Hoge odds in Premier League bij Manchester City tegen Wolverhampton

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2019     3 REACTIES

Deze vrijdag speelt Manchester City op verplaatsing bij Wolverhampton Wanderes. De ploeg van Rode Duivel Kevin De Bruyne mag een dagje langer rusten dan de meeste ploegen in de Premier League. City komt op Boxing Day niet in actie, maar treedt dus vrijdag aan. Wellicht een voordeel, maar wellicht ook een nadeel omdat ook de thuisploeg meer tijd heeft om de recupereren en voor te bereiden op deze match. Op wie zet u in bij dit Premier League duel? VoetbalGokken.be zet alle wedstrijdfeiten op een rij en begint met een korte analyse van beide managers.

Nuno (trainer Wolverhampton): “Kwestie van overleven tegen City”

Wolverhampton Wanderes trainer Nuno wacht een zware kerst. In de wetenschap dat achtereenvolgens Manchester City en Liverpool de tegenstanders zullen zijn van zijn equipe. Maar eerst en vooral maar de focus op City: “Het zal een kwestie van overleven worden voor ons tegen Manchester City. Maar we zijn klaar om de strijd aan te gaan, wees daar maar gerust op”, vertelt hij in de Engelse media.

Wolverhampton wint de wedstrijd
7.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.00
Manchester City wint de wedstrijd
1.36

“Elke match is een finale”

Speciaal voor deze zware week werd er daags voor kerstmis nog een extra training ingelast. “Kerstmis is voor iedereen een mooie periode, maar we moeten ons maximaal preparen voor vrijdag. Dat betekent dat we ons extra zullen plooien, ook al wil iedereen graag naar zijn familie. We zullen er hoe dan ook klaar voor zijn, zoals we dat elke match zijn. Voor ons voelt iedere Premier League match aan als een finale, dus dat zal vrijdag ook zeker het geval gaan zijn.”

Josep Guardiola: “Wolves één van lastigste tegenstanders”

City-manager Josep Guardiola denkt niet licht over de trip naar Wolverhampton, volgens hem is de thuisploeg altijd een taaie noot om te kraken: “Wolves is één van de lastigste tegenstanders om tegen te spelen. Nuno doet het geweldig goed daar. Ze komen uit de Championship, promoveerde en maken het Premier League teams direct lastig. Voor ons is het één van moeilijkste uitwedstrijden van het jaar, vanwege de kwaliteiten die de Wolves bezitten.”

“Wolverhampton is goed georganiseerd”

En wat zijn dan de kwaliteiten waar Guardiola zo beducht voor is? “Ze zijn ongelooflijk goed georganiseerd en hebben een enorme drang naar voren”, vertelt Guardiola op de persconferentie van dinsdag. “Maar hopelijk kunnen wij vrijdag hetzelfde niveau aan het daglicht brengen als we de voorbije weken hebben getoond. Het wordt lastig, maar als wij ons spel kunnen spelen moet een overwinning erin zitten.”

Statistieken

Dat Guardiola de loftrompet opsteekt voor de Wolves is gezien de stand op de ranglijst meer dan terecht. Wolverhampton vinden we namelijk terug op een voor deze club zeer straffe zesde plaats. Manchester City doet het behoorlijk goed dit seizoen, maar is toch pas derde. Nummer twee Leicester is binnen handbereik (één punt meer), maar koploper Liverpool heeft al een marge van elf punten opgebouwd!

Head 2 Head

Guardiola memoreerde er al even aan: City heeft het nooit gemakkelijk bij de Wolves. Vorig seizoen werd het 1-1 in Wolverhampton. Voorbije zomer wisten de Wolves tijdens een toernooi in Azië zelfs de maat te nemen van de Cityzens: 1-0 winst. Dat lukte ze in de Premier League voor het laatst in 2010. Toen werd het 2-1 voor de thuisploeg. De 2011 cupmatch is met afstand de meest spectaculaire van het afgelopen decennium. De match eindigden in 2-5!

Huidige vorm Wolverhampton Wanderes

Voorbije weekend wisten de Wolves een knappe zege te boeken bij Norwich: 1-2. De Wolves zijn ook actief in de Europa League dit seizoen en klopten in de laatste poulematch Besiktas thuis met 4-0. Een straffe zege! Dat er tussentijds met 1-2 werd verloren van Tottenham Hotspur mag de feestvreugde niet drukken. Verliezen van The Spurs is immers geen schande.

Huidige vorm Manchester City

Ook City zit er lekker in de voorbije weken. De ploeg van Guardiola won de laatste vier matches. Vooral de 0-3 bij Arsenal maakte indruk in de voetbalwereld. De bekerwinst op Oxford was een logische, de thuisoverwinning op Leicester City was weer een hele straffe. City klopte de nummer twee van Premier League simpel met 3-1.

Lappenmand

Bij Wolverhampton enkel Phil Ofosu Ayeh in de lappenmand. De 28-jarige rechtervleugelverdediger kampt met een blessure aan zijn hiel. Wel wordt het oppassen voor schorsingen. Maar liefst drie man staan op scherp: Joao Moutinho, Jonny Otto en Rúben Neves hebben allen al vier gele prenten achter hun naam staan.

Aguero is weer fit en speelt vrijdag gewoon mee. Dat kan niet gezegd worden van Leroy Sané. De 23-jarige linksbuiten van City heeft zijn kruisband gescheurd en is voorlopig out. Aymeric Laporte heeft knieklachten en ontbreekt ook in Wolverhampton. Rodri, Sterling en Bernardo Silva staan qua gele kaarten op scherp. Een nieuwe boeking zal een schorsing opleveren.

Prognose

Onze voorspelling voor Wolves – Man. City is 1-2. Een kleine zege voor de bezoekers is onze verwachting. Wolves doen het zeer goed en zijn thuis op hun best. Toch zal naar onze verwachting de individuele klasse van onder meer Kevin De Bruyne de doorslag gaan geven in deze match. Wat is uw voorspelling? Check onderstaande odds overzicht en laat uw uitslag voor deze Premier League match achter bij VoetbalGokken.be!

Quoteringen Wolverhampton Wanderers – Manchester City

De Belgische wedkantoren groeien uit hun jasje door de hoge quoteringen die er voor deze Engelse match worden gehanteerd. Winst van Wolverhampton staat in het 1X2 spelsysteem het hoogst ingecalculeerd. Zegeviert de thuisploeg dan wordt uw inleg hierop x 7.50 keer meer waard. Een gelijkspel krijgt met x 5.00 keer het speelbedrag nog een hoge odd voor deze match mee. Wint City in het Molineux Stadion, dan wordt uw inleg x 1.36 keer uitbetaald door de bookmaker waar u uw deal mee hebt afgesloten.

De Premier League wedstrijd Wolverhampton Wanderers – Manchester City wordt gespeeld op vrijdag 27 december om 20:45 uur in het Molineux Stadion te Wolverhampton. Laat de Belgische wedkantoren u uitbetalen doordat u de juiste voorspelling hebt ingevuld voor deze Engelse competitiewedstrijd. Speelt u op Wolverhampton of wordt het toch City?


Reacties

teamspeler
27 december 2019

Kom op City. Pak de Wolves bij kop en staart

4 jaar geleden

goktopper
27 december 2019

Gokje op de Wolves ;)

4 jaar geleden

riesjart
27 december 2019

Alles op City, natuurlijk!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN