Halve finale Carabao Cup: Chelsea versus Arsenal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 januari 2018     6 REACTIES

De Carabao Cup (EFL, red.) is één van de (vele) bekertoernooien die in Engeland wordt gehouden. De Londense stadsderby tussen Chelsea tegen Arsenal is ook voor onze landgenoten Eden Hazard en Thibaut Courtois zeer speciaal, vooral omdat beide elftallen enkele dagen terug ook al de degens kruiste in de Premier League. Toen werd het 2-2. De Belgische wedkantoren belonen elke uitslag hoog bij deze match. Check de beste odds op VoetbalGokken.be en speel mee met deze Engelse bekerkraker.

Antonio Conte: “We verdienen het om in halve finale te staan”

Nog geen week geleden werd in het Emirates Stadium 2-2. Chelsea-trainer Antonio Conte was hier – uiteraard – niet content mee, maar beseft ook dat Arsenal geen gemakkelijk team is om opzij te zetten. “Dit is voetbal”, zegt de coach. “Wij zijn teleurgesteld, maar verdienen het nu om te winnen en dat kan woensdag in de halve finale tegen Arsenal”, aldus Conte tegenover de Engelse media. “We hebben het verdiend om in de halve finale te staan”, zegt Conte vooruitkijkend naar de volgende ontmoeting met Arsenal.

Eden Hazard: “Twee teams die willen scoren”

Chelsea-vedette Eden Hazard heft genoten van de wedstrijd tegen Arsenal afgelopen week. Dat de twee teams elkaar midweeks weer ontmoeten vindt onze landgenoot fantastisch. Hazard: “Voor onze fans is dit heel bijzonder”, zegt de Belg die niet alleen aan de fans denkt. “Ook ik wil dit soort wedstrijden spelen. Ik denk dat we opnieuw twee offensieve teams zullen zijn die willen scoren”, aldus Hazard in Tribalfootball.com.

Thibaut Courtois: “Ik ben gefocust op Chelsea”

Bij doelman Thibaut Courtois zijn veel vragen over de onderhandelingen over zijn nieuwe contract, maar onze landgenoot wordt ook al lang gelinkt aan Real Madrid. Courtois zelf is er erg nuchter om en zet zich tegen Arsenal woensdag voor honderd procent in. “Het is nog maar net nieuwjaar geworden, dus we wachten nog enkele weken voor we aan tafel gaan zitten”, zegt de Rode Duivel. Courtois staat op tot 2019 onder contract bij de Blues. “Ik ben gelukkig bij Chelsea en een deal is in de maak. Of het een afleiding was? Niet voor mij. Ik ben kalm en gefocust op Chelsea. Ik ben hier gelukkig.”

Arsène Wenger ziet Londense derby vanaf de tribune

Arsenal trekt woensdag zonder trainer Arsène Wenger naar het Stamford Bridge. De coach is voor drie speeldagen geschorst door de Engelse voetbalbond (FA). De Fransman beledigde op oudejaarsavond scheidsrechter Mike Dean in de competitiewedstrijd bij West Bromwich Albion (1-1). De 68-jarige Wenger mistte daardoor de wedstrijd bij Nottingham Forest voor de FA Cup. De wedstrijd tegen Chelsea is zijn tweede strafdag. Ook de competitiewedstrijd bij Bournemouth (zondag 14 januari) is Wenger nog niet van de partij. Daarnaast kreeg de coach nog een boete van 40.000 pond (zo’n 45.000 euro). Wenger: “Veel spelers zitten in hun limiet. Woensdag zal weer een flinke wissel trekken op mijn elftal, maar ik heb vertrouwen in een goede afloop ook al zit ik zelf op de tribune”, zo blikt de Franse manager op de clubwebsite vooruit op de bekerkraker.  

Voor The Gunners is het winnen van de Caraboa Cup belangrijker geworden nadat het team van Wenger uitgeschakeld is in de FA Cup door Nottingham Forest. Het missen van de coach langs de lijn komt dan ook zeer ongelegen. Arsenal wist de halve finale gemakkelijk te bereiken. Met teams als Norwich (1-2) Doncaster (0-1) heeft Arsenal zich nog niet zwaar hoeven te bewijzen in de Caraboa Cup. Aankomende woensdag zal daar verandering in komen als het op verplaatsing bij Chelsea speelt.

Wedstrijdoverzicht

Chelsea heeft ten opzichte van Arsenal een groot voordeel. De ziekenboeg van Chelsea is lang niet zo gevuld als bij de tegenstander van woensdag. Middenvelder Barkley Ross is de enige speler die Conte aan de kant moet houden wegens blessureleed. Bij Arsenal is dat wel anders. De keuze uit spelers wordt kleiner door de geblesseerden: verdedigers Sead Kolasinac, Laurent Koscielny en Nacho Monreal. In het middenveld zijn dat Aaron Ramsey en Granit Xhaka. Aanvaller Olivier Giroud speelt woensdag door een kwetsuur ook nog niet mee.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Caraboa Cup: Chelsea vs. Arsenal

De Belgische wedkantoren wijzen Chelsea aan als favoriet van deze Londense stadsderby. De pre-wedstrijdquotering voor winst van Chelsea staat op x 1.81 keer uw inleg. Bij winst van Arsenal keren de bookmakers x 4.35 keer uw inleg uit. Ook voor een gelijkspel staat met x 3.80 keer de inleg een winstgevende odd voor u genoteerd.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De halve finale van de Carabao Cup Chelsea – Arsenal wordt gespeeld op woensdag 10 januari om 21:00 uur in het Stamford Bridge stadion te Londen. Moedig onze landgenoten tijdens deze Engelse kraker en profiteer van de beste odd voor uw voorspelling.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

thegambler
9 januari 2018

En nu is het Chelsea die gaat winnen! ;)

6 jaar geleden

belga
9 januari 2018

Hazard gaat de knoop doorhakken en zorgt dat Chelsea doorgaat naar de finale.

6 jaar geleden

hazarddd
10 januari 2018

Laat Arsenal maar komen! Chelsea is er klaar voor! Het wordt 3-1 ;) in Stamford

6 jaar geleden

allesof...
10 januari 2018

Het wordt opnieuw een gelijkspel en in de verlenging gaat Chelsea alsnog winnen. ;)

6 jaar geleden

extratime
10 januari 2018

Amai wat een ferme pot! Ik gok dit keer toch op Arsenal

6 jaar geleden

goktopper
11 januari 2018

Jammer die 0-0! Ik had meer verwacht van Chelsea :(

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN