Koploper Chelsea wacht moeilijke opdracht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 december 2014     0 REACTIES

Chelsea is nog altijd de trotse koploper in de Engelse Premier League. De miljoenenploeg liet 2 punten liggen in het uitduel bij Southampton maar zag ook alle concurrenten gelijkspelen. Hierdoor heeft Chelsea nog altijd 3 punten voorsprong op nummer 2 Man. City en 10 op Man. United. Nieuw puntverlies tegen Tottenham kan de ploeg zich echter niet veroorloven.

Hazard red punt voor ‘The Blues’

In de wedstrijd tegen Southampton kwam Chelsea al in de 17e minuut op achterstand door een goal van Manè. Chelsea was in het vervolg van de wedstrijd steeds de betere ploeg en Southampton beperkte zich tot verdedigen. Vlak voor rust wist Eden Hazard de verdedigende muur alsnog te slechte en de 1-1 binnen te werken. Na de thee werd er niet meer gescoord en zo morste Chelsea twee dure punten. Op Boxing Day konden ‘The Blues’ nog juichen, maar in het duel tegen Southampton mocht Chelsea blij zijn dat Hazard een punt kon redden in een verder zeer matig duel.

Tegen Tottenham ‘uit ander vaatje tappen’

De ploeg van trainer José Mourinho zal tegen de Spurs uit een ander vaatje moeten tappen. Tottenham is inmiddels opgeklommen naar de 7e positie en is op stoom gekomen, getuige ook de 0-0 tegen Manchester United (afgelopen weekend). Chelsea zal dus beter voor de dag moeten komen dan tegen Southampton. Dat duel was zeer matig. De ploeg creëerde te weinig kansen. De koploper had duidelijk moeite om de verdedigende stellingen te doorbreken. Er zal meer snelheid en fantasie van aanvallers Costa, Fabregas, Hazard en Schurrle nodig zijn om de drie punten mee te nemen vanuit White Hart Lane, de thuishaven van de Spurs.

Chelsea wacht dus een zware opgave op nieuwjaarsdag. De opdracht is winnen om zeker te zijn ook na de eerste speelronde in 2015 nog koploper te zijn in de Engelse Premier League.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Tottenham Hotspur – Chelsea wordt gespeeld op donderdag 1 januari 2015 om 18:30 uur op White Hart Lane in Londen. Wie wint deze wedstrijd? Voorspel de juiste uitslag en wordt op de eerste dag van het nieuwe jaar al winnaar! De beste wensen voor alle voetbalfans! Krijg als nieuwe klant bij Ladbrokes maar liefst 100,- euro gratis wed-tegoed… Registreer u hier bij Ladbrokes…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN