Wit-Russische Vysshaya Liga: odds voor speelronde zeven

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 mei 2020     0 REACTIES

In Nederland en Frankrijk zijn de competities inmiddels definitief gestaakt en ook in ons land is dat scenario zin waarschijnlijk. Alle paniek en onrust rondom corona en haar bijeffecten lijken aan Wit-Rusland voorbij te gaan. Er gaat komend weekeinde namelijk gewoon weer gevoetbald worden in de Vysshaya Liga. VoetbalGokken.be blikt vooruit op speelronde zeven. 

Dinamo Minsk – Slutsk

Voor het grote Dinamo Minsk was er dit seizoen een moeizame start van de competitie te noteren. In de voorbije weken herpakte die equipe zich en klom het team, waar onze landgenoot Danilo één van de sterkhouders is, naar een negende plek. Nog altijd veel te laag voor het elite elftal uit de Vysshaya Liga. Winst deze zondag op Slutsk is dan ook bijna noodzakelijk geworden.

Heel anders is het verhaal van Slutsk. De ploeg is fier leider in de Wit-Russische eerste klasse. Voor sluitpost Boris Pankratov heeft deze match een pikant sausje. De routinier begon in 2009 zijn carrière bij Dinamo Minsk.

Bij de thuisploeg wordt gerekend op Shikavka. De goaltjesdief schoot al viermaal raak in deze competitie en is daarmee topschutter. Bij Slutsk is spits Artem Serdyuk momenteel de grote meneer. De 30-jarige Rus pakte al drie goals mee, al wordt scoren tegen de lastige te passeren defensie van Minsk een ander paar mouwen.

Head 2 Head

Onze landgenoot Danilo speelde voorbije seizoen een grote rol in de onderlinge ontmoeting met Slutsk. De Belg opende in het eerste bedrijf de score, zag na rust Slutsk langszij komen en bepaalde niet veel later vanaf elf meter de eindstand op 2-1 door een penalty binnen te schieten.

Het gebeurt overigens zelden dat Slutsk met een resultaat vertrekt uit het Dinamo Stadion. Enkel in 2016 werd er met een gelijkspel echt weerwerk geboden aan de thuisploeg: 1-1. Wellicht wordt dit nu Slutsk vanaf ‘pole position vertrekt’ de allereerste zege op verplaatsing bij Dinamo Minsk?

Quoteringen Dinamo Minsk – Slutsk

De wedkantoren zijn eenduidig: Minsk is de topfavoriet bij deze match. De statistieken zijn volledig in het voordeel van de thuisploeg, maar de tabellen tonen aan dat er momenteel andere verhoudingen gelden. Wellicht is dit dan ook hét moment om op Slutsk te spelen?

Een fraaie zege van Dinamo Minsk levert in het 1×2 spelsysteem momenteel dan ook x 1,62 keer uw inlegbedrag op.

Nog straffer is het wanneer het een draw wordt: x 3,60 keer het inlegde speelbedrag voor een ieder die vooraf heeft ingezet op deze uitslag. De odds worden nog een pak hoger als Slutks inderdaad als primus uit de bus rolt, want dan is de actuele pre-wedstrijdquotering maar liefst x 4,85 keer uw inleg! De hoogste odd bij deze match.

Quoteringen BATE Borisov – Neman

Daags na deze kraker wordt het duel BATE Borisov – Neman geprogrammeerd gespeeld in de Borisov Arena. De thuisploeg miste haar seizoenstart, maar staat inmiddels keurig vierde in de tabellen na zes speelronden. De bezoekers hadden terug een wisselvallige seizoenstart, vergelijkbaar met voorbije seizoen en staan daardoor pas een tiende stek.

De odds voor een overwinning van de thuisspelende formatie staat bij de Belgische wedkantoren gemiddeld op een quotering van x 1,35. Een gelijkspel zorgt gemiddeld voor een uitkering van x 4,25 het aantal ingelegde euro’s.

Wint Neman op verplaatsing bij het grote BATE? Dan zorgt het daarmee voor een daverende verrassing in deze zevende speelronde! De bijbehorend odd loopt dan zelfs op naar x 7,85 keer uw inleg! Voor de meest actuele odds: bezoek onze bookmakerspagina.

De Vysshaya Liga match Dinamo Minsk – Slutsk wordt gespeeld op zaterdag 2 mei om 17:00 uur. Exact een dag later, op zondag 3 mei, spelen BATE Borisov – Neman tegen elkaar. Dit duel zal eveneens om 17:00 uur aanvangen. Doet u ook mee met VoetbalGokken.be? Een beetje voetbal, een beetje spanning. Wie is er niet aan toe? Laat uw intuïtie spreken en verdien geld in een tijd waarin elke euro is meegenomen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN