Straffe odds bij Vitória Guimaraes – Sporting Portugal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 juni 2020     0 REACTIES

Vanaf deze week wordt er ook in Portugal weer gevoetbald. Deze donderdag staat er direct al een topmatch gepland in de Primeira Liga. Vitória Guimaraes ontvangt in eigen stadion (waar ook geen publiek aanwezig mag zijn) met Sporting Portugal een sterke tegenstander uit de top vier. De Belgische wedkantoren schalen de odds weer heel straf in!  

Vitória Guimaraes-trainer Vieira: “Sporting is altijd moeilijk”

De topper van deze speelronde vindt plaats bij Vitória Guimaraes. Trainer Ivo Vieira krijgt met de herneming meteen een propere klus te klaren. Vieria moet zijn team klaarstomen voor een duel tegen Sporting Portugal. Een topduel dat in een leeg stadion gespeeld zal moet worden: “Spelen tegen een grote ploeg als Sporting is altijd al moeilijk. Helemaal als onze fans niet achter ons kunnen staan”, zegt de trainer van Vitória over herneming zonder fans.

Vitória Guimaraes SC wint de wedstrijd
2.38
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Sporting Portugal wint de wedstrijd
2.85

“Het wordt een zware uitdaging”

Maar de trainer laat het er niet bij zitten er moet hoe dan ook gewonnen worden van Sporting. “Bovenal zullen we een zelfverzekerde Vitória hebben, waarbij we geloven in het proces en vechten voor het resultaat. Deze groep is zeer gemotiveerd en zelfverzekerd. Het wordt een zware uitdaging tegen een team met ambities, maar we zullen er alles aan doen om de match te winnen en de drie punten te halen tegen Sporting”, aldus Vieira.

Sporting Portugal-trainer Rúben Amorim: “Direct zware start tegen Guimaraes”

Rúben Amorim is de nieuwe trainer van Sporting Portugal. De ploeg uit Lissabon ging alweer uitkijken naar een nieuwe coach toen er begin februari al een eind kwam aan het Europees voetbal. Trainer Silas kon zijn spullen pakken nadat er werd verloren van het Turkse Basaksehir. Coach Amorim maakt zijn troepen dus voor het eerst gereed om op pad te gaan naar Vitória SC. “We hebben maar een week samen getraind en toen kwamen de coronamaatregelen”, aldus Amorim. “Nu volgt de echte start voor mij en mijn jongens en die zal op verplaatsing bij Guimaraes direct zwaar zijn.”

“Vreugde dat we weer mogen overtreft alles”

Ondanks alles heeft de trainer een goed gevoel over de match van donderdag. “We polijsten de details en verbeteren elke dag. We zullen zeker voorbereid zijn om naar Guimaraes af te reizen. Het zal een vreemd gevoel zijn, maar de vreugde dat we weer mogen voetballen zal alles overtreffen. Ik hoop dat we de ‘wil’ hebben om te leren en te vechten om dit seizoen goed af te kunnen sluiten”, aldus de nieuwbakken coach van Sporting.

Statistieken

In de Portugese Primeira Liga staat Vitória Guimaraes op de zesde plek met 37 punten uit 24 speelrondes. Op de vierde plek staat Sporting Portugal met 42 uit 24. De vierde plek geeft toegang tot Europees voetbal en ook voor Guimaraes is dat theoretisch gezien nog haalbaar. De ploeg die tussen deze twee teams op de vijfde plaatst staat, is Rio Ave. Zij hebben momenteel 38 punten.

Head 2 Head

Vitória SC gelukt het lang niet altijd om in eigen huis te zegevieren op Sporting. De laatste keer dat de ploeg uit Lissabon op bezoek kwam in het D. Afonso Henriques stadion was eind 2018. De thuisploeg wist met een magere 1-0 overwinning af te rekenen van Sporting, maar de fans van de ploegen zullen vooral de match van het seizoen daarvoor (2017) nog in het geheugen gegrift hebben staan. Sporting kwam zegevieren met 0-5 en dat was een flinke nederlaag voor Vitória Guimaraes. Twee maanden voor die beruchte match wist Guimaraes in een vriendschappelijk duel tegen Sporting de ploeg nog te breken met een 3-0 zege.

Huidige vorm Vitória Guimaraes

Midden maart zijn de laatste Primeira Liga duels gespeeld. Vitória SC pakten in haar laatst gespeelde match nog drie punten. Bij degradatieploeg Feirreira werd er met 1-2 gewonnen door de ploeg van trainer Vieira. Ook de matches tegen Tondela (2-0) en Aves (0-2) werden in zeges omgezet. De laatste keer dat Vitória Guimaraes verloor was midden februari. In Guimaraes werd het 1-2 voor koploper FC Porto.

Huidige vorm Sporting Portugal

Ook Sporting Portugal wist de laatste match voor de verplichte coronapauze te zegevieren. Voor eigen publiek werd het 2-0 tegen Aves en dat was hard nodig om de verloren match van de week ervoor te wissen. Sporting verloor toen namelijk met 3-1 van Famalicao de nummer zeven van de Portugese competitie. De ploeg van trainer Silas werd in diezelfde week uit de Europa League gekikkerd door het Turkse Basaksehir.

Lappenmand

De lappenmand van Vitória Guimaraes bevat een viertal blessuregevallen. Alhassan Wakaso is herstellende van een knieoperatie, Joseph Amaoh heeft last van een heupblessure, Aziz kampt met een kniebandscheur en Matheus Mascarenhas heeft een ontstoken pees. Een schorsing dreigt te komen voor kaptein Henrique Pedro. De Braziliaan heeft al vier gele kaarten bij elkaar verzameld, maar kampt ook met een liesblessure dat hem donderdag waarschijnlijk al aan de kant zal houden.

De medische staf van Sporting Portugal werkt hard om tweede doelman Renan Ribeiro weer tijdig fit te krijgen. De Braziliaanse doelman kampt al lange tijd met een liesblessure. Ribeiro  wordt vergezeld door zijn landgenoot Luiz Phellype die begin februari een knieblessure heeft opgelopen. Aanvaller Luciano Vietto heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan en moet dus oppassen voor nog een prent.

Prognose

Beide teams staan dicht bij elkaar op de tabellen en het zou dan ook niet zo gek zijn als deze match een gelijkspel wordt. Hiermee pakken wij wel de hoogste odd van deze match. De bookmakers hebben er dus duidelijk een andere mening over. Bent u er al uit wat uw eigen voorspelling is? Check dan de gemiddelde odds in onderstaand overzicht en ga naar de bookmakers om uw voorspelling om te kunnen zetten in echte euro’s.

Quoteringen Vitória Guimaraes – Sporting Portugal

De gemiddelde quoteringen voor de match van Vitória Guimaraes tegen Sporting Portugal worden bij de Belgische wedkantoren gelijkwaardig ingedeeld. Dat betekent dat het ingelegde speelbedrag bij de juiste voorspelling in ieder geval dubbel zo veel waard kan worden. Zo wordt een zege van Guimaraes met x 2.38 keer de inleg al hoog beloond. Een overwinning van Sporting staat met x 2.85 keer uw speelbedrag nog iets hoger ingeschaald. Voor een gelijkspel staat er met x 3.25 keer de inleg de hoogste odd van dit duel genoteerd in het 1X2 spelsysteem van de bookies.

De Primeira Liga match Vitória Guimaraes SC – Sporting Portugal wordt gespeeld op donderdag 4 juni om 22:15 uur in het Estádio D. Afonso Henriques te Guimaraes. Pak via VoetbalGokken.be de hoogste odd mee die past bij uw voorspelling voor dit absolute topduel in de Portugese competitie!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN