Liverpool FC op bezoek bij Sunderland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 januari 2015     1 REACTIE

Liverpool reist komend weekend af naar het ‘Stadium of Light’ van Sunderland. Dit team verloor op nieuwjaarsdag met 3-2 uit bij Manchester City, die dankzij deze zege medekoploper – samen met Chelsea – is geworden in de Premier League. Sunderland (de nummer 14 in de Engelse competitie) wist topteam City goed partij te bieden en verloor maar nipt van het miljoenenteam. Liverpool is dus gewaarschuwd.

Vertrek Liverpool-icoon Steven Gerrard dreunt nog na op Anfield

Afgelopen weekend kregen de fans van Liverpool een enorme klap te verwerken: clubicoon Steven Gerrard verkast na de dit seizoen naar Amerika. De sterspeler speelde al zijn gehele voetbalcarrière voor Liverpool, maar op 34-jarige leeftijd heeft Gerrard besloten om voor het Amerikaanse avontuur te kiezen. In een exclusief interview met Liverpool TV vertelde de teamgenoot van Rode Duivel Simon Mignolet dat hij “nog geen contract getekend heeft , maar dat een ondertekening van een contract bij een club in de Amerikaanse Major League zeer dichtbij is.” Het vertrek van Steven Gerrard bij Liverpool staat definitief vast.

Belangrijke weken voor Liverpool

De bekendmaking dat Gerrard de club verlaat volgde daags na de teleurstellende draw thuis tegen Leicester City. De ploeg van trainer Brendan Rodgers verspeelde 2 dure punten door met 2-2 gelijk te spelen tegen de nummer laatst in de Premier League. Saillant detail: Beiden doelpunten van ‘The Reds’ werden gemaakt vanaf de penaltystip door: Steven Gerrard.

Liverpool staat zelf op plek acht, maar voelt de hete adem van Swansea in de nek (eveneens 29 punten uit 20 duels) en ‘The Reds’ hebben inmiddels 3 punten achterstand opgelopen op West Ham United, de nummer 7 op de ranglijst. De ploeg moet dus oppassen om niet nog verder af te glijden in de algemene rangschikking en moet punten gaan pakken om straks aan het einde van het seizoen nog recht te hebben op Europees voetbal.

Spannende pot

De recente ontwikkelingen bij Liverpool met het vertrek van Gerrard en het matige optreden tegen Leicester zorgt ervoor dat de Engelse bookmakers niet zo zeker zijn van een overwinning van The Reds. Ze verwachten een spannende pot, mede vanwege het sterke optreden van Sunderland tegen Manchester City. Een goede gok zou daarom weleens goud waar kunnen zijn.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Sunderland – Liverpool wordt gespeeld op zaterdag 10 januari 2015 om 13:45 uur in het Stadium of Light in Sunderland. Voorspel de uitslag correct en win! Krijg als nieuwe klant bij Ladbrokes maar liefst 100,- euro gratis wed-tegoed… Registreer u hier bij Ladbrokes…
[/av_promobox]

 


Reacties

rsca
11 januari 2015

Liverpool wint maar net, gelukkig was dat precies wat ik verwacht had. Gerrard mijn eeuwige held! Love Liverpool, love voetbalgokken. Weer mooie cash voor volgende week bijeen!

8 jaren geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma v...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN