Zuid-Korea start met nieuw voetbalseizoen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 mei 2020     0 REACTIES

Met ingehouden adem wordt er gekeken naar de herstart van het voetbalseizoen in Zuid-Korea. Deze herneming kan een blauwdruk gaan vormen voor de Europese competities, zoals bijvoorbeeld Duitsland en Engeland. VoetbalGokken.be blikt vooruit op enkele topmatches uit de Zuid-Koreaanse K-League.

Jeonbuk Hyundai Motors – Suwon City

Voorbije seizoen bleek Jeonbuk Hyundai Motors de primus in het Aziatische land. In december van het voorbije kalenderjaar kon de club haar zevende landstitel uit de clubgeschiedenis bijschrijven.

De start van het nieuwe voetbalseizoen liet vanwege de uitbraak van het coronavirus op zich wachten. Maar na een pak geduld voor spelers, staf en fans gaat het dit weekeinde dan toch echt gebeuren: de eerste matches, zonder publiek, zullen afgewerkt worden op de Zuid-Koreaanse voetbalvelden. Vrijdag trapt de regerend landskampioen af met een thuisduel tegen Suwon City.

Statistieken

Landskampioen Jeonbuk Hyundai Motors kijkt terug op een straf seizoen, waarin het wel moest afrekenen met het taaie Ulsan Hyundai. De twee ploegen met dezelfde auto-sponsor in de naam vochten tot de laatste speeldag om de titel, een strijd die Jeonbuk in extremis won.

Suwon had het vorig seizoen bijzonder lastig en behoorde tot de degradatieteams, maar wist zich uiteindelijk nog met een straffe eindsprint te verzekeren van nog een jaartje voetbal op het hoogste niveau.

Head 2 Head

De H2H-stats laten een duidelijk beeld zien: Jeonbuk is vaak de sterkste van de twee. Vorig jaar won de huidige landskampioen haar thuisduel met 2-0 van de bezoekers uit Suwon. Toch is het niet altijd raak geweest de voorbije jaren. In de editie die begin 2019 werd afgewerkt noteren we voor deze match een draw: 1-1. Jeonbuk sloeg keihard terug en trakteerde Suwon in eigen stadion op een pandoering van jewelste: 0-4.

Het voorlopige hoogtepunt voor de bezoekende equipe vond tot noch toe plaats in april 2018. Suwon won met 0-2 van het grote Jeonbuk.

Quoteringen Jeonbuk Hyundai Motors – Suwon City

De wedkantoren bombarderen Jeonbuk als de grote favoriet, maar zoals altijd herbergt het begin van een seizoen vaak verrassingen. Mocht dat nu ook zo zijn, dan loont een gokje op Suwon zeker en vast de moeite!

De bookies belonen een zege van Suwon City het hoogste! U ontvangt x 4.40 keer uw inleg als ze op verplaatsing bij de titelhouder drie punten pakken. Een gelijkspel wordt met x 3.50 keer de inleg ook nog altijd zeer straf beloond! Bij een winstpartij van de thuisploeg ontvangt u gemiddeld nog altijd x 1.65 keer het ingelegde speelbedrag van de bookmakers die zijn aangesloten bij VoetbalGokken.be en daarmee heeft u de hoogste quoteringen beet!

Quoteringen Ulsan Hyundai – Sangju Sangmu

Ulsan Hyundai deed, zoals reeds gememoreerd, lange tijd mee voor de titel, maar moest uiteindelijk toch toezien hoe Jeonbuk tot kampioen gekroond werd. Deze zaterdag speelt de topploeg thuis tegen Sangju Sangmu; een gevestigde naam in de K League 1, maar geen hoogvlieger.

Schiet de thuisploeg meteen de hoofdvogel? Dan halen de bookies meteen flink uit! Maar gaat de thuisploeg onderuit, dan lopen de odds helemaal op. Een zege van Sangju Sangmu staat op x 4.75 keer het aantal ingelegde euro’s!

Een juiste voorspelling van een gelijkspel levert in het 1X2 spelsysteem een straffe x 3.65 keer uw inleg op. Voor een thuiszege van Ulsan wordt x 1.57 het aantal ingezette euro’s uitbetaald aan iedereen die dit vooraf goed wisten te voorspellen via de bookmakerskantoren. Actuele odds vindt u op onze bookmakerpagina. Bovenstaande odds zijn een momentopname.

Overige quoteringen

Ook voor de overige wedstrijden in de K League 1 hebben we de quoteringen voor u verzameld. Check ook hiervoor onze bookmakerspagina. Eén match lichten we nog kort uit: Gangwon FC tegen FC Seoul. Een thuiszege zondag van Gangwon wordt met een odd van x 2.75 hoog beloond. Wint de ploeg uit de hoofdstad van Zuid-Korea dit duel? Dan wordt uw inleg hierop x 2.29 meer waard. Een gelijkspel staat bij de bookies voorlopig gemiddeld op x 3.10 keer het speelbedrag genoteerd.

De start van de Zuid-Koreaanse K League 1 is op vrijdag 8 mei om 12:00 (Belgische tijd) met de wedstrijd Jeonbuk Hyundai Motors – Suwon City in het Jeonju World Cup Stadion te Jeonju. Voor de wedstrijd van Ulsan Hyundai – Sangju Sangmu moet u zaterdag vroeg uit de veren, want die starten om 7:00 uur (onze tijd) in het Ulsan Munsu Football Stadion te Ulsan.

Tot slot spelen op zondag onder andere FC Ganwon – FC Seoul hun duels. Houd de actuele odds scherp in de gaten op VoetbalGokken.be en doe mee nu de competities in eigen land stilliggen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN