Engelse maandagavond kraker in Premier League: Chelsea – Man. United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 februari 2020     1 REACTIE

VoetbalGokken.be heeft weer een straffe pot uit de Engelse Premier League als voorbeschouwing voor u klaarstaan. Wij hebben de wedstrijdfacts, huidige vorm en odds voor Chelsea – Manchester United opgezocht. Maar we beginnen onze voorbeschouwing uiteraard met een korte analyse van beide managers. Speelt u ook mee met deze Engelse voetbalklassieker? Check bekijk op onze bookmakerpagina voor de beste bookmakers en de meest actuele quoteringen!

Frank Lampard: “Ik neem dit duel niet licht op”

Chelsea staat net als alle andere ploegen in de Premier League een straatlengte achter op Liverpool. Maar de vierde plek is voor de The Blues toch lager dan vooraf gehoopt werd. Inlopen op Leicester en Manchester City – respectievelijk derde en tweede – is dan ook een absolute must voor de Londense topclub. Om te kunnen stijgen moeten Chelsea minimaal al haar thuiswedstrijden in winst omzetten, maar van United winnen is geen sinecure. Lampard: “Ik neem dit duel niet licht op”, klinkt een strijdlustige Lampard in aanloop naar het duel met Manchester United.

Chelsea wint de wedstrijd
1.79
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.55
Manchester United wint de wedstrijd
4.15

“Revanche op de 4-0 nederlaag”

De coach van Chelsea zag aan het begin van dit seizoen zijn Premier League-debuut als manager van The Blues namelijk wreed mislukken door een pijnlijke nederlaag tegen de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer. Door goals van Marcus Rashford (tweemaal), Anthony Martial en Daniel James werd het liefst 4-0 op Old Trafford. “Die 4-0 nederlaag voelt als een lichtjaar geleden, maar natuurlijk nemen we die mee in deze wedstrijd. Ze hebben ons vier keer pijn gedaan in een wedstrijd waarin we best goed speelden. We zinnen dan ook op revanche”, zegt Lampard.

Ole Gunnar Solskjaer: “Gaat interessante wedstrijd worden”

Voor Manchester United is het zaak niet nog verder achterop te geraken. Het doel van manager Ole Gunnar Solskjaer is in eerste instantie Europees voetbal veiligstellen voor de voetbalgrootmacht uit Manchester. Drie punten pakken op verplaatsing op Stamford Bridge zou dan wel heel welkom zijn: “Frank (Lampard, red.) doet zijn werk goed tegen ons. We denken zeker niet dat we veel beter zij dan Chelsea is, dus deze wedstrijd gaat heel interessant worden”, aldus Solskjaer.

“Gaarne dezelfde uitslag, maar met beter spel”

Ook hij refereert in zijn voorbeschouwing nog aan de spectaculaire 4-0 winst tijdens de seizoensopener: “Chelsea was toen echt goed, alleen het resultaat was slecht voor hen”, zei Solskjaer daar onlangs over. “We zeiden het destijds ook: ‘4-0 is geflatteerd’. We werden teruggedrongen, vastgezet, maar toen scoorden we ineens twee keer in twee minuten tijd. Die 2-0 en 3-0 waren beslissend. Uiteraard hopen we op eenzelfde uitslag, maar dan met beter spel van onze kant.”

Statistieken

Er is sinds die 4-0 in augustus 2019 veel gebeurd bij beide teams. Chelsea staat inmiddels vierde met 41 uit 25. Manchester United prijkt op een achtste plek en heeft zestien punten achterstand op The Blues.

Head 2 Head

Eerder dit seizoen kwam United in Londen langs in het kader van de EFL Cup. Ook toen werd er een tik uitgedeeld aan Chelsea: 1-2 en mocht de ploeg van Lampard al na de achtste finales haar koffers pakken.

De voorbije drie keer dat United op verplaatsing bij Chelsea speelde liet het de thuisploeg in mineur achter, want ook vorig seizoen nam het tweemaal de maat van The Blues. Eerst het gelijke spel in de Premier League (2-2) en vervolgens de uitschakeling in de FA Cup (0-2).

De laatste competitiezege van Chelsea op United op Stamford Bridge dateert van 5 november 2017 en daar mag als het aan de fans ligt rap een vervolg op komen.

Huidige vorm Chelsea FC

Kijkend naar het vormpeil van Chelsea is het twijfelachtig of de ploeg erin zal slagen United maandagavond van zich af te houden. De laatste match die The Blues speelde werd niet gewonnen. Op verplaatsing bij Leicester City werd het 2-2. Dat er in de FA Cup nog met Hull City werd afgerekend (1-2) verbloemd de 2-2 tegen Arsenal en de 1-0 nederlaag bij Newcastle niet.

Huidige vorm Manchester United

Bemoedigend voor Chelsea is dat ook United nog altijd niet in de bloedvorm verkeert. Na de winterstop liet het al diverse steken vallen, met onder meer de nederlaag tegen Burnley (0-2) en Liverpool (2-0). In de bekertoernooien liet Manchester zich weer van haar goede kant zien, maar in de laatste competitiematch wist het zich niet langs Wolverhampton Wanderers te wurmen: 0-0.

Lappenmand

De grootste kopzorgen heeft Lampard vanwege het ontbreken van Ruben Loftus Cheek. De 24-jarige centrale middenvelder zit al sinds mei vorig jaar in de lappenmand vanwege een achillespees scheuring. Zo mogelijk nog langer duurt het herstel van de Nederlander Marco van Ginkel. Hij bivakkeert al in de ziekenboeg sinds 1 juni 2018! Een terugkeer lijkt er voor beiden voorlopig niet in te zitten.

Solskjaer mist maandag de scoringsmachine Marcus Rashford. De 22-jarige centrumspits van United kampt met rugklachten en kan derhalve niet meespelen tegen Chelsea. Ook Scott McTominay moet van op de kant toekijken. De 23-jarige centrale middenvelder is op de weg terug na een knieblessure, maar de match op Stamford Bridge komt voor hem nog (veel) te vroeg.

Prognose

De bookmakers zien Chelsea winnen maandagavond. Wij verwachten een draw: 1-1. Ziet u dit ook zitten? Check dan onderstaand overzicht en bekijk ook de gemiddelde odds voor de andere uitslagenopties. Speel alleen mee als u dat zelf wil en kan. Vermijd onnodige risico’s, want gokken op voetbal kan ook geld kosten. Onze prognose is slechts een leidraad, u kiest zelf welke uitslag u gaat spelen.

Quoteringen  – Chelsea – Manchester United

De Belgische wedkantoren zetten de quoteringen altijd op scherp als het gaat om wedstrijden in de Premier League. In het 1X2 spelsysteem zijn de odds voor deze match dan ook weer straf ingedeeld. De hoogste quotering van deze wedstrijd wordt uitgekeerd als Manchester United wint: x 4.15 keer uw speelbedrag is daar de odd van. Een gelijkspel is goed voor een straffe quotering van x 3.55 keer de inleg. Een zege van Chelsea levert u als speler hierop x 1.79 keer de inleg op.

De Premier League wedstrijd Chelsea – Manchester United wordt gespeeld op maandag 17 februari om 21:00 uur in het Stamford Bridge te Londen. Laat uw voorspelling een leuk extra zakcentje waard zijn en speel mee via VoetbalGokken.be. Speelt u op Chelsea of wordt het toch United?


Reacties

kampioe...
14 februari 2020

Hier ga ik zeker aan mee doen bij de bookies! Engelse matches leveren altijd straffe odds op.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN