Straffe odds finale WK voor Clubs: Real Madrid – Al-Hilal SFC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 februari 2023     0 REACTIES

Real Madrid speelt deze zaterdag voor de vijfde maal een finale van het FIFA-Wereldkampioenschap voor Clubs. De Madridlenen treffen Al-Hilal SFC uit Saoedi-Arabië. Real Madrid is de winnaar van de UEFA Champions League en Al-Hilal won voorbije seizoen de Aziatische AFC Champions League. Pakt de Koninklijke uit Madrid de wereldtitel voor Clubs 2022? Scoor straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Carlo Ancelotti: “Al-Hilal staat verdiend in de finale”

Real Madrid coach Carlo Ancelotti al heel wat prijzen gewonnen in zijn carrière als trainer. De Italiaanse oefenmeester won in 2014 ook al het Wereldkampioenschap voor Clubs met Real Madrid. Toch blijft Ancelotti het bijzonder vinden om de finale zaterdag terug te mogen spelen. “Het is een geweldig gevoel om de finale te bereiken. We staan tegenover een team dat de halve finale won door goed te spelen en het verdient om in de finale te staan. We moeten Al-Hilal respecteren. Ze hebben goede spelers en spelen collectief goed”, zegt coach Ancelotti

“Goed spelplan bedenken”

De coach van de Spaanse grootmatch verwacht heel wat weerstand van de ploeg uit Saoedi-Arabië. “Zij zullen enthousiast zijn om in de finale te spelen en wij ook. We moeten ons goed voorbereiden op de match, duidelijke instructies geven aan de spelers en een goed spelplan bedenken. We hebben spelers die heel goed met dit soort druk kunnen omgaan”, besluit de coach van Los Blancos.

Statistieken

Real Madrid won het WK voor Clubs toernooi al vier keer eerder. De Madridlenen veroverde de trofee in 2014, 2016, 2017 en in 2018. Al-Hilal deed in de jaren 2019 en 2021 een poging om het toernooi te winnen, maar kwam in beide keren niet verder dan de vierde plaats. Voorbije jaar won Chelsea de prijs. Het Braziliaanse Palmeiras werd toen in de finale met 2-1 (na verlenging) verslagen.

Head 2 Head

Voor zover bekend is, hebben Real Madrid en Al-Hilal elkander niet eerder ontmoet. De eindstrijd op dit WK voor Clubs wordt de eerste match tussen de Spaanse en Saoedische clubs.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid stroomde pas in de halve finale van het WK voor Clubs in. In de eerste match van het toernooi speelde ploeg van trainer Carlo Ancelotti tegen Al Ahly uit Egypte en won met 1-4. Real Madrid speler Vinícius Júnior maakte het eerste goal van de match. Federico Valverde volgde net na rust. De Kroaat Luka Modrić mistte nog een penalty, maar Rodrygo en Sergio Arribas wisten beiden wel tot scoren te komen. Al Ahly speler Ali Maaloul benutte een strafschop, maar dat veranderde weinig aan resultaat.

Huidige vorm Al-Hilal

Al-Hilal wist in de halve finale CR Flamengo te slim af te zijn. De Braziliaanse club werd met 2-3 verslagen door Al-Hilal. De Saoediër Salem Al Dawsari scoorde tweemaal door een penalty. Ook Luciano Vietto was trefzeker voor zijn club.

Lappenmand

Real Madrid speelt zaterdag zonder doelman Thibaut Courtois. De Rode Duivel kampt met een beenblessure. Ook Ferland Mendy, Lucas Vazquez en Rode Duivel Eden Hazard komen niet in actie in de finale van het WK voor Clubs. Het is nog afwachten of Karim Benzema en Eder Militão terug inzetbaar zijn.

Al-Hilal trainer Ramon Diaz kan geen beroep doen op de geblesseerde verdediger Yasser Al Shahrani en middenvelder Salman Al Faraj.

Prognose

En dan onze prognose voor de finale van het WK voor Clubs. De Belgische wedkantoren wijzen Real Madrid aan als torenhoog favoriet voor deze eindstrijd. Wij verwachten ook een zege van de Koninklijke uit Madrid en zetten in op een 3-0 overwinning van Los Blancos bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan!

Quoteringen Real Madrid – Al Hilal

De Belgische wedkantoren hebben de strafste odds gereedstaan voor iedere voetbalgokker die goesting heeft te wedden op de finale van het WK voor Clubs. De hoogste quotering kunt u vinden bij een overwinning van Al-Hilal. Mocht de club uit Saoedi-Arabië winnen, dan wordt er gemiddeld 9.25 keer uw speelbedrag uitbetaald door de bookies.

Heeft deze match na het spelen van de reguliere speeltijd nog geen winnaar? Dan wordt het duel verlengd, maar keren de Belgische wedkantoren al quoteringen tot 5.50 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die hadden gewed op een gelijkspel.

Gaat Real Madrid voor de vijfde keer deze trofee winnen? Dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 1.31 keer het speelbedrag opstrijken bij een correcte voorspelling op winst van Real Madrid. Vergelijk de meest actuele odds in het 1X2 spelsysteem via VoetbalGokken.be.

De finale van het WK voor Clubs wordt op zaterdag 11 februari gespeeld. Het duel Real Madrid – Al-Hilal begint om 20:00 uur (Belgische tijd) het Stade Moulay Abdallah te Rabat in Marokko. Vergelijk, zet in en scoor uw bookmakerdeals via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN