Fraaie odds bij Manchester derby tussen United en City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 maart 2020     2 REACTIES

De bookmakers kunnen weeral duimen en vingers aflikken, want na de straffe potjes in Europa en de Jupiler Pro League is er deze zondag een nieuwe topmatch geprogrammeerd: Manchester United neemt het op Old Trafford op tegen stadsgenoot City. De bookies schalen de odds hoog in en wij van VoetbalGokken.be zijn fier om te melden dat wij een uitgebreide voorbeschouwing voor u hebben! Weet u al op wie u gaat spelen?

Ole Gunnar Solskjaer: “Manchester derby’s zijn altijd speciaal”

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer doet het bijzonder goed de voorbije weken. Maar een nederlaag tegen City doet dat rap vergeten. De Noor beseft dan ook zeer goed dat er terug een resultaat verwacht wordt van hem en zijn team: “Manchester derby’s zijn altijd speciaal, voor ons en onze supporters. Maar we gaan met vertrouwen naar dit duel topwerken. We zullen er klaar voor zijn.”

Manchester United wint de wedstrijd
5.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.20
Manchester City wint de wedstrijd
1.53

“City is één van de beste teams”

Solskjaer hoeft in de dagen voorafgaand aan de match weinig te doen aan motivatie: “We gaan vol adrenaline deze match in. We hebben al wat goede resultaten tegen topteams neergezet en we gaan er ook nu weer vol voor. City is wel één van de beste teams van Engeland, dus gemakkelijk zal het niet gaan.”

Josep Guardiola: “Kwaliteit in voorhoede van United is ongelooflijk”

De Spaanse manager Josep Guardiola heeft met City al zijn eerste seizoenprijs binnen: de Carabao Cup werd gewonnen dankzij een zege in de finale op Aston Villa. Deze prijs zorgt voor een boost bij City en zijn coach, die voorbije weken geconfronteerd werden met slechter nieuws, maar dat wil niet zeggen dat United uit een makkie gaat worden: “Ik heb het al gezegd toen we in december van ze verloren: de kwaliteit in de voorhoede van United is ongelooflijk”, vertelt Pep Guardiola op de clubwebsite. “Ik heb het gevoel dat ze alles doen wat Ole ze vertelt en dat werkt. Misschien zijn ze niet erg stabiel en hebben ze moeite tegen ploegen die verdedigen, maar ik houd van de manier waarop ze spelen.”

“United is weer United van vroeger”

Daar hield de lofzang van Guardiola nog niet op: “Victor Lindelöf en Luke Shaw zijn ongelooflijk getalenteerde spelers en ook Harry Maguire is een van de beste verdedigers in de wereld. Voorin hebben ze heel snelle spelers en Matic en Fred zijn ook geweldig. Matic is echt een fenomenale speler. Dus als je ze de tijd geeft, worden ze gewoon weer het United van vroeger.”

Statistieken

Manchester City staat tweede in de Engelse Premier League. Koploper Liverpool liet voorbije weekend dure punten liggen door bij Watford (3-0) te verliezen, maar De Bruyne en co staat desondanks nog altijd mijlenver achter op The Reds: City heeft 22 punten minder dan de koploper.

United begon het seizoen dramatisch, maar is inmiddels alweer een tijdje terug in de (sub)top. Momenteel staan de Mancunians vijfde met 42 uit 28.

Head 2 Head

De voorbije tweemaal dat City een bezoek bracht aan Old Trafford trokken ze met een overwinning terug naar huis. De laatste keer werd het 1-3 in de EFL Cup en in de Premier League wonnen Guardiola en zijn mannen vorig seizoen met 0-2 en twee seizoenen geleden met 2-3.

De laatste thuiszege van United op City dateert van 20 oktober 2016. Ze wonnen toen in het kader van opnieuw de EFL Cup met 1-0 van The Cityzens. In het seizoen 2015 – 2016 werd het voor het laatst een draw: 0-0.

Huidige vorm Manchester United

United had een slechte generale voor deze stadsderby. Voorbije weekend kwam het op verplaatsing bij Everton niet verder dan 1-1. En dat viel na de 5-0 tegen Brugge (EL) toch een beetje tegen voor de verstokte United-fans. Opmerkelijk: United is al acht matches ongeslagen en leed haar laatste nederlaag op 22 januari: thuis tegen Burnley werd er met 0-2 verloren.

Huidige vorm Manchester City

City deed het voorbije weekend wél wat het moest doen: winnen van Aston Villa. Hierdoor kroonde het zich tot de primus van de EFL Cup. De zege volgde op een straffe Champions League overwinning op Real Madrid: 1-2. Manchester City heeft nu vier matches op rij gewonnen. De nederlaag bij Tottenham (2-0) is nog altijd de laatste verliespartij voor de ploeg van coach Guardiola.

Lappenmand

De ziekenboeg van Manchester United is zo goed als leeg. Er zit nog slechts één speler in, maar dat is er dan wel eentje van groot formaat: letterlijk en figuurlijk. Het betreft sterspeler Paul Pogba. De 26-jarige Fransman raakte eind december geblesseerd aan het spronggewricht en die problemen zijn nog altijd niet onder controle.

De medische staf van Machester City kan gerust een weekje verlof pakken, want bij The Cityzens is de lappenmand volledig leeg. Wel moeten middenvelder Fernandinho en vleugelverdediger Kyle Walker oppassen dat ze geen schorsing oplopen. Beiden hebben al vier gele kaarten achter hun naam staan. Een vijfde betekent dat ze na de stadsderby een match moeten brommen.

Prognose

Wij voorspellen een zinderende 2-2 op Old Trafford. Een gelijkspel is al zo lang geleden dat het statisch gezien logisch zou zijn als er ditmaal een draw uit de bus rolt. Denkt u dit ook? Check dan de odds voor een gelijkspel. Verwacht u dat er een winnaar komt zondag? Herbekijk dan de gemiddelde quoteringen voor winst van United en City in onderstaand overzicht. De actuele odds vindt u op onze pagina met bookmakers!

Quoteringen Manchester United – Manchester City

De bookmakers hebben vooral straffe odds klaarstaan wanneer City het onderspit delft. Een thuiszege van The Red Devils staat op x 5,25 keer uw inleg! Een andere topodd vinden we bij een draw: x 4,20. Wint City op verplaatsing bij stadsgenoot United? Dan keren de Belgische wedkantoren x 1,53 keer het ingelegde speelbedrag uit!

De Premier League voetbalmatch Manchester United – Manchester City wordt gespeeld op zondag 8 maart en vangt aan om 17:30 uur op het heilige gras van Old Trafford. Speelt u zondag ook mee? Drop dan uw voorspelling op onze website en maak kans op fraaie bonussen bij de meest betrouwbare wedkantoren ter wereld die u kunt vinden via VoetbalGokken.be!


Reacties

progokker
9 maart 2020

Het was niet bepaald een lastige klus voor United om City uit te schakelen. Verwachte eigenlijk wel een gelijkspel.

4 jaar geleden

weddendat
9 maart 2020

Dat is jammer! Gespeeld op City maar United was echt veel beter!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN