Bookmakers verhogen Premier League odds bij United game

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 december 2019     2 REACTIES

Met een beetje gevoel voor drama zou je Manchester United – Tottenham Hotspur ‘het duel der gevallen grootmachten’ kunnen noemen. Beide clubs hebben een lastig jaar tot nu toe. United kreeg de zwaarste klappen en staat pas negende in de Engelse Premier League. The Spurs doen het vanop plek vijf iets beter, maar hebben slechts twee punten meer dan The Mancunians. De bookmakers zien ook twee teams in crisis en hebben de odds verhoogd omdat een echte favoriet lastig is aan te wijzen. Voor wie kiest u?

Ole Gunnar Solskjaer: “Goed rsesultaat tegen Tottenham nodig”

Manchester United-trainer Solskjaer begon zijn avontuur in Manchester geweldig, maar dit seizoen is het bar en boos. Het gaat zelfs zo slecht dat zijn positie in twijfel wordt getrokken. Een nederlaag woensdag tegen The Spurs zou weleens fataal kunnen zijn. Het wordt dus de ultieme test voor de jonge trainer: “Een thuiswedstrijd met het publiek erbij is altijd een test. Elke wedstrijd worden we getest, maar dit is tegen een topclub, tegen Tottenham die behoren tot de topploegen in Engeland. Als we dichterbij willen komen en voorbij hen willen komen, hebben we goede prestaties en een goed resultaat nodig.”

Manchester United wint de wedstrijd
2.75
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
2.62

Andere opstelling

Het elftal heeft enkele blessuregevallen in de selectie, waaronder sterkhouder Pogba. Ook gaat Solskjaer andere spelers gebruiken om zodoende Tottenham te bestrijden. Dat betekent dat de basis anders zal zijn dan afgelopen weken. “Je past je altijd aan elke tegenstander aan”, zei Solskjaer maandag op de persconferentie. “We spelen tegen één van de beste teams in de competitie en dan moeten we ons bewust zijn van hun sterke punten. Maar ik ben op een bepaalde manier opgevoed: vooruit gaan en aanvallen als een team. Dus dat zullen we woensdag ook zeker proberen te doen.”

“Punten op Old Trafford zien te houden”

Solskjaer weet ook dat Tottenham de punten hard nodig heeft en met Mourinho aan het roer in de winning mood is gekomen: “We krijgen waarschijnlijk niet zoveel kansen om tegen dit team aan te vallen als voorheen, dus we moeten klaar zijn wanneer we de bal in handen hebben en goed spelen en deze gebruiken om de punten op Old Trafford te houden.”

Jose Mourinho: “United game niet extra speciaal”

Tottenham-trainer José Mourinho, het blijft even wennen. Maar de Portugees is sinds zijn aanstelling op 20 november nog ongeslagen en het is hem alles aan gelegen dat ook na woensdag nog te zijn als hij op bezoek gaat bij zijn voormalige werkgever Manchester United: “Daar ben ik niet extra zenuwachtig voor, de United game is niet extra speciaal. Elke wedstrijd is voor ons belangrijk”, begint hij zijn betoog.

Verbeterpunten

Mourinho vervolgt: “Ik ben met heel veel dingen blij zoals ze nu gaan, maar er zijn natuurlijk altijd verbeterpunten. Dat is normaal. Er zit flair in ons spel, we maken goeie goals en ook verdedigend zie ik dingen terug waarop we getraind hebben. We kregen de voorbije matches te veel treffers tegen, maar scoorden in drie matches ook zeven keer en dat is fantastisch in de Premier League.”

“Inhaalrace begint woensdag”

Over zijn ambities is hij ook duidelijk: “We staan twaalf punten achter een Champions League plek en acht of negen achter de laatste Europa League positie. Maar ik kijk daar liever niet naar en concentreer mij op de eerstvolgende wedstrijd. We spelen komende tijd veel wedstrijden tot en met de kerstdagen, dus er liggen veel kansen om punten te pakken. Dat begint woensdag bij Manchester United en eindigt met de match tegen Chelsea. We zullen hard moeten werken om het gat met de top te dichten en we zullen woensdag ook hard moeten werken om de punten mee te nemen op Old Trafford.”

Statistieken

Thuisploeg United won dit seizoen pas vier keer in de competitie, ook speelde de club zesmaal gelijk en werden er al vier duels verloren. In totaal zorgt deze balans voor 18 uit 14 en dan is er bij de Engelse topclub uiteraard sprake van een crisis. Tottenham doet het niet veel beter. De Champions League finalist van voorbije seizoen staat weliswaar als nummer vijf bij de grote mannen, maar de achterstand op competitieleider Liverpool bedraagt nu al twintig punten!

Head 2 Head

De laatste onderlinge confrontatie op Old Trafford eindigden in een ware pandoering voor de thuisclub. Tottenham overklaste United door met 0-3 duidelijk de maat te nemen van de ploeg uit Manchester. In datzelfde jaar (2018) wist United in de FA Cup nog wel The Spurs van zich af te houden door met 2-1 te winnen, maar nog geen half jaar later kreeg het de deksel op de neus.

Opvallend detail: de laatste maal dat een competitiematch tussen Manchester United en Tottenham Hotspur in een gelijkspel eindigden is bijna vijftien jaar geleden! Op 22 oktober 2005 werd het 0-0 en daarmee is die match de laatste competitiedraw op Old Trafford.

Huidige vorm Manchester United

Heel even leek United uit de enorme vormdip te geraken door een dubbele zege op Partizan in de Europa League en vijf competitie victories. Echter de voorbije weken is het weer armoe troef. Op verplaatsing bij Sheffield werd het 3-3, in de Europa League ging United met 2-1 onderuit bij FC Astana en voorbije weekend kwam het thuis tegen Aston Villa ook al niet ver: 2-2.

Huidige vorm Tottenham

Veel beter vergaat het Tottenham de voorbije weken. The Spurs beleefden een slechte oktober maand, maar in november krabbelde de ploeg weer langzaam op. De herrijzenis bleek te laat te komen voor trainer Pochettino. Zijn opvolger José Mourinho werd 20 november aangesteld, nadat de 1-1 thuis tegen Sheffield het Waterloo bleek voor Pochettino. Tottenham, met Vertonghen en Alderweireld in de defensie, won sindsdien drie matches op rij: 2-3 op verplaatsing bij West Ham United, 4-2 tegen Olympiakos in de Europa League en voorbije weekend 3-2 thuis tegen Bournemouth.

Lappenmand

United heeft een volle lappenmand. Maar liefst zeven (basis)spelers staan onder behandeling van de medische staf. Vijf daarvan zullen vrijwel zeker niet spelen als Tottenham op bezoek komt: Bally (knie), Dalot (Lies), Fosu-Mensah (knie), Pogba (enkel) en Rojo (spierblessure). Twijfelachtig is het meespelen van Matic. De Serviër herstelt van een liesblessure. Ook voor McTominay wordt het spannend of hij woensdag haalt. Hij kampt met een enkelblessure.

Bij Tottenham ook vier probleemgevallen. Vooral bij de sluitposten zijn de problemen groot. Eerste doelman Lloris is out met een elleboogblessure en reserve doelman Michel Vorm is ook niet beschikbaar. De Nederlander heeft een kuitblessure. Davies (enkelblessure) en Lamela (Dijbeenblessure) zullen woensdagavond ook niet in actie komen als Tottenham op bezoek gaat bij Manchester United.

Prognose

Onze voorspelling is dat deze pot in een draw gaat eindigen. Het is al lang geleden dat beide teams op Old Trafford de punten deelden, maar dat betekent juist dat het moment dat er wel een puntendeling komt steeds dichterbij komt. Aangezien alle twee de clubs wisselvalligheid tonen en verliezen voor allebei een drama zou betekenen, verwachten wij dat er geen winnaar komt. Een gelijkspel is het meest logisch én levert ook nog eens de hoogste odd van deze match op!

Quoteringen Manchester United – Tottenham Hotspur

Een thuiszege staat in het 1×2 spelsysteem momenteel op x 2,75. Een overwinning van The Spurs in het hol van de leeuw is bijna evenveel waard: x 2,62. Maar zoals gezegd is de hoogste odd dit keer terug te vinden bij een draw. Eindigt deze Engelse topper onbeslist, dan zijn spelers op een gelijkspel spekkoper: x 3,30 keer hun inleg valt hen dan ten deel.

De Premier League match Manchester United – Tottenham Hotspur wordt gespeeld op woensdag 4 december op Old Trafford en begint om 20:30 uur. Op wie zet u uw geld? Gaat United de punten thuis houden of gaat de trainerswissel bij Tottenham zijn vruchten ook bij dit duel weer afwerpen en blijft Mourinho ongeslagen als Spurs-coach? Zet nu in en pak de hoogste odd via VoetbalGokken.be!


Reacties

heldenv...
4 december 2019

Hela Hola! Dit is een mooie match om op te gokken!

4 jaar geleden

tooskla...
4 december 2019

Ergens is Mourinho vast en zeker op wraak uit.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN