Liverpool kan tegen Crystal Palace stappen zetten naar titel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 juni 2020     2 REACTIES

Het kampioenschap van Liverpool moet nog even wachten, maar deze woensdag kunnen The Reds al een heel eind komen als ze Crystal Palace weten te verslaan. In de Premier League stijgt de spanning wanneer Liverpool de titel pakt. Stelt Crystal Palace net als Everton het kampioensfeest van The Reds ook nog even uit? De Belgische wedkantoren denken van niet en schalen de odds straf voor u in.

Jurgen Klopp: “Crystal Palace wordt heel interessant”

Liverpool-trainer Jurgen Klopp hield een punt over aan de stadsderby tegen Everton in de herneming van de Premier League. Klopp blijft er rustig om en blikt alvast verder vooruit naar de volgende match, deze woensdag thuis tegen Crystal Palace. “Het volgende duel zal tegen Crystal Palace zijn en dat wordt weer heel interessant”, zegt Klopp tegen de Engelse media.

Liverpool wint de wedstrijd
1.23
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.50
Crystal Palace wint de wedstrijd
11.50
Ontvang GRATIS een €10 paysafe kaart!
ACTIE

“Crystal Palace verdedigd compact”

Als Liverpool, met onze landgenoot Divock Origi op de flanken, de komende twee matches wint is de titel een feit. Maar of Crystal Palace daaraan gaat meewerken moet nog blijken. Klopp: “Crystal Palace heeft kwaliteit. Ze verdedigen graag compact en weten dat ze een behoorlijke bedreiging kunnen vormen bij de tegenaanval. Dat maakt het echt stoer met de kwaliteit die ze hebben. We spelen woensdag weer zo goed als we kunnen”, belooft de trainer van Liverpool die na de thuismatch tegen Palace een wedstrijd op verplaatsing bij Manchester United wacht.

Roy Hodgson: “Liverpool is grote uitdaging”

Crystal Palace staat in de middenmoot van de Premier League en kan voor komend seizoen nog Europees voetbal halen, maar met de match op verplaatsing tegen Liverpool heeft de ploeg van trainer- Roy Hodgson een zwaar duel op het programma staan. “Voor ons wordt Liverpool een grote uitdaging. We moeten geloven dat we wat kunnen halen in Liverpool, maar dan moeten we beter spelen dan we deden”, zegt Hodgson.

“Eén of twee resultaten kan alles veranderen”

Crystal Palace heeft niet zo’n grote spelerskern als Liverpool en dat baart Hodgson zorgen. “Het wordt een uitdaging voor de kleine groep spelers die we hebben om in zo’n korte tijd door zoveel wedstrijden heen te werken. De competitie is zo hecht als je naar beneden kijkt, een of twee resultaten kunnen de zaken heel snel veranderen. We willen natuurlijk doorgaan”, aldus de 72-jarige coach van Crystal Palace.

Statistieken

Het lukte Liverpool niet om de eerste match naar de herneming te winnen om vervolgens de titel te kunnen pakken als Crystal Palace op bezoek zou komen. The Reds speelden een gelijkspel in de stadsderby tegen Everton: 0-0. De ploeg van trainer Klopp hoeft zich weinig zorgen te maken en heeft nog zeeën van tijd om de titel waar te maken, want met 83 punten staat Liverpool een straat lengte voor op de nummer twee Manchester City dat na de zege op Burnley 63 punten heeft.

Crystal Palace staat op de negende plek met 42 punten. Tottenham Hotspur heeft evenveel punten en staat een plaatje hoger dan Crystal Palace. De vijfde plek geeft toegang tot Europees voetbal en dat is haalbaar voor Hodgson en zijn team. Manchester United is de huidige nummer vijf met 46 punten.

Head 2 Head

Liverpool won de laatste twee voorbije jaren telkens de thuismatch tegen Crystal Palace. In 2019 werd het 4-3 voor The Reds. Drie jaar geleden wist Crystal Palace haar laatste overwinning in het Anfield Stadion op te strijken door Liverpool 1-2 te verslaan.

Huidige vorm Liverpool

Voorbije zondag werd er niet gezegevierd in de stadsderby tegen Everton. De nummer twaalf van de Premier League hield knap stand tegen het sterrenteam van trainer Klopp. Het werd met 0-0 een gelijkspel op Goodison Park.

Huidige vorm Crystal Palace

Crystal Palace had wat meer geluk in de herneming van de Premier League. Er werd gewonnen met 0-2 van Bournemouth. Crystal Palace won voor de verplichte coronapauze al driemaal en met de overwinning op Bournemouth zet de ploeg van trainer Hodgson de ongeslagen reeks door. Of na Liverpool deze reeks nog voortduurt zullen we woensdagavond rond de klok van elf weten.

Lappenmand

Bij Liverpool zit Shaqiri Xherdan (kuitblessure) al geruime tijd in de ziekenboeg. Verder is het nog onduidelijk of Andrew Robertson tegen Crystal Palace kan spelen. Voor de twintigjarige Ben Woodburn (gebroken voet) komt de match tegen Crystal Palace nog te vroeg. Ook Milner en Matip zijn vraagtekens, zij vielen in het duel tegen Everton geblesseerd uit.

Crystal Palace heeft een drietal spelers niet tot haar beschikken tegen Liverpool. De Nederlander Patrick van Aanholt kampt al langere tijd met een blessure. Ook Mamadou Sakho (bovenbeenblessure) en Max Meyer (enkelblessure) gaan woensdag niet mee naar Anfield.

Prognose

Onze prognostiek is een overwinning voor Liverpool. Volgens ons gaan The Reds zegevieren met 2-0. Denkt u dat ook of verwacht u een andere uitkomst? Check onderstaand odds-overzicht voor de gemiddelde quoteringen bij de Belgische wedkantoren!

Quoteringen Liverpool – Crystal Palace

Een zege van Crystal Palace staat met x 11.50 keer de inleg het hoogst genoteerd bij de bookmakers. In het 1X2 spelsysteem levert een gelijkspel x 5.50 keer uw inleg op.

Denkt u dat The Reds zegevieren? Speel dan op winst voor Liverpool en ontvang x 1.23 keer het speelbedrag retour als Liverpool woensdagavond de volle buit pakt.

De Premier League wedstrijd Liverpool – Crystal Palace wordt gespeeld op woensdag 24 juni om 21:15 uur op Anfield in Liverpool. Ga vandaag nog naar de Belgische wedkantoren en zet uw voorspelling op scherp voor de thuismatch van The Reds tegen de Eagles!


Reacties

teamspeler
24 juni 2020

Wat een straffe odd voor een zege van Crystal Palace

4 jaar geleden

kaagent
24 juni 2020

Nou ik houd het op een zege van The Reds!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN