Hoge odds bij kraker: Chelsea – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 juni 2020     0 REACTIES

Het wordt deze week superspannend in de Premier League. Het kampioenschap is zo goed als vergeven aan Liverpool, maar de overige teams vechten nog voor elk punt. Deze donderdag gaan Chelsea en Manchester City het tegen elkaar opnemen. Beide teams staan in de top vier en dat maakt dit duel extra uitdagend. Voor u staan er straffe odds klaar bij de Belgische wedkantoren. Haal dus alles uit de kast voor deze Engelse clash via VoetbalGokken.be!

Frank Lampard: “ Manchester City is niet zomaar een match”

Chelsea-trainer was niet geheel tevreden na de eerste match van de herneming. Van Aston Villa werd er wel gewonnen met 1-2, maar de coach wil meer van zijn ploeg nu donderdag Manchester City op bezoek komt. Met al die duels snel achter elkaar wil trainer Lampard in zijn ploeg duiken en zal er wat rotatie zijn voor de match van donderdag. “Ja, voorlopig moeten we wel”, gaf Lampard toe. “Ik heb tijdens de match tegen Aston Villa geprobeerd er al naar te kijken. Maar het is moeilijk kiezen. Want wat er in dat duel gebeurde heeft altijd invloed op de keuzes voor de volgende match en dat is er niet zomaar één: dat is tegen Manchester City.”

Chelsea wint de wedstrijd
4.10
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.85
Manchester City wint de wedstrijd
1.73
Ontvang GRATIS een €10 paysafe kaart!
ACTIE

“Dingen verbeteren”

Vooraf geeft Chelsea-coach de moed niet op. “Ik wil vasthouden aan de positieve noot, maar het is ook mijn taak om te kijken naar dingen die we kunnen verbeteren. We gaan meteen weer aan het werk. De matches komen snel. Donderdag spelen we alweer tegen Manchester City”, aldus Lampard.

Josep Guardiola: “Spelen tegen Chelsea is als een finale”

In theorie is Manchester City nog altijd titelkandidaat, maar trainer Josep Guardiola richt zijn pijlen meer op een steevaste tweede plek in de tabellen die recht geeft op deelname in de Champions League. “De wedstrijd tegen Chelsea moeten we winnen om tot het einde mee te kunnen doen. Ik zie het als een soort finale”, zegt de trainer van City.

“Elke match winnen en analyseren”

Om de doelen te bereiken moet er donderdag gewonnen worden van Chelsea vindt Guardiola. “Voetbal is onvoorspelbaar. Zeker tegen een ploeg als Chelsea, maar we moeten absoluut alles doen om daar te winnen”, zegt Guardiola. Manchester City won tweemaal zeer overtuigend in de matches na de herneming, maar de coach blijft kritisch op de ploeg en zichzelf. “Wat we moeten doen, is elk duel winnen en analyseren om te kijken of dat genoeg is voor de volgende match. Elke confrontatie is een uitdaging”, zo besluit Guardiola.

Statistieken

In de top vijf van de Premier League wordt de druk bij de ploegen elke week hoger. Manchester City heeft de meeste adem als het om het puntenaantal gaat. De ploeg van trainer Guardiola staat tweede met 63 punten. Leicester City volgt The Cityzens op de derde plek met 54 punten en dat zijn er negen minder dan de nummer twee. Chelsea staat vierde met 51 punten en Manchester United heeft 46 punten bijeengeraapt.

Head 2 Head

De matches tussen Chelsea en Manchester City in Stamford Bridge worden lang niet altijd omgezet in een zege voor The Blues. In de Premier League ontmoeten de teams elkaar voor het laatst in december 2018. Mede dankzij twee voorzetten van Eden Hazard, die toen nog bij The Blues onder contract stond, won Chelsea met 2-0 van City. Een jaar eerder was het Manchester City die aan het langste eind trok in Stamford Bridge. In het najaar van 2017 werd het 0-1 voor de ploeg trainer Guardiola die toen ook al de ploeg uit Manchester leidde.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea zegevierde meteen in de eerste match van de herneming. De ploeg van trainer Lampard was op bezoek bij Aston Villa waar het 1-2 in het voordeel van The Blues werd. Aston Villa kwam in de eerste helft van dit duel wel op voorsprong met een goal van Kortney Hause. Chelsea wist die schade na de thee te herstellen door twee treffers van Cristian Pulisic en de Franse topspits Olivier Giroud.

Huidige vorm Manchester City

Ook Manchester City slaagde erin om de eerste match na de verplichte pauze te winnen. De thuismatch tegen Burnley werd met 5-0 ruimschoots overwonnen. Ook de zege tegen Arsenal 3-0 zorgde voor drie punten in Manchester. Rode Duivel Kevin De Bruyne nam in die match tegen The Gunners een penalty nadat Arsenal-speler David Luiz in de fout ging en een rode kaart toegewezen kreeg van de scheidsrechter.

Lappenmand

Beide teams hebben te maken met geblesseerde spelers die donderdagavond nog niet van de partij zullen zijn. Bij Chelsea blijft mogelijk Fikayo Tomori aan de kant wegens een spierblessure. Het is nog twijfelachtig of Callum Hudson-Odoi weer aan de bak kan tegen Manchester City. De Engelse aanvaller heeft last van een enkelblessure.

Bij Manchester City in ieder geval geen Eric Garcia die last heeft van een hoofdblessure. Er bestaat een kleine kans dat John Stones (enkelblessure) zich weer bij de selectie van trainer Guardiola kan aansluiten.

Prognose

De matches tussen Chelsea en Manchester City zijn lastig te voorspellen, want beide teams beschikken over veel kwaliteiten. We houden het voor dit duel bij een 0-0 gelijkspel. Mocht dit uitkomen dan pakken we een straffe odd. Benieuwd hoe hoog uw beloning kan oplopen bij een mogelijke voorspelling? Check onderstaand odd-overzicht voor een indicatie.

Quoteringen Chelsea – Manchester City

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen voor deze Engelse kraker als volgt voor u ingedeeld. De hoogste odd van dit duel x 4.10 keer uw inleg wordt uitgekeerd als Chelsea wint van The Cityzens. Verwacht u een gelijkspel in Stamford Bridge? In het 1X2 spelsysteem staat een puntendeling genoteerd op een straffe x 3.85 keer uw inleg. Ook over de odd voor een zege van Manchester City mogen we niet klagen. Er wordt x 1.73 keer het aantal ingelegde euro’s uitbetaald als De Bruyne en co zegevieren in Londen.

De Premier League match Chelsea – Manchester City wordt gespeeld op donderdag 25 juni om 21:15 uur in het Stamford Bridge stadion te Londen. Wilt u deze kraker niet missen en speelt u graag mee met de bookmakers? Op de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be vindt u de beste deals, strafste odd en verschillende speeltechnieken om deze topmatch nog spannender dan dat het al is te maken.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN