Weer straffe odds voor matches in Wit-Russische voetbalcompetitie

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 april 2020     0 REACTIES

In de Wit-Russische Vysshaya Liga wordt er nog steeds gevoetbald. En dat terwijl de Belgische bond en de UEFA spoedoverleg na spoedoverleg houden om te kijken of er in ons land nog gevoetbald gaat worden dit seizoen. VoetbalGokken.be blikt vooruit op de Wit-Russische match tussen Gorodeja en BATE Borisov, een match uit speelronde zes.  

Statistieken

Gorodeja staat op een propere vierde plek in de Vysshaya Liga. De ploeg van trainer Oleg Radushko behaalde in de voorbije drie matches het maximum van negen punten. Minder fier zijn ze bij BATE Borisov, dat duidelijk haar seizoenstart gemist heeft. De equipe van trainer Kirill Alshevsky komt maar moeizaam tot winst en ging in het bekertoernooi ook al onderuit tegen Slavia Mozyr. Wel krijgt men nog een return om die scheve situatie recht te zetten. Voorbije weekeinde wist het tegen de toenmalige koploper Zhodino nog een 0-0 uit de brand te slepen.

Head 2 Head

De H2H statistieken laten zien dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn in de voorbije jaren. Vorig seizoen was de thuisploeg de primus: 1-0. Een jaar eerder werd het 2-1 en in 2017 mondde het duel uit in een draw.

Tussen 2011 en 2016 speelde Gorodeja in de tweede Wit-Russische divisie en waren er geen onderlinge matches met BATE Borisov. In 2011 nog wel en toen schoot BATE de hoofdvogel door 0-7 te winnen in het bekertoernooi. In de competitie kwam het echter weer al niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

Prognose

Voor deze match wagen wij ons ook aan een prognostiek en spelen een 1. Winst dus voor Gorodeja, dat duidelijk in straffe vorm verkeert. BATE Borisov is nog erg zoekende en zal het op verplaatsing bij Gorodeja naar ons idee lastig gaan krijgen. Wilt u weten wat onze prognostiek waard zou zijn bij de bookies? Check dan onderstaand odds overzicht!

Quoteringen Smolevichi – Dinamo Minsk

De bookmakers hebben een duidelijke voorkeur voor BATE Borisov. In het 1×2 spelsysteem wordt x 1,49 keer uw inleg uitgekeerd als de bezoekers op verplaatsing bij Gorodeja winnen. Eindigt deze ontmoeting ook weer in een draw? Dan hanteren de wedkantoren een gemiddelde quotering van x 3,55. De hoogste odd vinden we bij een zege van de thuisspelende formatie: x 6,05 is een regelrechte superodd voor een zege van de nummer vier in Wit-Rusland!

Het competitieduel Gorodeja – BATE Borisov in de Wit-Russische voetbalcompetitie wordt gespeeld op zaterdag 25 april om 16:00 uur. Speel mee met deze match uit de Vysshaya Liga: de enige Europese voetbalcompetitie die nu nog actief is! Zorgt de coronacrisis in de loop van deze week alsnog voor een afgelasting van deze match? Dan ontvangt iedereen zijn of haar geld subiet terug!

Doe dus lekker mee en zet in via VoetbalGokken.be en zet even alle zorgen opzij voor een mooi en spannend potje voetbal!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN