Vysshaya Liga laat bookies straffe odds hanteren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 mei 2020     0 REACTIES

In de Wit-Russische Vysshaya Liga gaat de competitie gewoon door. Sterker nog: er staan deze speelronde zelfs enkele echte krakers op het Wit-Russische menu. Dat betekent straffe odds bij de Belgische wedkantoren! VoetbalGokken.be heeft de beste deals voor deze voetbalmatches. Schroom u niet en speel juist nu mee met de altijd spannende matches in de Vysshaya Liga.

FK Slutsk – Energetik-BGU

Vrijdag barst het Wit-Russische voetbalspektakel los met de kraker tussen FK Slutsk en Energetik-BGU. Met zestien punten gaat Slutsk aan kop in de Vysshaya Liga. Zhodine staat op een tweede stek en BATE Borisov volgt op de derde plaats. Kort daarachter is het Energetik-BGU die met twaalf punten op de vierde plek staat. Slutsk krijgt in eigen Stadyen Haradski stadion dus geen gemakkelijke tegenstander voor de kiezen. De ploeg van trainer Vitali Pavlov barst wel van het zelfvertrouwen, want er werd al vijfmaal op rij niet meer verloren. Zo werd voorbije weekeinde werd Dinamo Minsk, de ploeg waar onze landgenoot Danilo Sousa Campos speelt, met 1-2 verslagen.

Energetik-BGU herpakte zich voorbije weekeinde ook weer met een zege op verplaatsing. De ploeg van trainer Vladimir Ivanovich Belyavsky was er driemaal op rij niet in geslaagd om te zegevieren. Maar de nummer vijftien Smolevichi moest het bezuren en verloor in eigen huis met 0-2 van Energetik-BGU.

Head 2 Head

Zowel Slutsk als Energetik-BGU zijn beide nog niet heel lang actief in de Vysshaya Liga. De lijst met onderlinge ontmoetingen is dan ook niet bijster groot. Voorbije jaar speelden de ploegen uiteraard al wel tegen elkaar. Thuis bij Slutsk werd het een 0-0 gelijkspel. Toen Slutsk een paar maanden later op verplaatsing ging spelen bij Energetik-BGU werd het 0-1 voor de bezoekers uit Slutsk.

Quoteringen FK Slutsk – Energetik-BGU

De bookmakers pakken flink uit in deze Vysshaya Liga-wedstrijd. De hoogste odd die bij deze match wordt uitgekeerd vinden we bij een zege van de bezoekende equipe: Energetik-BGU. Uw inleg wordt x 3.40 keer meer waard als Energetik-BGU deze vrijdag zegeviert.

De bookies hebben in het 1X2 spelsysteem met x 3.10 keer de inleg nog een straffe odd voor u gereedgezet. Deze wordt uitgekeerd als de topper geen winnaar krijgt. Een thuiszege van FK Slutsk betekent dat uw speelgeld x 1.98 keer meer waard wordt. Toch nog bijna een verdubbeling bij winst van de koploper!

Quoteringen Dinamo Brest – Dinamo Minsk

Het voorbije weekeinde verliep voor Danilo en zijn ploeg dus niet zoals gehoopt. Slutsk wist in het Dinamo Stadion te zegevieren en mede daardoor vinden wij Dinamo Minsk pas tereug op de dertiende plek. Deze zondag staat er een match op verplaatsing bij Dinamo Brest en daar moet het dan ook gebeuren voor Minsk. De quoteringen zijn alvast hoopgevend. Een zege van Minsk levert u x 3.00 keer de inleg op. Een gelijkspel is goed voor een odd van x 2.90. Een thuiszege van Brest kan u x 2.25 keer het speelbedrag opleveren.

Quoteringen FK Smolevichi – BATE Borisov

Nog een mooie match waar de quoteringen straf zijn ingedeeld is de wedstrijd van FK Smolevichi tegen BATE Borisov. De thuisploeg doet het niet al te best. Na zes gespeelde matches staat de ploeg op de vijftiende plek en ontvangt zondag BATE die als een pijl omhoog schiet op de tabellen.

BATE Borisov begon het seizoen nog belabberd, maar heeft zich inmiddels op de derde plek weten te nestelen. Een overwinning op Smolevichi kan de goede sfeer bij Borisov nog langer vasthouden. De bookies keren met x 9.50 keer uw inleg een zeer straffe odd uit als Smolevichi thuis weet te winnen. Een gelijkspel staat gequoteerd op x 4.45 keer uw inleg. Verwacht u opnieuw een zege van BATE? Vul dan de twee in op het wedstrijdformulier en ontvang x 1.27 keer de inleg terug als dit ook echt gaat gebeuren zondag!

De Vysshaya Liga-wedstrijd FK Slutsk – Energetik-BGU wordt gespeeld op vrijdag 8 mei om 16:00 uur (Belgische tijd) in het Stadyen Haradski stadion te Slutsk. De wedstrijd Dinamo Brest – Dinamo Minsk wordt op zondag 10 mei om 19:00 uur gespeeld in het Regional Sport Complex Brestskiy stadion te Brest. FK Smolevichi – BATE Borisov trappen die zondag om 17:00 uur af in het Ozerny Stadion te Smolevichi. Bent u opzoek naar wat afleiding nu een herneming van de Belgische competitie van tafel is?  Speel dan mee met de matches in de Vysshaya Liga en sla uw slag via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN