Straffe pre-odds FIFA Wereldbeker halve finale Al-Hilal – Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 februari 2022     0 REACTIES

Deze woensdag speelt Rode Duivel Romelu Lukaku met Chelsea de halve finale van de FIFA Wereldbeker tegen Al-Hilal Riad. Chelsea speelt als winnaar van de UEFA Champions League voorbije seizoen tegen Al Hilal, de winnaar van de AFC Champions League uit Saudi-Arabië. Gaat Chelsea volgens u naar de finale van de FIFA Wereldbeker. Voorspel en win via VoetbalGokken.be!

Leonardo Jardim: “Chelsea is een goede ploeg”

Al-Hilal Riad-coach Leonardo Jardim weet dat zijn ploeg met Chelsea met een zeer sterke tegenstander af moet rekenen wil het doorgaan naar de finale van de Wereldbeker. “Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor ons. We spelen tegen een zeer goede ploeg die al heel veel grote ploegen verslagen heeft en de Champions League heeft gewonnen”, blikt de Portugese coach vooruit.

 “Wij zijn de kampioen van de Asian Champion”

Volgens de coach van Al-Hilal is er altijd een mogelijkheid dat zijn team straks in de finale zal staan. “Wij zijn de kampioen van de Asian Champion en willen tonen dat wij het beste land van ons continent zijn en tegen een ploeg als Chelsea ook goed kunnen voetballen”, aldus de coach van de ploeg uit Saudi-Arabië.

Thomas Tuchel: “Chelsea heeft nog nooit het WK voor clubs gewonnen”

Het is de eerste keer dat Chelsea de FIFA Wereldbeker kan winnen. Liverpool haalde de Worldcup in 2019 binnen en Manchester United deed dat in 2008 namens Engeland. Dit jaar krijgt Chelsea de kans en coach Thoma Tuchel gaat die uitdaging graag aan. “Wij willen dit toernooi heel graag winnen, want Chelsea heeft nog nooit het WK voor clubs gewonnen. We zijn zeer gefocust op de komende wedstrijden tijdens het club WK”, vertelt de coach op de persconferentie.

“We zijn mentaal ook echt scherp”

Als Chelsea in de finale geraakt treft het SE Palmeiras of CF Monterrey. Coach Tuchel wil zover nog niet kijken. Eerst moet de klus van woensdag nog gedaan worden.  “De volgende wedstrijd is natuurlijk altijd de belangrijkste, maar nu zijn we mentaal ook echt scherp om van deze trip een succes te maken. Al Hilal komt heel sterk en wat goed is komt snel, dus we zijn gewaarschuwd”, besluit de Duitse coach van Chelsea.

Statistieken

De FIFA Wereldbeker is een toernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Chelsea komt de halve finales pas binnen stomen in de FIFA Wereldbeker. Al-Hilal heeft de kwartfinale al gespeeld. De ploeg uit Saudi-Arabië versloeg uit Abu Dhabi bij 6-1. De andere halve finale bestaat uit het Braziliaanse SE Palmeiras de winnaar van de CONMEBOL Libertadores en het Mexicaanse CF Monterrey dat voorbije seizoen de CONCACAF Champions League won.

Head 2 Head

Chelsea heeft in haar clubbestaan nog niet eerder tegen Al-Hilal FC gespeeld. Er wordt woensdag dus een nieuwe bladzijde in de voetbalgeschiedenis geschreven.

Huidige vorm Al-Hilal Riad

In de kwartfinales speelde Al-Hilal al een duel tegen Al-Jazira. De ploeg van coach Jardim wist zes keer te scoren tegen de ploeg uit Abu Dhabi dat geleid wordt door de Nederlandse coach Marcel Keizer. In de Saudi-Arabische competitie staat de ploeg vierde, maar heeft nog twee speelronden in te halen.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea speelde afgelopen zaterdag nog de zestiende finales van de FA Cup. Met Lukaku in de basis werd Plymouth Argyle pas in de verlenging met 2-1 verslagen. De Rode Duivel wist zelf niet tot scoren te komen. De ploeg van coach Tuchel laat ook in de Premier League weinig steken vallen. The Blues staan derde en verloren de laatste tijd allen van koploper Manchester City. Op 15 januari werd het 1-0 in Manchester voor The Cityzens.

Lappenmand

Al-Hilal Riad mist woensdag geen sterkhouder in de match tegen Chelsea. Coach Jardim beschikt over een fitte selectie zonder geschorste of gekwetsten.

Chelsea moet Andreas Christensen achterlaten in Londen door een positieve coronatest. Ben Chilwell heeft een ingescheurde kruisband en doet woensdag ook niet mee. Reece James verblijft in de lappenmand van The Blues door een hamstringblessure.

Prognose

Wij voorspellen een overwinning van Chelsea en zetten in op een 0-2 eindstand in deze halve finale van de FIFA Wereldbeker.

Wilt u weten wat uw voorspelling in de pre-wedstrijd fase maximaal kan opleveren? Check dan onderstaand overzicht van een indicatie van de huidige pre-odds bij Al-Hilal Riad – Chelsea.

Quoteringen Al-Hilal Riad – Chelsea

De Belgische wedkantoren wijzen Chelsea aan als favoriet van deze halve finale. De bookmakers keren maximaal x 9.80 keer de inleg aan u uit als niet The Blues, maar Al-Hilal Riad doorgaan naar de finale van de Worldcup.

In het 1X2 spelsysteem staat ook een hoge pre-odd genoteerd bij een gelijkspel. De bookies zijn bereid u x 5.90 keer de inleg uit te betalen als de wedstrijd wordt verlengd om een winnaar te krijgen. Een zege van Chelsea is goed voor een bookmakersuitkering van x 1.29 keer uw speelbedrag.

De halve finales van de FIFA Wereldbeker Al-Hilal Riad – Chelsea wordt gespeeld op woensdag 9 februari om 17:30 uur in het Mohammed Bin Zayed Stadion te Abu Dhabi. Scoort Rode Duivel Lukaku in de halve finale van de Worldcup en gaat Chelsea door naar de eindstrijd? Voorspel, vergelijk, zet in en win bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN