Wit-Russische Vysshaya Liga houdt bookmakers bezig

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 april 2020     0 REACTIES

Er is in veel Europese landen nog steeds veel onduidelijkheid over het uitspelen van de competitie. In Wit-Rusland is dat niet aan de orde. Dat maakt de Vysshaya Liga bijzonder populair bij de bookmakers. VoetbalGokken.be zet daarom de Wit-Russische competitie graag in de spotlights.

FK BATE Borisov – FC Torpedo-BelAZ Zhodino

Deze donderdag begint de Wit-Russische Vysshaya Liga aan haar vijfde speelronde van het prille seizoen. Voor koploper FC Torpedo-BelAZ Zhodino betekent dit dat dit weekend een wedstrijd op verplaatsing gepland staat uit bij FK BATE Borisov. Zowel Zhodino als BATE wist voorbije weekend te zegevieren en willen die overwinning graag doortrekken naar de onderlinge ontmoeting die zaterdagavond gepland staat. Zhodino won voorbije weekend met twee treffers in eigen thuis met 2-0 van de nummer twee Erergetik-BGU. Borisov zegevierde op verplaatsing bij FC Minsk met 0-3. Als alles in Wit-Rusland rustig blijft wordt zaterdag in de Borisov Arena het startsein gegeven.

Statistieken

FC Torpedo-BelAZ Zhodino staat in de Vysshaya Liga al vroeg in het seizoen op de eerste plek. Er zijn vier ronden gespeeld en Zhodino wist er daarvan drie te overwinnen. Eén match ging er verloren en dat was tegen Dinamo Minsk (2-0) de ploeg van onze landgenoot Danilo. Zhodino heeft daarmee negen punten en dat zijn er net zoveel als de nummer twee Erergetik-BGU, de ploeg waartegen Zhodino voorbije weekend niet wist te zegevieren.

BATE Borisov heeft wat minder geluk aan het begin van dit seizoen, maar in de laatste twee matches werd er wel gewonnen en daardoor staat BATE op de zevende plek. De thuiswedstrijd van deze zaterdag tegen Zhodino zal voor BATE een motivatie zijn om deze korte overwinningsreeks door te trekken

Head 2 Head

In het nog geen tien jaar oude arena van BATE Borisov wist de thuisploeg de laatste twee seizoenen haar publiek te trakteren op een thuiszege. Onder de ogen van 13.126  supporters die hun ploeg in Borisov Arena kunnen aanmoedigen werd het voorbije jaar 4-1 tegen Zhodino. Het seizoen ervoor werd er met 2-1 ook al gezegevierd. Maar Zhodino is lang niet altijd de prooi van BATE. In de zomer van 2017 werd het met 0-0 een gelijkspel. Een jaar eerder moest BATE zelfs nog buigen voor de ploeg uit Zhodino (1-2).

Quoteringen FK BATE Borisov – FC Torpedo-BelAZ Zhodino

De Belgische bookmakers zijn niet minder gul in deze tijdens waarin Corona het nieuws bepaald. De odds worden nog altijd hoog ingeschaald. Goed nieuws als u wilt meespelen met de matches in de Vysshaya Liga. De hoogste odd van de wedstrijd tussen BATE en Zhodino wordt uitgekeerd als Zhodino als winnaar van het veld afstapt: x 6.20 keer de inleg!

Verwacht u dat BATE zijn vorm heeft gevonden en ook dit weekeinde weer de primus zal zijn? Zet dan in op een zege van BATE en ontvang uw inleg x 1.44 keer terug als u gelijk krijgt. Een gelijkspel wordt door de bookies met x 3.80 weer een pak hoger ingeschaald.

Quoteringen Dinamo Minsk – Neman Grodno

De voetbalweek begint voor onze landgenoot Danilo al vroeg in de Wit-Russische competitie, want donderdag speelt zijn ploeg Dinamo Minsk thuis tegen het wat onbekendere Neman Grodno. De inmiddels 30-jarige Danilo staat met zijn team veertiende in de competitie. Neman staat op de elfde plek. Dinamo heeft tot nu toe drie punten bij elkaar geraapt en Neman vijf. Er moet donderdagavond in het eigen Traktor Stadion hard gewerkt worden om wat hoger in de tabellen te geraken. Wilt u hier graag een graadje van meepikken? Dan zullen bookies u met de straffe odds zeker weten te overtuigen. Een zege van Neman Grodno zorgt met x 5.25 keer het speelbedrag voor de hoogste quotering van deze match. Een thuisoverwinning van Danilo met Dinamo Minsk staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 1.61 keer uw inleg. Een gelijkspel is met x 3.25 keer het speelbedrag ook zeker de moeite waard om dit weekeinde de schijnwerpers op de Vysshaya Liga te richten.

De Vysshaya Liga-wedstrijd FK BATE Borisov – FC Torpedo-BelAZ Zhodino wordt gespeeld op zaterdag 18 april om 19:00 uur (Belgische tijd) in de Borisov Arena. Dinamo Minsk begint de vijfde speelronde van de competitie tegen Neman Grodno al op donderdag 16 april om 18:30 uur in het Traktor Stadion te Minsk. Pak dit weekeinde een leuke beloning mee en speel mee via de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN