Wit-Russische Vysshaya Liga: odds voor speelronde zeven

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 mei 2020     0 REACTIES

In Nederland en Frankrijk zijn de competities inmiddels definitief gestaakt en ook in ons land is dat scenario zin waarschijnlijk. Alle paniek en onrust rondom corona en haar bijeffecten lijken aan Wit-Rusland voorbij te gaan. Er gaat komend weekeinde namelijk gewoon weer gevoetbald worden in de Vysshaya Liga. VoetbalGokken.be blikt vooruit op speelronde zeven. 

Dinamo Minsk – Slutsk

Voor het grote Dinamo Minsk was er dit seizoen een moeizame start van de competitie te noteren. In de voorbije weken herpakte die equipe zich en klom het team, waar onze landgenoot Danilo één van de sterkhouders is, naar een negende plek. Nog altijd veel te laag voor het elite elftal uit de Vysshaya Liga. Winst deze zondag op Slutsk is dan ook bijna noodzakelijk geworden.

Heel anders is het verhaal van Slutsk. De ploeg is fier leider in de Wit-Russische eerste klasse. Voor sluitpost Boris Pankratov heeft deze match een pikant sausje. De routinier begon in 2009 zijn carrière bij Dinamo Minsk.

Bij de thuisploeg wordt gerekend op Shikavka. De goaltjesdief schoot al viermaal raak in deze competitie en is daarmee topschutter. Bij Slutsk is spits Artem Serdyuk momenteel de grote meneer. De 30-jarige Rus pakte al drie goals mee, al wordt scoren tegen de lastige te passeren defensie van Minsk een ander paar mouwen.

Head 2 Head

Onze landgenoot Danilo speelde voorbije seizoen een grote rol in de onderlinge ontmoeting met Slutsk. De Belg opende in het eerste bedrijf de score, zag na rust Slutsk langszij komen en bepaalde niet veel later vanaf elf meter de eindstand op 2-1 door een penalty binnen te schieten.

Het gebeurt overigens zelden dat Slutsk met een resultaat vertrekt uit het Dinamo Stadion. Enkel in 2016 werd er met een gelijkspel echt weerwerk geboden aan de thuisploeg: 1-1. Wellicht wordt dit nu Slutsk vanaf ‘pole position vertrekt’ de allereerste zege op verplaatsing bij Dinamo Minsk?

Quoteringen Dinamo Minsk – Slutsk

De wedkantoren zijn eenduidig: Minsk is de topfavoriet bij deze match. De statistieken zijn volledig in het voordeel van de thuisploeg, maar de tabellen tonen aan dat er momenteel andere verhoudingen gelden. Wellicht is dit dan ook hét moment om op Slutsk te spelen?

Een fraaie zege van Dinamo Minsk levert in het 1×2 spelsysteem momenteel dan ook x 1,62 keer uw inlegbedrag op.

Nog straffer is het wanneer het een draw wordt: x 3,60 keer het inlegde speelbedrag voor een ieder die vooraf heeft ingezet op deze uitslag. De odds worden nog een pak hoger als Slutks inderdaad als primus uit de bus rolt, want dan is de actuele pre-wedstrijdquotering maar liefst x 4,85 keer uw inleg! De hoogste odd bij deze match.

Quoteringen BATE Borisov – Neman

Daags na deze kraker wordt het duel BATE Borisov – Neman geprogrammeerd gespeeld in de Borisov Arena. De thuisploeg miste haar seizoenstart, maar staat inmiddels keurig vierde in de tabellen na zes speelronden. De bezoekers hadden terug een wisselvallige seizoenstart, vergelijkbaar met voorbije seizoen en staan daardoor pas een tiende stek.

De odds voor een overwinning van de thuisspelende formatie staat bij de Belgische wedkantoren gemiddeld op een quotering van x 1,35. Een gelijkspel zorgt gemiddeld voor een uitkering van x 4,25 het aantal ingelegde euro’s.

Wint Neman op verplaatsing bij het grote BATE? Dan zorgt het daarmee voor een daverende verrassing in deze zevende speelronde! De bijbehorend odd loopt dan zelfs op naar x 7,85 keer uw inleg! Voor de meest actuele odds: bezoek onze bookmakerspagina.

De Vysshaya Liga match Dinamo Minsk – Slutsk wordt gespeeld op zaterdag 2 mei om 17:00 uur. Exact een dag later, op zondag 3 mei, spelen BATE Borisov – Neman tegen elkaar. Dit duel zal eveneens om 17:00 uur aanvangen. Doet u ook mee met VoetbalGokken.be? Een beetje voetbal, een beetje spanning. Wie is er niet aan toe? Laat uw intuïtie spreken en verdien geld in een tijd waarin elke euro is meegenomen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma v...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN