Liverpool krijgt woensdag al kans op revanche tegen Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 februari 2016     0 REACTIES

Afgelopen weekend pakte Manchester City de eerste prijs van dit seizoen: de Capital One Cup. City won de finale na strafschoppen van Liverpool. Amper drie dagen later krijgen The Reds een ultieme kans op revanche als City op bezoek komt op Anfield Road. De bookmakers hebben vooraf geen echte favoriet en geven een gelijkspel in de pre-wedstrijd quoteringen de hoogste odd.

Feest in Manchester, Kompany uiterst sportief

Terwijl de Liverpool-Belgen Origi en Mignolet hun wonden moesten likken nadat de Capital One Cup aan hun neus voorbijging, was het feest in het kamp van The Cityzen. Er was echter één speler van Manchester City die deze feestvreugde aan zich voorbij liet gaan: Vincent Kompany. De Rode Duivel nam na de beslissende penalty eerst tijd om zijn landgenoten bij de tegenstander te troosten en liet ook de gelegenheid nog onbenut om de andere Liverpool-spelers een hart onder de riem te steken. De uiterste sportieve geste van onze landgenoot is niet onopgemerkt gebleven. Alle social-mediakanalen waren na afloop vol lof over deze zeldzame geste. Kompany: “Winnen na strafschoppen is niet de leukste manier, laat staan de eerlijkste”, citeert Het Laatste Nieuws de Belgische captain van City. “Liverpool speelde sterk, maar we hadden genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen. Binnen drie dagen spelen we opnieuw tegen Liverpool en wat we vandaag geleerd hebben zullen we vanzelfsprekend meenemen naar die wedstrijd.”

Blunder Mignolet

Liverpool-doelman en Rode Duivel Simon Mignolet ging bij de 0-1 van City opzichtig in de fout. In de slotfase maakte hij zijn fout enigszins goed door tweemaal te redden en daarmee een strafschoppenserie uit het vuur te slepen. Daarin kon Mignolet niet excelleren. Voor de sluitpost komt de kans op revanche dus wel heel goed uit. Hij zal deze woensdag veel goesting hebben om de ‘nul te houden’. “Manchester City had dat doelpunt nooit mogen maken”, zei trainer Jurgen Klopp na afloop, hintend op de blunder van Mignolet. Uiteraard was de oefenmeester van Liverpool teleurgesteld, maar met de competitiekraker tegen hetzelfde Manchester City voor de deur wil hij niet te lang stilstaan bij dit voorval: “Het is niet de manier waarop je valt dat telt, maar de manier waarop je weer opstaat dat ertoe doet. Komende woensdag zullen we moeten tonen dat we goed zijn opgestaan”, zei Klopp met een groot gevoel voor poëzie tegenover de Daily Star.

Pre-wedstrijd quoteringen

Het competitieduel tussen Liverpool en Manchester City staat na de thriller in de Capital Cup Finale duidelijk onder een vergrootglas. Met name de Britse fans en media smullen van deze kans op revanche. De speculaties lopen enorm uiteen: Liverpool zou definitief geknakt zijn en rijp voor de slacht. Daartegenover staan weer commentaren die zeggen dat het winnen van de Cup City erg veel krachten zou hebben gekost. Een terugkeer van Kevin De Bruyne wordt deze week nog niet verwacht. De Belg richt zich op het seizoeneinde en het EK in Frankrijk. De bookmakers verwachten dan ook eenzelfde opstelling. Ook al spelen The Cityzen dit keer op verplaatsing, de odds zijn slechts licht in het voordeel van The Reds: x 2,60 bij winst van Liverpool en x 2,90 als City wint. Een gelijkspel wordt gequoteerd op x 3,40.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Het topduel in de Engelse Premier League tussen Liverpool – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 2 maart om 21:00 uur op Anfield Road. Pakt City opnieuw de bloemen of krijgen The Reds hun revanche? Kies uw favoriet en zet in via VoetbalGokken.be voor extra hoge winstkansen! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN