Bookmakers lopen warm voor Manchester City tegen Liverpool

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 juni 2020     2 REACTIES

Aanstaande donderdag speelt Manchester City tegen de kersverse landskampioen Liverpool. Omdat de titel al vergeven is wordt het vooral een prestigestirjd. Al moet de ploeg van onze landgenoot Kevin De Bruyne zich nog wel verzekeren van Champions League-voetbal. Welk team krijgt de juiste motivatie om in deze kraker te zegevieren? Speel mee via VoetbalGokken.be!

Josep Guardiola: ”Winnen van Liverpool voor behouden plek twee”

Manchester City hielp voorbije weekeinde Liverpool een handje door te verliezen van Chelsea: 2-1. City-trainer Josep Guardiola was teleurgesteld dat zijn team de match niet over de streep kon trekken, maar feliciteerde Liverpool al snel met het kampioenschap. “Ik wil ze feliciteren. Ze hebben het verdiend na een geweldig seizoen. Maar wij zijn gebrand om tweede te worden en volgend seizoen Champions League te mogen spelen. Winst op The Reds brengt ons een pak dichter bij dat doel”, legt Guardiola uit.

Manchester City wint de wedstrijd
2.06
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.65
Liverpool wint de wedstrijd
3.15
Krijg €50 met €10!
ACTIE

“Boven onszelf uitstijgen”

In het Stamford Bridge van Chelsea zag Guardiola dat zijn team tekortschoot en dat moet recht gezet worden voordat Liverpool het gras van het Etihad Stadion betreedt. “We speelden goed en vol inzet, maar tegen dit soort topteams lukte het ons dit seizoen niet altijd om ons staande te houden. Dat moeten we snel gaan verbeteren, want ik ben niet content met de huidige vorm. Donderdag wacht Liverpool en dan moeten we sowieso al boven onszelf uitstijgen.”

Kevin De Bruyne: “Kansen nu Liverpool titel al heeft”

Ook Rode Duivel Kevin De Bruyne blikt alvast vooruit naar de topper. “We tekenen nooit voor een tweede plaats, maar willen graag zo hoog mogelijk eindigen. En nu Liverpool de titel al beet heeft liggen er wellicht kansen.”

Gelukt dat niet, dan is er geen sprake van paniek: “Het seizoen is na de match tegen Liverpool nog niet over en we hebben nog de FA Cup en de Champions League nog. Als we die winnen, kunnen we nog altijd spreken van een briljant seizoen”, sluit De Bruyne positief af.

Jurgen Klopp: “Manchester City is geweldig”

Na ruim dertig jaar is Liverpool weer kampioen van Engeland. Een bijzonder moment vindt Liverpool-coach Jurgen Klopp: “Dit is een geweldige tijd voor de geweldige supporters van een geweldige club in een geweldige stad”, zegt Klopp nadat Manchester City verloren had van Chelsea.

“Nieuwe week, nieuwe focus”

Er wordt flink gefeest in Liverpool, maar donderdag moet de knop even omgezet worden voor het duel tegen Manchester City vindt Klopp. “Dit is een nieuwe week dus hebben wij een nieuwe focus voor de overige duels. Manchester City is een geweldig team en ik heb zo vaak gedacht hoe kan het dat wij ruim twintig punten voorstaan op deze ploeg”, besluit de coach van Liverpool.

Statistieken

Liverpool heeft de titel beet: met 86 uit 32 zijn ze niet meer te achterhalen. punten. Dat zijn 23 punten meer dan Manchester City bij elkaar heeft geharkt. Met nog zeven speelrondes te gaan heeft City niet veel punten meer nodig om dit seizoen tweede te blijven en Champions League veilig te stellen. Op de derde stek komt Leicester City pas met 55 punten.

Head 2 Head

Manchester City verwelkomde Liverpool begin voorbije jaar als laatst. Dat is inmiddels ruim anderhalf jaar geleden en toen won City met 2-1 van Liverpool. In september 2017 werd het zelfs 5-0 voor The Cityzens. In datzelfde jaar werd eerder nog een gelijkspel 1-1 gespeeld. Dat The Reds nog eens kwamen zegevieren (1-4) in het Etihad Stadion was eind 2015.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City is een van de vier teams die de FA Cup dit seizoen nog kunnen winnen. Voorbije weekeinde versloeg City in de kwartfinales Newcastle United met 0-2 en bekert daarmee door naar de halve finale dat tegen Arsenal gespeeld gaat worden. De verslagen match tegen Chelsea 2-1 enkele dagen later viel dan ook wel even rauw op het dak van The Cityzens.

Huidige vorm Liverpool

In de eerste match van de herneming van de Premier League reisde Liverpool af naar stadsgenoot Everton. De derby in het Goodison Park werd een gelijkspel 0-0, maar drie dagen later pakte Liverpool wel de volle buit. Van Crystal Palace werd met 4-0 gewonnen.

Lappenmand

Manchester City moet donderdag zonder Eric Garcia (hoofdblessure) en Sergio Aguero (knieblessure) tegen Liverpool aantreden. Beide spelers zijn niet op tijd wedstrijdfit. Kyle Walker heeft al vier gele kaarten verzameld en moet oppassen voor nog een prent.

Liverpool beschikt donderdag wel over een fitte basisselectie. De twintigjarige Ben Woodburn is momenteel de enige geblesseerde in de ziekenboeg van The Reds, maar is sinds voorbije najaar al uit de roulatie door een gebroken voet en zal niet direct gemist worden. James Milner en Trent Alexander-Arnold hebben al vier gele kaarten achter hun naam staan.

Prognose

De match van donderdag in het Etihad Stadion wordt er een om de eer. De belangen zijn veranderd en dat resulteert zich volgens ons in een gelijkspel 2-2. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een beeld van de quoteringen bij bookmaker Unibet.

Quoteringen Manchester City – Liverpool

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren zijn als volgt voor u ingedeeld. Voor een gelijkspel staat voor u de hoogste odd van dit duel: x 3.65 keer je speelbedrag gereed. Een zege van Liverpool staat genoteerd op x 3.15 keer uw inleg. Mocht Manchester City donderdagavond zegevieren van de landskampioen, dan kunt u rekenen op een beloning van x 2.06 keer de inleg op een zege van De Bruyne en co.

De Premier League wedstrijd Manchester City – Liverpool wordt gespeeld op donderdag 2 juli om 21:15 uur in het Etihad Stadion te Manchester. Mis niets van deze kraker en speel mee via VoetbalGokken.be op uw favoriet van deze match.


Reacties

bluearmy
30 juni 2020

City wil maar wat graag winnen van The Reds dus ik doe een gokje op de ploeg van De Bruyne.

4 jaar geleden

voetbal...
2 juli 2020

0-1 voor Liverpool!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN