Halve finale EFL Cup Manchester City tegen Burton Albion zorgt voor zeer hoge odds

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 januari 2019     0 REACTIES

Terwijl onze Belgische ploegen deze week oefenwedstrijden op de planning hebben staan, wordt in Engeland de halve finale van de EFL Cup gespeeld. Tottenham Hotspur, Chelsea, Manchester City en Burton Albion FC zijn de vier ploegen die nog kans maken op het winnen van deze prijs. Tottenham en Chelsea spelen dinsdagavond de eerste wedstrijd van de double en woensdagavond wordt de match tussen Manchester City en underdog Burton afgewerkt.

Pep Guardiola: “Tegen Burton spelen alsof het een finale is”

Het team van Pep Guardiola draait op volle toeren, zowel in de Premier League als in de Champions League. City versloeg in de eerste bekerronde (laatste 32) Oxford United met 3-0, in de zestiende finale werd Fulham aan de zegekar geknoopt: 2-0. In de kwartfinale werd maar moeizaam gewonnen van Leicester City, dat pas na verlenging op de knieën ging: 2-1. Toch wil Guardiola ook dit bekertoernooi niet uit handen geven. “Ik zou graag twee maanden vakantie willen hebben op dit moment, want deze maand is echt moeilijk, maar het is wat het is. We willen een topclub zijn en dan moet je alles willen winnen. We gaan ook tegen Burton spelen alsof het een finale is.”

Guardiola: “De Bruyne is fysiek en mentaal fris”

Voorbije zondag speelde Manchester City een knallende wedstrijd in de FA Cup. Tegen Rotherham United werd het 7-0 en in die wedstrijd maakte onze landgenoot Kevin De Bruyne zijn rentree in de basis bij City. De Rode Duivel kampte dit seizoen veelvuldig met blessureleed. Zijn trainer is dan ook extreem voorzichtig met het inzetten van De Bruyne. “Ik heb hem van tevoren gesproken en toen hebben we afgesproken dat hij 60 tot 70 minuten zou spelen”, verklaart Guardiola volgens VI.

Het is nog afwachten of de coach van Manchester City Rode Duivel De Bruyne, die voorbije weekend nog vervangen werd door de Nederlander Philippe Sandler, in de wedstrijd tegen Burton gaat gebruiken. “Vorig seizoen speelde hij ongelooflijk veel wedstrijden met het WK erbij, maar ik hoop dat hij ons in de tweede seizoenshelft kan helpen in alle toernooien, want we hebben hem nodig. Nu is Kevin terug en hij is fris, fysiek en mentaal gezien.”

Vincent Kompany maakt speelminuten na blessureleed

Ook is het afwachten of Vincent Kompany er tegen Burton zal staan. Guardiola spaarde De Rode Duivel in de wedstrijd tegen Rotherham, maar liet Kompany in de Premier Leaguewedstrijden tegen koploper Liverpool (2-1) en Southampton (1-3) wel de volledige matches meespelen. Na de wedstrijd tegen Burton wacht dit weekend alweer de Premier League thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

Nigel Clough: “Manchester City is een van de beste teams in Europa”

Burton Albion FC wordt gezien als de underdog van de vier ploegen die nog actief zijn in de EFL Cup. Burton speelt in de League One in de middenmoot. Met 35 punten staat het team van trainer Nigel Clough op de negende plaats en tankte voorbije weekend behoorlijk wat vertrouwen door Rouchdale met 0-4 te verslaan. Burton-speler Marcus Harness nam drie van de vier doelpunten voor zijn rekening. Liam Boyce maakte het vierde doelpunt en is tevens de aanvaller die dit seizoen het meest heeft gescoord voor zijn ploeg. Het aantal van zeven doelpunten is echter niet schrikbarend.

In de EFL Cup is de ploeg van Nigel Clough nog geen topclub tegen het lijf gelopen. Clough maakt zijn borst dan ook nat voor de ontmoeting met The Cityzens in Londen. “Ze zijn een van de beste teams in Europa op dit moment. Het wordt dan ook heel moeilijk voor ons om daarginds te winnen”, aldus een realistische trainer. Burton begon het toernooi tegen Shrewsbury (1-2) daarna speelde het tegen Aston Villa (0-1), Burnley (1-2), Nottingham (2-3), Middlesbrough (0-1) en treft nu Manchester City. Eén geluk voor de coach is dat hij beschikt over een geheel fitte selectie.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Manchester City tegen Burton Albion FC

De Belgische wedkantoren hebben een mega-quotering klaarstaan voor een stunt van Burton bij Manchester City. Durft u te gokken op winst van Burton? Uw inleg wordt x 41.00 (!) keer uitbetaald als de gasten de thuisploeg in eigen stadion weten te verslaan. Er staat u ook een hoge uitkering te wachten bij een draw: x 16.00. Voor een zege van The Cityzens keren de bookmakers x 1.06 keer het speelbedrag uit. Neem alle actuele odds in het 1X2 speelsysteem door op onze pagina met boommakers alvorens u meespeelt!

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De halve finale van de EFL Cup Manchester City – Burton Albion FC wordt gespeeld op woensdag 9 januari om 20:45 uur in het Etihad stadion te Manchester. Speel mee en ga voor de hoogste quotering die past bij de uitslag van uw keuze? Speelt u liever save en zet u in op een overwinning van The Cityzens of gaat u toch voor een stunt? De meest actuele odds vindt u op de via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN