Chelsea-trainer roept om ‘bescherming’ voor Hazard

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 januari 2015     0 REACTIES

José Mourinho deed afgelopen week een nadrukkelijke oproep voor Fair Play. De trainer van Chelsea laakt het gedrag van de tegenstanders en het gebrek aan optreden door de Engelse scheidsrechters: “Hazard wordt elke wedstrijd aan alle kanten geschopt. Als we niet oppassen raken we Eden hierdoor kwijt”, zo luidde Mourinho de noodklok.

Vertrek Hazard (voorlopig) van de baan

De oproep van Mourinho kwam nadat er hardnekkige geruchten de ronde deden dat de Belg een vertrek uit Londen zou overwegen, vanwege de vele schoppen die hij wekelijks moet incasseren. Volgens diezelfde geruchtenmolen zouden FC Barcelona, Real Madrid en Paris St. Germain interesse hebben getoond om Hazard over te nemen van Chelsea. Al die geruchten zijn voorlopig van de baan, want Eden Hazard blijft ‘gewoon’ bij de club uit Londen. Mourinho: “Al die schoppen kunnen op den duur gevolgen hebben voor zijn frivole spel, maar hij blijft vooralsnog fantastisch voetballen. Volgens mij vindt Hazard het geweldig hier.”

Thuiswedstrijd tegen Newcastle United

Chelsea krijgt direct de kans om in eigen huis te laten zien dat er met Fair Play ook wedstrijden gewonnen kunnen worden. In de thuiswedstrijd tegen Newcastle zullen The Blues ook 3 punten moeten pakken, omdat Manchester City inmiddels op gelijke hoogte is gekomen met de club uit Londen. Hazard en zijn teamgenoten moeten normaal gezien in staat worden geacht om deze ploeg te verslaan en daarmee de pijnlijke 5-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur doen vergeten. Vertonghen, Chadli en invaller Dembele gingen dus met de punten lopen. De Belgische doelman Thibaut Courtois van Chelsea werd door hun ploeg maar liefst vijf maal gepasseerd. Eenmaal was Rode Duivel-spits Nacer Chadli daarvoor verantwoordelijk. Hij zorgde voor de 5-2 voorsprong van de Spurs. Dat John Terry in de 87e minuut Chelsea nog terugbracht naar 5-3 bleek slechts voor de statistieken.

Newcastle speelde het voorbije weekend spectaculair gelijk tegen Burnley. Het duel eindigde in 3-3. Sissoko leek de thuisploeg de 3 punten te bezorgen, maar Burnley-speler George Boyd verschalkte in de 86e minuut Newcastle-doelman Alnwick met een laag en geplaatst schot in de rechterhoek.

Kan Chelsea zich herstellen van de domper tegen Tottenham of verliest de ploeg van trainer José Mourinho definitief de koppositie aan Manchester City?

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Chelsea – Newcastle United wordt gespeeld op zaterdag 10 januari 2015 om 16:00 uur op Stamford Bridge. Heeft u genoeg voetbalkennis om deze uitslag goed te voorspellen? Krijg als nieuwe klant bij Ladbrokes maar liefst 100,- euro gratis wed-tegoed… Registreer u hier bij Ladbrokes…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN