Engelse Supercup: Liverpool versus Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 juli 2019     5 REACTIES

Het is weer smullen de komende tijd, want de mooie duels stappelen zich op in het begin van dit nieuwe voetbalseizoen. De Engelse Supercup – ook wel FA Community Shield – is altijd een genot om naar te kijken. Dit jaar is het affiche wel echt om je vingers bij af te likken: kampioen Liverpool neemt het in de Community Shield namelijk op tegen bekerwinnaar Manchester City. Gaan de Belgen bij Liverpool zorgen voor nieuw succes van The Reds of gaan De Rode Duivels bij The Cityzens ervandoor met deze eerste prijs van het Engelse voetbalseizoen 2019 – 2020? Voorspel de uitslag via VoetbalGokken.be en win!

Jürgen Klopp: ”Eén van de moeilijkste wedstrijden van dit seizoen”

De Duitse Liverpool-trainer Jürgen Klopp kende een matige voorbereiding: verlies tegen Dortmund (3-2) en Sevilla (1-2). Maar tegen Napoli ging het afgelopen weekend helemaal mis: 3-0. Hij denkt dan ook dat zijn elftal meer inzet en voetballend vermogen moet tonen dan het in de voorbereiding heeft gedaan om het Manchester City echt lastig te kunnen maken: “We verloren dik van Napoli (3-0, red.). Die ploeg counterde goed, daar hadden wij verdedigend geen antwoord op. Als we dat tegen City weer laten gebeuren, maken we totaal geen kans”, citeren diverse internationale media hem na de persconferentie. “Maar we kennen elkaar goed genoeg om te weten dat zondag alles anders is. City is net als vorig jaar de moeilijkste tegenstander van het seizoen en daar starten we tegen, dus dit wordt een van de moeilijkste wedstrijden van het seizoen.”

Liverpool wint FA Community Shield
3.75
Reguliere speeltijd eindigt in gelijkspel
3.60
Manchester City wint FA Community Shield
1.95

“Het gaat tegen City enkel om de winst”

Klopp bewaart sowieso weinig goede herinneringen aan het spelen van de Supercup. In Duitsland speelde hij viermaal en vond hij het duel ‘onbelangrijk’. Op de persconferentie voorafgaand aan de Community Shield van komende zondag laat hij dan ook weten weinig waarde te hechten aan de uitslag, de manier van spelen en de prijs op zich: “Ik denk niet dat van ons verwacht kan worden dat we op ons best zijn. Het gaat om de winst. Er zijn verschillende manieren om dat te bereiken en we willen er een vinden. Of dit een veredelde oefenwedstrijd is? Ik heb in Duitsland vijf keer de Super Cup gespeeld, daar hoor ik nooit iemand over. Als je wint, maakt het niemand iets uit en als je verliest maakt het slechts een paar mensen iets uit. Het heeft ook geen invloed op de rest van het seizoen.”

Josep Guardiola: “Klaar voor strijd met Liverpool”

Bij Manchester City wordt reikhalzend uitgekeken naar de Supercupwedstrijd van zondag, want dan begint eindelijk het echte werk. City kende een lange, zware voorbereiding die eindigden met een heuse ‘Asia-Tour’. Afgelopen zondag werd die afgesloten met een 1-3 zege op het Japanse Yokohama. Guardiola: “Yokohama was een ideale voorbereiding voor ons op het duel van zondag tegen City. We hebben een goede oefencampagne gehad en zijn klaar voor de strijd tegen Liverpool”, zo vertelt hij op Mancity.com.

Noodklok

In de Engelse kranten luidt hij – evenals Klopp overigens – wel de noodklok als het gaat om het overvolle programma voor zijn spelers. “Dit moet stoppen. We hebben lange voorbereidingstijd nodig”, luidt het.

Kevin De Bruyne: “We zullen er staan zondag”

Ook Rode Duivel Kevin De Bruyne is blij met de Asia-trip, zo vertelt hij op de clubwebsite: “Dit soort wedstrijden zijn goed om weer in het ritme te komen. Na een zomervakantie is het goed om weer eens lekker te zweten en jezelf te testen. Ik weet zeker dat we er zondag zullen staan.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Liverpool – Manchester City

De Belgische wedkantoren weten dat het niet evident gaat zijn een winnaar aan te wijzen. Het kostte dan ook een pak moeite om de pre-wedstrijdquoteringen te bepalen, maar het is weer gelukt! Winst van Liverpool staat bij Unibet momenteel het hoogst genoteerd op x 3.75 keer uw inleg genoteerd. De hoogste quotering van deze finale wordt bij Ladbrokes uitgekeerd bij een gelijkspel x 3.60 keer uw inleg. Houdt Manchester City de prijs omhoog na het affluiten van de wedstrijd? Kruis bij Bwin dan een 2 aan op het wedstrijdformulier en ontvang uw inleg x 1.95 terug als City weet te winnen.

De FA Community Shield finale Liverpool – Manchester City wordt gespeeld op zondag 4 augustus om 16:00 uur in het Wembley stadion te Londen. Wie de trofee ook in handen krijgt, zorg dat u winnaar wordt en hou de meest actuele odds goed in de gaten op de pagina met bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

belga
1 augustus 2019

Op deze match ga ik zeker een gok wagen.

5 jaar geleden

heldenv...
1 augustus 2019

Manchester City wint!

5 jaar geleden

kaagent
2 augustus 2019

Lastig te voorspellen. Ik gok toch op 1-2 winst van The Cityzens.

5 jaar geleden

bobgok
3 augustus 2019

Ik gok op Liverpool ;)

5 jaar geleden

goktopper
4 augustus 2019

Kevin gaat me rijk maken vandaag. :-D :-D

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN