Wie bereiken de finale van de Wit-Russische beker?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 april 2020     0 REACTIES

Deze woensdag staan de twee halve finales in de Wit-Russische voetbalbeker gepland. Onze landgenoot Danilo is met Dinamo Minsk al uitgeschakeld voor de eindstrijd. Uit de matches Soligorsk – Brest en BATE Borisov – Slavia Mozyr worden de twee finalisten bekend. Brest en Slavia Mozyr liggen vooralsnog op pole position, maar moeten beide op verplaatsing spelen woensdag. VoetbalGokken.be zocht de bijbehorende quoteringen op en blikt kort vooruit op de match tussen BATE en Slavia Mozyr.

Statistieken

De meest verrassende naam in het rijtje van vier is allicht Slavia Mozyr. Deze kleine provincieclub wist in de vorige ronde ook al met speels gemak te winnen van Dnyapro: 0-3 en 3-0. Ook begin deze maand pakte de ploeg weer verrassend uit met een straffe 1-0 zege op BATE Borisov. Pantia scoorde al na elf minuten speeltijd en dat bleek de winnende goal.

BATE Borisov is voor veel volgers en wedkantoren echter de grote favoriet voor het behalen van de finale. Met de 1-0 nederlaag op zak maakt de equipe van trainer Kirill Alshevsky het zichzelf allesbehalve gemakkelijk.

Head 2 Head

In de H2H statistieken zien we louter overwinningen voor BATE Borisov. Enkel in 2016 wist Slavia Mozyr met een resultaat op zak terug te keren uit de Borisov Arena. Het werd toen 0-0. Voorbije kalenderjaar liet BATE zien waarvan het gemaakt is en hakte de bezoekende formatie zorgvuldig in de spreekwoordelijke pan: 4-0!

Kijkend naar de huidige vormpeil van beide elftallen verwachten we niet direct een pandoering voor Slavia of BATE. Slavia Mozyr ging voorbije weekeinde zwaar onderuit in de thuiswedstrijd tegen FC Minsk: 1-3. BATE Borisov herstelde zich juist van het gelijke spel tegen Zhodino (0-0) door op bezoek bij Gorodeja met 0-2 te komen zegevieren.

Quoteringen BATE Borisov – Slavia Mozyr

De voortekenen wijzen vrijwel allemaal in de richting van BATE Borisov, maar de 0-1 stand moet nog altijd worden omgebogen. De wedkantoren hebben daar wel vertrouwen in, want een bekerstunt van Slavia Mozyr levert een flinke duit op! Als topfavoriet BATE wint, dan is er nog altijd sprake van een kleine verdubbeling van uw inleg! Wie wordt er volgens u de primus woensdagavond?

Als BATE Borisov de scheve situatie recht weet te zetten en zich plaatst voor de finale, dan ontvangen alle spelers die hierop vooraf hebben ingezet een gemiddelde uitkering van x 1,35 ingelegde speelbedrag.

Een gelijkspel is niet genoeg voor de thuisploeg, maar zou voor een feeststemming zorgen bij Slavia Mozyr en iedereen die in het 1×2 spelsysteem op een draw heeft gegokt. De bookies keren volgens de huidige pre-wedstrijdquoteringen gemiddeld dan namelijk maar liefst x 4,50 het aantal ingebrachte euro’s uit.

Quoteringen Soligorsk – Brest

De twee andere ploegen die nog kans maken op een finaleplaats en bekerwinst zijn Soligorsk en Brest. De bezoekers verdedigen een voorsprong, maar toch zien de bookmakers Soligorsk als favoriet voor winst in de return. Of dat voldoende gaat zijn om naar de finale door te stoten moet blijken. In elk geval is zeker dat wanneer er gewonnen wordt door Soligorsk dan kunnen spelers op deze uitslag x 1,96 de inleg bijschrijven op hun bankaccount. Eindigt de return onbeslist? Dan lopen de odds al snel op naar x 3,25 keer de inleg.

De hoogste quotering staat bij de bookmakers genoteerd als Brest wederom wint. Pakken de bezoekers na winst op eigen veld ook op verplaatsing in Soligorsk de hoofdvogel? Dan geldt er momenteel een gemiddelde uitkering van x 3,85 keer het ingelegde speelbedrag. Daarmee zouden zowel Brest als u een straffe slag kunnen slaan!

De halve finales van de Wit-Russische bekertoernooi worden gespeeld op woensdag 29 april. Het duel Soligorsk – Brest begint al om 17:00 uur in het Stroitel Stadion te Soligorsk. Direct na het laatste fluitsignaal aldaar begint om 19:00 uur het duel BATE Borisov – Slavia Mozyr. In de Borisov Arena zal BATE de 0-1 achterstand moeten wegpoetsen om zich finalist te mogen noemen. Speelt u mee nu het voetbal elders in de wereld stilligt? Dan maakt u kans op fraaie bonussen via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN