Hoge odds: Stadsderby Everton – Liverpool

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 juni 2020     2 REACTIES

Er wordt bij Liverpool al dertig jaar verlangd naar het kampioenschap en dat kan in de herneming van de Premier League al heel snel gebeuren. Er moeten nog twee matches gewonnen worden alvorens de schaal omhoog gehouden kan worden. Liverpool speelt deze zondag de stadsderby tegen Everton. Dat belooft dus een mooie clash te worden. De Belgische wedkantoren willen de herstart van The Reds niet missen en schalen de quoteringen zeer straf in.

Carlo Ancelotti: “We moeten een geweldige prestatie neerzetten”

Everton krijgt zondag met Liverpool een stadgenoot op bezoek die hard timmert aan de weg naar kampioenschap. Everton-trainer Carlo Ancelotti hoopt dat zijn team de overhand heeft en wint van The Reds. “We hebben een geweldige prestatie nodig om van Liverpool te winnen. Dat is wat je moet doen. Normaal is niet genoeg”, aldus Ancelotti.

Everton wint de wedstrijd
5.10
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.95
FC Liverpool wint de wedstrijd
1.58

“Zware match zondag”

De trainer van Everton heeft veel respect voor coach Jurgen Klopp en zijn team. “Jurgen doet fantastisch werk bij Liverpool. Hij heeft het zo goed gedaan dit seizoen. Het is onmogelijk om de teams met elkaar te vergelijken. We krijgen het zondag nog zwaar”, zegt de Everton-coach.

Jurgen Klopp: “We vechten als niemand anders”

Onze landgenoot Divock Origi kan zondag met Liverpool nog geen kampioen van Engeland worden omdat eerste achtervolger Manchester City haar duel van deze week ook gewonnen heeft. Liverpool-trainer Jurgen Klopp kijkt lang uit naar het moment dat de competitie afgemaakt mag worden en zijn ploeg kampioen kan worden. Met het winnen van de stadsderby komen Klopp en zijn mannen wel heel dichtbij. “Ik heb het ontzettend gemist. Ik weet dat er belangrijkere dingen in het leven zijn, maar het is mijn passie. Ik hoop dat iedereen net zo uitkijkt naar de match tegen Everton als wij”, zegt Klopp.

“We zullen optimaal van start gaan”

Het was volgens Klopp een hele uitdaging om onder de corona-omstandigheden te kunnen trainen, maar zondag belooft de coach klaar te zijn voor Everton. “We zullen optimaal aan de start van het laatste deel van de competitie verschijnen. We hebben de intensiteit van de trainingen iedere dag verhoogd”, aldus de Duitse coach.

“Zodra het mag, gaan we feest vieren”

Als Liverpool de stadsderby tegen Everton wint, dan kan het de volgende match en dat zal tegen Crystal palace zijn, kampioen worden. Een groot kampioensfeest na dertig jaar zit er dan nog niet in, maar Klopp belooft dat de fans van Liverpool die kans nog zullen krijgen. “Als we kampioen worden zullen we het als team intern vieren op een manier die mogelijk is. Zodra het kan gaan we het ook met onze supporters vieren”, zo besluit Klopp.

Statistieken

Liverpool staat met 82 punten een straatlengte voor op de nummer twee Manchester City die zestig punten heeft. Het kampioenschap kan de ploeg van trainer Klopp dus haast niet meer ontglippen, maar op papier kan City nog kampioen worden als The Reds al hun resterende matches verliezen. Everton vinden we pas terug op de twaalfde plek van de Premier League. De ploeg van trainer Ancelotti heeft 37 punten uit 29 matches. Newcastle United (35 punten) en Southampton (34 punten) staan twee plaatsen onder Everton. Net boven plek twaalf staan Burnley (tien) en Crystal Palace (elf) met beide veertig punten. De top vijf is dus erg ver te zoeken voor Everton.

Head 2 Head

In de laatste tien jaar dat Liverpool op bezoek ging bij Everton werd er maar tweemaal gewonnen door The Reds. Everton slaagde er in die jaren helemaal niet in om te zegevieren van stadsgenoot Liverpool. Dat betekent dat de matches in het Goodison Park merendeel een gelijkspel werd tussen deze twee ploegen.

Huidige vorm Everton

Everton kan niet terugkijken op een mooie reeks voordat het coronavirus ervoor zorgde dat het Engelse voetbal stil kwam te liggen. De laatste match werd zwaar verloren van Chelsea: 4-0. Ook de thuismatch tegen Manchester United liep niet af zoals gehoopt: 1-1. Ook Arsenal wist een driepunter te pakken tegen de ploeg van trainer Ancelotti: 3-2. De laatste match die gewonnen werd, dateert van begin februari. Toen werd op eigen bodem Crystal Palace met 3-1 verslagen.

Huidige vorm Liverpool

Liverpool bouwde erg lang aan een ongeslagen reeks. In februari van dit jaar kwam daar verandering in. In de achtste finale van de Champions League versloeg Atlético Madrid het sterrenteam van trainer Klopp met 1-0. Liverpool won dat weekeinde daarna nog van West Ham United met 3-2, maar de FA Cup match tegen Chelsea ging verloren: 2-0. Ook Watford wist flink af te rekenen met The Reds: 3-0. Atlético Madrid gaf net voor de coronabreak nog een klap op de zere plek van Liverpool door de ploeg van Klopp in eigen huis met 2-3 te verslaan.

Lappenmand

Everton kan zondag nog niet beschikken over aanvaller Cenk Tosun (kruisband operatie) en middenvelder Jean-Philippe Gbamim (ingescheurde achillespees).

Voor Liverpool-speler Ben Woodburn komt de match tegen Everton te vroeg. De 20-jarige aanvaller heeft een gebroken voet die hem noodgedwongen aan de kant houdt.

Prognose

Onze prognose is dat Liverpool geen dag langer meer zal wachten om de landstitel te pakken. The Reds grijpen hun kans en verslaan Everton met een bescheiden 0-1 eindstand. Gokt u op een zege van Everton? Via VoetbalGokken.be vindt u altijd de hoogste odd en beste deals bij de betrouwbaarste bookmakers.

Quoteringen Everton – FC Liverpool

De Belgische wedkantoren verwachten dat Liverpool dit weekeinde punten gaat pakken. De hoogste odd van dit duel wordt namelijk uitgekeerd als Everton wint: x 5.10 keer uw inleg. Bij een gelijkspel duurt het nog wat langer voordat The Reds de kurken mogen trekken. Worden de punten gedeeld bij Everton dan staat er met x 3.95 keer uw inleg een hoge quotering voor u gereed. Een overwinning van Liverpool betekent x 1.58 keer uw speelbedrag.

De Premier League stadsderby Everton – Liverpool wordt gespeeld op zondag 21 juni om 20:00 uur in het Goodison Park te Liverpool. Laat uw voorspelling geld waard zijn met deze stadsderby van The Toffees tegen The Reds. Speel vandaag alvast mee via VoetbalGokken.be en maak een goede deal met uw favoriete bookmaker!


Reacties

riesjart
22 juni 2020

Everton had ook best kunnen winnen. Dat had me een flinke buit opgeleverd.

4 jaar geleden

goktopper
22 juni 2020

Prima odd voor een 0-0 gelijkspel! Mij hoor je niet klagen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN