Wit-Russische voetbalcompetitie al toe aan vierde speelronde

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 april 2020     0 REACTIES

De roep om het definitief stopzetten van de Jupiler Pro League wordt alsmaar sterker, want vanwege het coronavirus is spelen niet verantwoord, zo stelt men. Ook de Raad van Bestuur van de JPL gaf al aan het seizoen niet uit te willen spelen. In andere Europese landen wordt, mede onder druk van de UEFA, gekeken naar alternatieve scenario’s. Maar niet in Wit-Rusland, daar speelt men gewoon door. Deze week speelronde vier, met twee topduels in de Vysshaya Liga.

FC Minsk – BATE Borisov

VoetbalGokken.be blikt allereerst vooruit naar de match tussen FC Minsk en BATE Borisov. De bezoekers kwamen midweeks nog in actie voor de cupmatch. Deze ging met 1-0 verloren op verplaatsing bij het bescheiden Slavia Mozyr. FC Minsk is het seizoen wél goed begonnen en staat op een voorlopige derde plaats in de Vysshaya Liga.

BATE Borisov heeft een moeizame seizoenstart. Het verloor de eerste twee competitieduel en wist pas vorige week tegen Rukh Brest haar eerste driepunter te scoren: 1-0 winst. De ploeg van trainer  Alshevsky Kirill moet hierdoor vooralsnog genoegen nemen met een zeer bescheiden elfde plaats in Wit-Russische voetballiga.

Head 2 Head

De thuisploeg boekte voorbije seizoen een straffe 3-2 zege op BATE. In 2018 wist datzelfde BATE Borisov nog wel een overwinning uit het vuur te slepen: 1-0. Maar in 2017 was FC Minsk opnieuw de betere van de twee: 1-0.

Quoteringen FC Minsk – BATE Borisov

De wedkantoren hebben weinig te doen dezer dagen en storten zich dan ook vol overgave op deze voetbalmatches in Wit-Rusland. Het valt daarbij op dat de quoteringen duidelijk hoger uitvallen dan in drukke voetbaltijden.

Bij deze match krijgt een thuisoverwinning van FC Minsk de hoogste odd mee: x 3,60 keer uw inleg. Wordt het deze paaszondag een draw in Stadion Torpedo? Dan keren de bookmakers x 3,20 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Weet BATE Borisov haar vorm terug te vinden? Dan wordt er x 1,89 keer het speelbedrag uitgekeerd als de bezoekers met een overwinning op zak terugkeren uit Minsk.

FC Gorodeja – Dinamo Minsk

Onze landgenoot Danilo komt zaterdag in actie als zijn team Dinamo Minsk op bezoek gaat bij FC Gorodeja. Beide ploegen hebben hun seizoenstart gemist en bungelen onderaan de tabellen. FC Gorodeja is de nummer dertien, Dinamo Minsk de nummer veertien in de Vysshaya Liga.

Head 2 Head

Aan de editie van voorbije jaar beleeft Minsk weinig goede herinneringen. De thuisploeg gaf de gasten een kleine pandoering door met 3-1 te winnen.

Het betreft hier overigens een ultra korte Head 2 Head historie. Immers in 2016 werd pas de eerste ontmoeting tussen beide clubs afgewerkt. Sindsdien werd er tweemaal een gelijkspel genoteerd (waaronder één bekermatch), tweemaal won de ploeg uit Minsk en ook Gorodeja heeft twee keer de victorie mogen kraaien in haar eigen stadion tegen Dinamo Minsk.

Quoteringen FC Gorodeja – Dinamo Minsk

Beide clubs staan er dus slecht voor, maar winnen van Dinamo Minsk zal voor Gorodeja een ander paar mouwen worden, dan in overige competitiematches het geval zal zijn. De bookies verwachten dat dan ook dat Dinamo aan het langste eind zal gaan trekken. De odds voor een thuisoverwinning staan gemiddeld op x 4,40 als Gorodeja zaterdagmiddag wint.

Bij winst van Dinamo Minsk pakken spelers die een uitoverwinning voorspelden x 1,74 keer hun inleg! Een gelijkspel zorgt voor nog een straffe uitkering: x 3,15 keer het ingelegde speelbedrag!

Mocht de vierde speelronde in de Vysshaya Liga vanwege het coronavirus alsnog afgelast worden, dan ontvangen alle spelers die hebben ingezet op wedstrijden uit deze competitie hun geld retour!

Vooralsnog gaan de matches gewoon door en kunt u via VoetbalGokken.be meespelen op deze duels! De wedstrijd Gorodeja – Dinamo Minsk begint zaterdag 11 april om 17:00 uur. Het duel tussen FC Minsk – BATE Borisov wordt gespeeld op zondagmiddag, als er elders vooral aan de paasviering gedacht wordt. Deze match zal al om 14:00 uur aanvangen in Stadion Torpedo.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN