in juli dit jaar over naar Liverpool en vertrok bij Aston Villa. Sunderland vreest voor Benteke die in zijn tijd bij Villa een hattrick heeft versierd. Sunderland verloor toen met 6-1 van Aston Villa.

De gewonnen wedstrijd tegen Leiscester haalde Liverpool uit de dip die ze in de wedstrijd daarvoor tegen Watford opliepen. Die uitwedstrijd verloor Liverpool met 3-0. “We hebben laten zien dat we een goed team hebben. De laatste weken waren een hard gelach voor ons. De resultaten waren er niet naar, maar ik denk wel dat we hebben laten zien dat we ervoor willen vechten”, zegt Benteke.

Onder leiding van Jürgen Klopp is Benteke niet verzekerd van een basisplaats. “Iedereen kan zien dat we een grote selectie hebben, met veel kwaliteitsvoetballers. Ik moet geduldig zijn en wachten totdat de manager mij nodig heeft. Ik heb een paar dagen geleden met Klopp gesproken en hij heeft me verteld wat hij van mij verwacht. Ik probeer dat op het veld te laten zien.”

“Hij geeft je vertrouwen en dat heb je nodig als speler”

Voor Simon Mignolet is het duel tegen Sunderland een weerzien met zijn oude club. De Belgische keeper verruilde Sunderland in juni 2013 voor Liverpool. De prestaties van de keeper worden weleens waar vaak onder een vergrootglas gelegd, maar in de wedstrijd tegen Leicester zorgde Mignolet voor zijn vijftiende ‘clean sheet’ van het kalenderjaar. Op dat vlak staat de Rode Duivel op nummer één in de Premier League. Dit succes ziet Mignolet mede door zijn oefenmeester Jurgen Klopps. “Hij heeft alle spelers al geknuffeld, mij ook. Dat geeft een goed gevoel, omdat je beseft dat hij achter jou staat en je volop steunt. Hij geeft je vertrouwen en dat heb je nodig als speler.”

Sunderland heeft maar één doel en dat is winnen van Liverpool. De club heeft nu vier verloren wedstrijden op rij en kan wel wat punten gebruiken. Afgelopen weekend speelde Sunderland uit tegen Manchester City en verloor – mede dankzij een briljante Kevin de Bruyne – met 4-1.

Bookmakers

De noteringen voor deze wedstrijd variëren enorm. Winst voor Liverpool krijgt in deze match een x 1.70 quotering mee. Winst van Sunderland wordt met x 5.50 het hoogste ingeschaald. Een gelijkspel levert met een x 3.90 notering ook flink wat op, waardoor u met een knaller het nieuwe jaar in kan gaan.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Sunderland – Liverpool wordt gespeeld op woensdag 30 december om 20:45 uur in het Stadium of Light. Wie wint deze Engelse competitiewedstrijd? Vertrouw op uw voetbalkennis, speel mee en sluit het nieuwe jaar af met een goed gevulde portemonnee via VoetbalGokken.be! Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN