Wit-Rusland voetbalt met publiek

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 maart 2020     1 REACTIE

In Wit-Rusland is voorbije weekeinde de Vysshaya Liga van start gegaan en dit weekeinde staat de voetbalagenda opnieuw volgepland. VoetbalGokken.be zet deze wedstrijden graag in het zonnetje nu al het Europese voetbal stil ligt. De bookmakers schalen straffe quoteringen in en maken het beetje voetbal dat er nog is een gokje meer dan waard.

In Wit-Rusland zijn al wel coronabesmettingen bekend, maar zijn er nog weinig tot geen doden gevallen. President Aleksandr Loekasjenko instrueerde zijn landgenoten onlangs als volgt: “Drink veel wodka, ga naar de sauna en werk hard”, aldus de president van Wit-Rusland die daarmee geen reden ziet om het voetbal af te gelasten. Ook worden de handen gewoon geschud.

Quoteringen Dinamo Brest – FK Slutsk

De huidige landskampioen is Dinamo Brest en speelden voorbije weekeinde een gelijkspel (1-1) tegen FK Smaliavitsji-STI in eigen stadion vol supporters. Dinamo Brest Deze zaterdag gaat de ploeg van coach Olivier Dall’Oglioop pad naar FK Slutsk dat voorbije weekeinde de eerste match van dit nieuwe voetbalseizoen wel won. Slavia Mozyr werd in eigen huis met 3-1 aan de kant gezet.

Een zege van de thuisploeg FK Slutsk staat op een mega straffe quotering van x 7.58 keer de inleg genoteerd. Een gelijkspel staat met x 4.75 keer het speelbedrag ook erg hoog ingeschaald. Verwacht u een overwinning van de huidige landskampioen Dinamo Brest? Vul dan een 2 in op het wedstrijdformulier van uw favoriete bookmaker en ontvang uw inleg x 1.32 keer terug als u gelijk krijgt.

Quoteringen FK Minsk – Dinamo Minsk

Zaterdag zullen de meeste ogen gericht zijn op de stadsderby van FK Minsk tegen Dinamo Minsk. FK Minsk won de eerste match, maar stadsgenoot Dinamo verloor zijn wedstrijd en maakte daarmee geen goede start aan het kersverse seizoen. Bij Dinamo speelt landgenoot Danilo die geboren is in Brazilië en die menigten nog zullen kennen van Standard Luik. Ook speelden de aanvallende middenvelder in het nationale team onder de 21.

De quoteringen worden dan ook hoog opgeschroefd voor deze match tussen de topploegen in de hoofdstad van Wit-Rusland. FK Minsk speelt in eigen huis en een thuiszege levert u x 3.60 keer de inleg op. Pakt aartsrivaal Dinamo Minsk de overwinning, dan wordt uw inleg x 1.91 keer zoveel waard. Een gelijkspel is goed voor een beloning van x 3.32 keer uw speelbedrag.

Quoteringen Slavia Mozyr – FK BATE Borisov

Nog een wedstrijd die zaterdag gespeeld wordt is Slavia Mozyr tegen FK BATE Borisov. Beide teams verloren de eerste match van het seizoen. De bookies keren x 7.10 keer de inleg uit als thuisploeg Slavia deze match wint. Voor een gelijkspel staat er met x 4.50 keer het speelbedrag nog een straffe quotering voor u gereed. Een zege op verplaatsing van FK BATE betekent x 1.40 keer het ingelegde speelbedrag.

Overige Quoteringen

Ook de wedstrijden van zondag krijgen hoge quoteringen mee. Bij de thuiswedstrijd van het misschien minder bekende Smolevichi tegen Isloch Minsk staan de strafste odds ingedeeld. Een thuiszege van Smolevichi levert u x 3.10 keer de inleg op. Een gelijkspel x 3.06 en een zege van Isloch Minsk staat op x 2.20 keer uw speelbedrag.  

De Wit-Russische Vysshaya Liga wordt deze vrijdag, zaterdag en zondag gespeeld. Zoek je naar wat afleiding met voetbal? Sla dan toe in de Wit-Russische voetbalcompetitie en pak uw kans op een hoge beloning via VoetbalGokken.be!


Reacties

belga
24 maart 2020

Hopelijk blijft dit gewoon doorgaan. Dan hebben we toch nog iets om op te spelen. En ik moet zeggen dit wordt pas echt gokken ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN