Wit-Rusland voetbalt: Danilo met Dinamo Minsk tegen Zhodino

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 maart 2020     0 REACTIES

VoetbalGokken.be houdt voor u in de gaten waar er nog gevoetbald wordt in deze bizarre coronatijd! Zo wordt er in Wit-Rusland schijnbaar ongestoord gevoetbald in de Vysshaya Liga, waarin ook onze landgenoot Danilo actief is. Dit weekeinde wordt de derde speelronde van het kersverse competitieseizoen gespeeld. Danilo speelt deze vrijdag met zijn ploeg Dinamo Minsk thuis tegen Torpedo Zhodino.

Dinamo Minsk – Tarpeda-BelAZ Zhodino

In Wit-Rusland zijn er nog weining tot geen meldingen bekend van besmettingen met het Coronavirus, dat in veel landen het sociale leven en dus ook het voetbal heeft platgelegd. Voor de lokale autoriteiten is het geringe aantal besmettingen in Wit-Riland voldoende reden om ‘gewoon door te gaan’ met de derde speelronde van de Vysshaya Liga.

Dinamo Minsk-trainer: “We kunnen voetballen en verwachten te winnen”

Dinamo Minsk-trainer Sergej Goerenko moet zijn mannen dan ook gereedmaken voor de thuiswedstrijd tegen Zhodino dat vrijdag al gespeeld wordt. Goerenko: “De Wit-Russische voetbalbond heeft besloten om de Premier League voort te zetten. We houden contact met de ministeries van Volksgezondheid en Sport en houden de situatie voortdurend in de gaten. De situatie is dat we het (coronavirus) nog niet hebben. Of misschien wordt ons niets verteld. We kunnen dus blijven voetballen en vrijdag wacht ons de match tegen Zhodino. Ik denk dat we die match kunnen gaan winnen”, zegt een vastberaden trainer van Dinamo Mink.

Statistieken

In de Vysshaya Liga zijn nog maar twee wedstrijden gespeeld in dit kersverse nieuwe voetbalseizoen. FK Minsk is de ploeg die bovenaan het rijtje staat. Zhodino staat derde en heeft twee matches in zeges om weten te zetten. Dinamo Minsk is het seizoen iets minder goed van start gegaan. Twee wedstrijden gingen verloren waaronder de stadsderby van voorbije weekend tegen aartsrivaal FK Minsk (3-2).

Head 2 Head

In het voorbije jaar had Tarpeda BelAZ Zhodino geen kind aan de thuisploeg. Dinamo Minsk ging in eigen stadion met 0-3 hard onderuit tegen de bezoekers uit Zhodino. In de twee seizoenen daarvoor wist Minsk wel te zegevieren: 2-1 in 2018  en 1-0 in 2017). Vier jaar geleden werd het voor het laatst een onbesliste match (1-1) in het Traktor Stadion van Minsk.

Huidige vorm Dinamo Minsk

Het prille seizoen verloopt nog niet op rolletjes bij de ploeg van trainer Goerenko. Drie weken geleden ging de openingsmatch in het bekertoernooi al verloren. In de kwartfinale was BATE Borisov met 2-1 en 3-2 tweemaal te sterk voor de ploeg uit de Wit-Russische hoofdstad. In de competitie ging het vervolgens al niet veel beter. De wedstrijden tegen Rukh Brest (0-1) en de stadsderby tegen FK Minsk (3-2) werden evenees beide verloren.

Huidige vorm Zhodino

Voor Zhodino was de kwartfinale van de Wit-Russische beker ook de eindstreep van dit bekerseizoen. De ploeg van trainer Yuri Puntus verloor thuis met 0-1 en op verplaatsing met 2-0 van Soligorsk. De ploeg herpakte zich snel en mist zijn seizoenstart niet. In de competitie werd er een paar dagen na de bekernederlaag meteen gewonnen van dezelfde ploeg die FC Torpedo Zhodino uit de beker knikkerde: 0-1. Ook Belshina wist op bezoek bij Zhodino geen punten mee naar huis terug te nemen. De thuisploeg zegevierde met 0-1 en tankte daarmee een pak vertrouwen voor de komende match tegen Dinamo Minsk.

Prognose

Kijkend naar de huidige vorm en statistieken verwachten wij dat Dinamo Minsk thuis gaat verliezen van Zhodino. De ploeg van onze landgenoot Danilo is duidelijk nog niet in hoogvorm. We vullen dan ook een 1-2 in op het wedstrijdformulier van de wedkantoren. Check zelf welke quotering daar tegenover staat en neem ook de overige odds zorgvuldig in u op vanuit het onderstaande odds overzicht.

Quoteringen Dinamo Minsk – Zhodino

De gemiddelde quoteringen zijn meer dan de moeite waard om mee te spelen met de Wit-Russische Vysshaya Liga. Dit is één van de wedstrijden waarvoor de odds straf zijn ingedeeld. De hoogste odd van deze match x 3.75 keer uw inleg wordt uitgekeerd als Zhodino wint in het Traktor Stadion van Dinamo Minsk.

Een gelijkspel krijgt met x 3.00 keer het speelbedrag ook nog een straffe odd mee! Denkt u dat Danilo met zijn team een vuist kan maken tegen de tegenstander van vrijdag? Speel dan op een zege van Dinamo Minsk en ontvang uw inleg x 1.94 keer terug als u gelijk krijgt.

De Vysshaya Liga Dinamo Minsk – Tarpeda-BelAZ Zhodino wordt gespeeld op vrijdag 3 april om 18:00 uur (Belgische tijd) in het Traktor Stadion te Minsk. Mocht er vanwege COVID-19 besmettingen toch een afgelasting volgen, dat krijgt u uiteraard uw inleggeld volledig geretourneerd.

Met VoetbalGokken.be hoeft u geen voetbalheimwee te krijgen, want meespelen met de Wit-Russische competitie kan al vanaf vandaag: gewoon bij uw favoriete bookmakerkantoor!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN