Koploper Chelsea ontvangt West Ham

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2014     0 REACTIES

De absolute topper van deze speelronde is de wedstrijd tussen koploper Chelsea en de nummer vier van de ranglijst: West Ham United. Chelsea morste de laatste 5 wedstrijd 5 punten, terwijl West Ham 4 maal wist te winnen en slechts eenmaal een gelijkspel moest incasseren.

Chelsea thuis nog ongeslagen

De acht thuiswedstrijden die de ploeg van trainer José Mourinho dit seizoen speelde in de Engelse Premier League werden allemaal gewonnen. Een prettig vooruitzicht voor de ontmoeting tegen West Ham, aanstaande vrijdag. De wedstrijd volgt al zeer snel na de ontmoeting tussen Stoke City-Chelsea van afgelopen maandag.

De ‘kerstwedstrijden’ worden traditioneel druk bezocht. Het stadion van Chelsea – Stamford Bridge – zal dan ook meer dan waarschijnlijk compleet uitverkocht zijn. De Engelse supporters zullen de thuisploeg weer luidkeels toejuichen, hetgeen Chelsea dit seizoen mede heeft geholpen aan de ongeslagen status in eigen huis.

In de uitwedstrijden liet de ploeg in de afgelopen weken wat steekjes vallen. Er werd met 2-1 verloren van Newcastle United en 1-1 gelijkgespeeld uit bij Manchester United.

West Ham gevaarlijke tegenstander

The Blues – de bijnaam van Chelsea – kunnen zich dus geen nieuw puntverlies veroorloven. Manchester City ligt op de loer om ze van de koppositie af te stoten. West Ham heeft de afgelopen weken een relatief makkelijk programma gehad en moest alleen punten achter laten na de ontmoeting in en tegen Sunderland (1-1). West Ham heeft bovendien met de Senegalees Diafra Sakho een gevaarlijke spits in de gelederen. Al mag Chelsea met topschutters Diego Costa en Eden Hazard ook niet klagen over scorend vermogen. Afgelopen weekend wist West Ham in het eigen ‘Boleyn Ground’ tegenstander Leicester met 2-0 te verslaan, door goals van Carroll en Downing.

Sterk Chelsea leed pas één nederlaag sinds 30 april

De lijstaanvoerder uit Londen heeft dan weliswaar 5 dure punten verspeeld in de afgelopen wedstrijden, de nederlaag tegen Newcastle United was pas de eerste sinds 30 april, ook in alle wedstrijden buiten de Premier League was Chelsea sindsdien ongeslagen. Het wordt dus een zeer interessante ontmoeting op Stamford Bridge. Twee teams die in vorm zijn en bovenin meedraaien in de Premier League.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Premier League wedstrijd Chelsea – West Ham United begint vrijdag 26 december 2014 om 13:45 uur. Denk jij te weten hoe dit topduel eindigt? Wed mee bij Ladbrokes en ontvang als nieuwe klant 100,- euro gratis wed-tegoed bij een eerste weddenschap… Registreer u hier bij Ladbrokes.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN