Liverpool favoriet bij bookmakers

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 februari 2016     0 REACTIES

Liverpool speelt de komende speelronde een uitwedstrijd tegen Aston Villa. The Reds staan op de negende plaats in de Premier League. Aston Villa daarentegen staat op de laatste plaats en zit samen Sunderland en Norwich in de degradatiezone. Liverpool zal daar geen rekening mee gaan houden en gaat de strijd aan met directe concurrenten Everton en Southampton. The Reds zijn bij de Belgische wedkantoren torenhoog favoriet. Een overwinning van Villa heeft de hoogste odd bij de bookies.

Jurgen Klopp terug langs de lijn

Liverpool speelde afgelopen zaterdag in de Premier League met 2-2 gelijk tegen die andere degradatiekandidaat: Sunderland. Geen prestatie waar ze bij Liverpool warm van worden, vooral omdat het er lange tijd naar uit zag dat ze er met de zege vandoor gingen. De ‘Reds’ stonden tot in de slotfase met 2-0 voor, maar in de 82ste minuut en 89ste minuut wist Sunderland de stand weer gelijk te trekken. Met als gevolg: kostbaar puntverlies voor de ploeg van onze landgenoten Simon Mignolet, Christian Benteke en Divock Origi.

Duizenden supporters van Liverpool verlieten ruim voor het eindsignaal het stadion. Dit uit protest tegen de hoge ticketprijzen voor volgende voetbalseizoen. “We moeten hier een oplossing voor vinden”, zei oefenmeester Jurgen Klopp. “Directeur Ian Ayre is al in gesprek met de fans.” De trainer van de Reds is er in de match tegen Aston Villa weer bij. Klopp liet vorige week zijn blindedarm verwijderd, maar keert deze week terug op de bank bij Liverpool. “Ik zal me wel rustig moeten houden”, besluit de oefenmeester die bekent staat om zijn uitbundige aanmoedigingen naar zijn team. “Springen en rennen langs de lijn zit er even niet in voor mij”, zegt Klopp op de clubwebsite.

“Origi traint op volle sterkte”

De trainer kan tegen Villa ook weer een beroep doen op Divock Origi. Vorige maand liet Origi een ingreep aan zijn knie uitvoeren. De Rode Duivel traint inmiddels weer mee bij Liverpool. De Belgische spits liep op 26 december jl. een hamstringblessure. Origi maakte van de gedwongen break gebruik om een ingreep aan zijn knie te laten uitvoeren en keert nu op het veld terug. Ook Daniel Sturridge en Philippe Coutinho zijn weer volop aan het meetrainen, maar versterken het team waarschijnlijk nog niet tegen Aston Villa. “Als je dat trio op training ziet, weet je wat we hebben moeten missen de voorbije weken”, besluit de Liverpool-coach. “Origi traint op volle sterkte en hopelijk zit hij in de ploeg. De drie jongens die weer fit zijn, kunnen niet allemaal starten, maar we vinden wel een oplossing”, aldus Klopp op Sporza.

Aston Villa komt niet uit degradatiezone

Aston Villa heeft afgelopen weekend met 2-0 gewonnen van Norwich. Daarmee heeft het zestien punten en dat is op dit moment het laagste puntentotaal in de Premier League. Een overwinning tegen Liverpool zou dan ook heel straf zijn. Trainer Remi Garde, de opvolger van Tim Sherwood, heeft nog een hoop werk te verrichten om niet uit de Engelse topcompetitie geknikkerd te worden. “Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit met zo’n onzekere spelersgroep gewerkt”, zei de Franse coach in Voetbal International toen hij eind vorig jaar het team overnam. “Mijn spelers spelen zonder zelfvertrouwen en dan maak je technische fouten en ben je niet vrij in je hoofd.” De overwinning tegen Norwich kan dus een tijdelijke opleving zijn, tenzij Garde deze uitspraak voor aanvang van het duel tegen Leverpool uit de wereld geholpen heeft.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische bookmakers staan helemaal achter Liverpool. Winst van de uitploeg wordt beloond met een x 1.85 notering. Mocht Aston Villa goesting hebben en toch winnen. Dan is de uitkering als je hierop hebt ingezet: x 4.20. Een gelijkspel in deze Engelse competitiewedstrijd krijgt een pre-wedstrijd quotering van x 3.50 mee.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Aston Villa – Liverpool wordt gespeeld op zondag 14 februari om 15:05 uur in het Villa Park. Doe mee met deze Engelse wedstrijd en zet in op de club waarvan u denkt dat het gaat winnen. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN