Strijd in de CONCACAF Gold Cup 2015

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 juli 2015     6 REACTIES

Deze week is de strijd om de Gold Cup – de Noord-Amerikaanse tegenhanger van de Copa America van start gegaan. Er wordt gespeeld in drie poules van vier landen. In groep A zijn de Verenigde Staten groepshoofd. In poule B is dat Canada en de Groep C Mexico. Op 7 juli zijn de poulewedstrijden van start gegaan met de wedstrijden Panama-Haïti en VS-Honduras. Canada opent tegen El Salvador en Mexico speelt zijn eerste wedstrijd tegen Cuba.

Speelschema

De nummer 1 en 2 uit elke poule plaatsen zich rechtstreeks voor de kwartfinales. De beste nummers 3 worden eveneens tot de knock-outfase toegelaten. De eerste twee kwartfinales zijn op 18 juli in Baltimore. De overige twee kwartfinale-duels worden een dag later afgewerkt in East Rutherford.

De halve finales (laatste vier) zijn op 22 juli in Atlanta. Het toernooi wordt op 26 juli afgesloten met de finale in Philadelphia.

Favorieten

Uiteraard is het organiserende land: Verenigde Staten een van de favorieten. Maar topfavoriet is Mexico. Het team zit in de poule bij Guatemala, Trinidad & Tobago en Cuba. In voorbereiding op dit toernooi speelde El Tri tegen Honduras, de ploeg van Anderlecht-middenvelder Andy Najar. Beide ploegen traden aan in het NRG Stadium in Houston. Najar had een basisplaats, maar hij werd in de 82e minuut gewisseld voor Quioto. De wissel vond plaats omdat het duel nog doelpuntloos was. Het inbrengen van Quioto had echter geen effect want Mexico-Honduras bleef teleurstellend steken op 0-0. Vooral voor Mexico een domper, vorige maand kwamen de Mexicanen ook al in actie op de Copa America. Ook dat toernooi verliep teleurstellend. El Tri kwam in poule-B niet door de poulefase. Tijdens de Gold Cup moet het allemaal beter.

Ook Canada mag tot de outsiders worden gerekend. Evenals Costa Rica met onder andere Bryan Ruiz (ex-AA Gent), die als aanvallende middenvelder onder de toenmalige trainer van KAA Gent – Michel Preud’homme – uitgroeide tot meest waardevolle speler. Hij ontving na het seizoen 2008-2009 daarvoor de Gentse publieksprijs: de Jean-Claude Bouvy Trofee. Wellicht kan Ruiz opnieuw zijn waarde bewijzen, maar ditmaal voor zijn nationale elftal tijdens deze editie van de CONCACAF Gold Cup 2015.

Wat voorspellen de bookmakers

De bookmakers gaan duidelijk ook voor een Mexicaanse triomf. Kijkend naar de noteringen bij de wedkantoren levert een inzet op Mexico het minste op, hetgeen betekent dat zij kans op winst voor deze ploeg het grootst achten. Een gokje op Amerika als eindwinnaar zorgt voor een verdubbeling van uw inzet x 2,00. Alle andere landen hebben veel hogere quoteringen, maar zijn dan ook nauwelijks kansrijk op eindwinst.

Uiteraard kan er ook gespeeld worden op afzonderlijke wedstrijden. Het duel Mexico-Cuba wordt gespeeld op vrijdag 10 juli en kent zeer hoge noteringen: winst Mexico x 1,06. Gelijkspel x 10,00. Een stunt van Cuba: x 26,00.

De wedstrijden om de Gold Cup worden gespeeld op vrijdag 10 juli om 03:30 uur CET in het Soldier Field stadium in Chicago. Volg de Gold Cup en plaatst een weddenschap op uw favoriete team via onze partners. Nieuwe inschrijvers ontvangen direct mooie geldbonussen! Ontvang als nieuwe klant bij Betfirst maar liefst 60,- euro gratis wed-tegoed… Registreer je hier bij Betfirst…


Reacties

belga
10 juli 2015

Ruiz is alweer onderweg richting de Portugese competitie. Zal hier wel meespelen, maar zijn Engelse avontuur is al voorbij weer....Beter terugkeren naar Gent!

7 jaren geleden

sporza
10 juli 2015

Gold Cup vaak mooier toernooi dan de Copa America. Ik ga dit op zeker volgen, al is de Tour natuurlijk ook nog bezig ;)

7 jaren geleden

nogutsn...
11 juli 2015

Jammer dat Suarez hier niet meedoet met Uruguay kon hij alsnog shinen in de zomer.

7 jaren geleden

voetbal...
11 juli 2015

Er doen sws weinig 'Europese' sterren mee, die zijn allemaal vol in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

7 jaren geleden

heldenv...
13 juli 2015

El Tri gaat dit zonder enkele tegenstand naar zich toe trekken. Dankbaar toernooi voor een veilige bet ;)

7 jaren geleden

svballorig
13 juli 2015

Dat VS was enkele jaren geleden nog keer halve finalist oid op WK, maar dat niveau is ook gezakt naar bedenkelijke hoogtes. Zonde!

7 jaren geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma v...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN