Bookmakers gaan los op Premier League kraker: Tottenham – Liverpool

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 januari 2020     2 REACTIES

Dit weekeinde wordt het weer likkebaarden voor de voetballiefhebbers als Tottenham en Liverpool de degens kruisen in de Engelse Premier League. Kunnen The Spurs voorbij het onverslaanbare geachte Liverpool geraken of gaat de koploper in de Engelse Premier League weeral met drie punten naar huis? De bookmakers speculeren op een uitzege, maar wat verwacht u? VoetbalGokken.be blikt vooruit en begint met een korte analyse door beide managers.

José Mourinho: “Liverpool is altijd lastig”

Tottenham Hotspur heeft een week voorbereiding op het duel tegen Liverpool en dat is in deze drukke periode een enorme luxe. Wel moeten The Spurs volgende week op herhaling tegen Middlesbrough, omdat afgelopen weekend de heenwedstrijd in 1-1 eindigden. Trainer José Mourinho concentreert zich echter eerst op de wedstrijd tegen Liverpool: “De Premier League blijft de belangrijkste competitie en wedstrijden tegen Liverpool zijn altijd lastig. We moeten ons dan ook eerst daarmee bezig houden alvorens we verder kijken.”

Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
4.33
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.20
Liverpool wint de wedstrijd
1.66
Exclusieve actie bij Ladbrokes!
ACTIE

Blessure Harry Kane

In het verlengde van dat antwoord reageerde Mourinho ook op de berichten dat Spurs-spits Harry Kane voorlopig is uitgeschakeld vanwege een blessure:  “Ik houd mij alleen bezig met de spelers die wel beschikbaar zijn, maar het is natuurlijk duidelijk dat we hem – zeker in een topwedstrijd tegen een ploeg als Liverpool – gaan missen.”

Jurgen Klopp: “Tottenham-uit is bijzonder lastig”

“Toen we vorig jaar bij Tottenham speelden, voelden het op dat moment alsof het de belangrijkste wedstrijd van het jaar was”, aldus Klopp. “Dat is nu anders, maar het zal een bijzonder lastige wedstrijd worden voor ons. We weten ook dat ze de verloren Champions League finale daar nog niet vergeten zijn. Dat zal ze extra motiveren, verwacht ik.”

“Iedere wedstrijd is een finale”

Klopp beseft dat juist die match nog een rol zal spelen als Liverpool dit weekend bij Tottenham langsgaat. Voor hem verandert dat de situatie niet. Hij verwacht van zijn spelers dat ze opperst geconcentreerd en gefocust aan de match starten: “We behandelen elke wedstrijd als een finale en ik verwacht dat iedereen alles geeft als we bij Tottenham op bezoek gaan. Hun trainer, Jose (Mourinho, red.), zal ook zeer gemotiveerd zijn. Dus dat belooft wat.”

Statistieken

Tottenham is de nummer zes van Engeland. Met 30 uit 21 matches staat het maar liefst 28 punten achter Liverpool. The Reds staan met 58 punten en zelfs nog een match minder dan The Spurs onbedreigd bovenaan in de Engelse Premier League. Zelfs nummer twee Leicester kijkt al tegen een straatlengte achterstand aan: 13 punten minder dan Liverpool.

Head 2 Head

De onderlinge verhouding zijn ook in het nadeel van The Spurs. Tottenham verloor de laatste twee keer dat ze tegen Liverpool speelde. Natuurlijk was daar de verloren UEFA Champions League finale in het voorbije seizoen: 1-0. Maar vergeet ook niet dat het in de Engelse competitie vorig seizoen ook moest buigen toen The Reds kwamen postvatten in het Tottenham Hotspur Stadium: 1-2.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

De trainerswissel heeft Tottenham wel goed gedaan, al lijkt het schokeffect nu enigszins over. Sinds Mourinho is aangesteld wonnen The Spurs zes keer, maar de laatste drie duels leverde geen zege op. Uit bij Norwich werd het 2-2, daarna verloor het op bezoek bij Southampton met 1-0 en afgelopen zondag was er dan die 1-1 in de FA Cup tegen Middlesbrough, waardoor er op 14 januari de return gespeeld moet worden.

Huidige vorm Liverpool FC

De ploeg van Klopp is al reeds zes duels op rij  ongeslagen en boekte in 2020 toch alweer twee  overwinningen. De competitiewedstrijd tegen Sheffield United werd met 2-0 gewonnen en een jeugdig Liverpool won afgelopen zondag met 1-0 van Everton (FA Cup). De superploeg van dit moment lijkt dan ook alweer klaar voor de volgende opdracht: op verplaatsing naar Tottenham.

Lappenmand

Naast sterkhouder Harry Kane staat ook rechtsbuiten Erik Lamela voor langere tijd langs de kant. De 27 jarige Spurs-vedette kampt al sinds eind oktober met een hamstringblessure. Ook linkervleugelverdediger Ben Davies doet ook niet mee tegen Liverpool, hij heeft nog steeds last van zijn enkel.

De ziekenboeg van Liverpool buikt steeds verder uit. Er zitten nu al een propere zes man uit de vaste kern van The Reds in de zogeheten lappenmand: Nathaniel Clyne (kruisband scheuring), Joel Matip (knie), Fabinho (bandenblessure), Dejan Lovren (spierblessure), Xherdan Shaqiri en Naby Keita zullen niet in actie komen als er zondag wordt afgetrapt in het Tottenham Hotspur Stadium.

Prognose

We gaan dit keer voor een surprise en spelen op 0-0. In onze visie willen beide ploegen niet verliezen en daarom verwachten wij een gesloten match met weinig uitgespeelde kansen en doelpogingen. Vandaar onze wedtip: 0-0. Uiteraard moet u zelf bepalen waarop u wilt spelen en is het raadzaam daarbij (financiële risico’s te mijden). Check onderstaand overzicht voor de gemiddelde odds. De actuele odds vindt u terug op onze bookmakerspagina.

Quoteringen Tottenham Hotspur – Liverpool

De quoteringen zijn zeer straf ingedeeld. Vooral als Liverpool na lange tijd verliest gaan de Belgische wedkantoren fors betalen. De hoogste odd van deze wedstrijd x 4.33 keer de inleg wordt er uitbetaald als Tottenham Hotspur de koploper van de Premier League verslaat. Een gelijkspel krijgt met x 4.20 keer de inleg nog een zeer hoge quotering mee. Neemt Liverpool vanuit Londen drie punten mee huiswaarts? Dan wordt uw inleg hierop x 1.66 keer de inleg meer waard.

De Premier League wedstrijd Tottenham Hotspur – Liverpool wordt gespeeld op zaterdag 11 januari om 18:30 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Gaat Liverpool zonder hokken en stoten deze wedstrijd op verplaatsing bij The Spurs winnen of is het juist Tottenham die The Reds weet te stoppen? De Belgische wedkantoren nemen elke voorspelling graag op en belonen u graag met straffe quoteringen.


Reacties

casinoking
9 januari 2020

Mooie wedstrijd, maar het wordt Liverpool die wint.

4 jaar geleden

heldenv...
9 januari 2020

Ik doe een gokje op The Spurs. The Reds gaan toch een keertje verliezen en dat kan dit weekeinde weleens gebeuren.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN