Chelsea zoekt weg omhoog tegen Everton

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 januari 2016     0 REACTIES

Voor Chelsea lijkt de tweede helft van het voetbalseizoen een comeback te maken. De nieuwe trainer Guus Hiddink heeft meteen zijn stempel gedrukt op het zwalkende elftal. Dit lijkt een positieve uitwerking te hebben op The Blues. Komend weekend speelt Chelsea thuis tegen Everton. Chelsea lijkt de smaak weer te pakken te hebben, maar kan het Everton verslaan op Stamford Bridge stadion? Voor de gokkantoren is Everton een dankbare klant. De ploeg uit Liverpool zorgt regelmatig voor leuke stunts tegen topploegen en is daarom populair bij gokkers die speculeren op een verrassende uitslag.

Opnieuw blessure voor Eden Hazard

Voor Eden Hazard verloopt het seizoen bij Chelsea vooral via de lappenmand. Volgens zijn vader Thierry speelt zijn zoon te veel wedstrijden op topniveau. “Eden raakte geblesseerd omdat hij zoveel wedstrijden heeft gespeeld. Eden heeft nu twee blessures kort achter elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat zijn huidige liesblessure verband houdt met de blessure die hij eerder opliep aan de heup. Die blessures komen er omdat hij veel wedstrijden speelt.”

“Hij heeft een erg sterk karakter”

Hiddink voegt hieraan toe: “Hij gleed uit bij een trap. Eden heeft zo opnieuw een spiertje van zijn adductoren verrekt”, zegt de nieuwe Chelsea-trainer die gezien heeft dat Hazard waardevol is voor The Blues. “Hij heeft een erg sterk karakter”, aldus Hiddink op de clubwebsite. Hazard heeft Hiddink laten zien dat hij gedreven is en graag wil spelen. “Als die gedrevenheid er straks nog is, dan denk ik dat hij zijn oude niveau rap terug zal halen.”

De kersverse trainer moet zijn draai nog vinden bij de Engelse club die op dit moment op de veertiende plaats staat. Hazard werd de laatste weken regelmatig als diepste spits gebruikt. Hiddink beseft dat dit niet de beste positie voor de Rode Duivel is. “Hij is erg polyvalent en kan op verschillende posities uit de voeten, maar wellicht levert hij de beste prestaties vanop de flanken”, zegt de trainer die in de wedstrijd tegen Everton waarschijnlijk nog geen beroep kan doen op de Belg.

“Romelu kreeg een tik op zijn enkel”

Ook Everton moet een landgenoot van ons missen in de match tegen Chelsea. Romelu Lukaku heeft een enkelblessure opgelopen tijdens het Capital One Cup-duel tegen Manchester City. De blessure werd meteen behandeld. “Hij reageert wel goed op de behandeling”, meldt trainer Roberto Martinez niet wetend of Lukaku tegen Chelsea de hele wedstrijd kan spelen. Naast Lukaku vielen ook Coleman en Cleverley uit in de wedstrijd tegen City. “Ik verwacht dat de drie geblesseerden onbeschikbaar zijn”, legt Martinez uit op de persbabbel. “Romelu kreeg een tik op zijn enkel en reageert wel heel goed op de behandeling. Maar het is nog te vroeg om al meer te zeggen over hoe lang hij uit competitie is.”

Everton staat op de elfde plaats in de Premier League. Afgelopen weekend speelde Everton gelijk tegen Tottenham Hotspur: 1-1. Dat gelijke spel zorgde ervoor dat de club op deze plek bleef staan. Everton heeft deze week een druk schema. De match tegen Chelsea kan Everton het lood al in de benen hebben van de competitiewedstrijd, eerder deze week, tegen (wederom) Manchester City.

Bookmakers

De Belgische bookmakers verwachten dat het Everton te veel gaat worden. De bookies staan volledig achter Chelsea met een quotering van x 1,67. De odd voor een gelijkspel is x 3,60 en winst voor Everton wordt beloond met x 5.25. Een inleg op winst van Everton van 25 euro wordt met deze odds al snel 131 euro waard.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Premier Leaguewedstrijd Chelsea – Everton wordt gespeeld op zaterdag 16 januari om 16:00 uur op Stamford Bridge in Londen. Wint Chelsea opnieuw of gaat Everton het The Blues erg lastig maken? Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN