Straffe odds bij finale Wereldbeker Clubs: Chelsea – Palmeiras

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 februari 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag staat Rode Duivel Romelu Lukaku met Chelsea in de finale van de Wereldbeker voor Clubs 2022. Het Braziliaanse Palmeiras is de tegenstander in de eindstrijd. Dankzij een treffer van onze landgenoot staat Chelsea nu in de finale. VoetbalGokken blikt vooruit naar de finale in het Mohammed Bin Zayed Stadion te Abu Dhabi en zet de straffe pre-odds voor u op een rij!

Zsolt Low: “Palmeiras is een goede ploeg”

Chelsea-coach Thomas Tuchel zal ook zaterdag zijn ploeg niet leiden in de finale tegen Palmeiras. De Duitse coach zit in quarantaine door een COVID-19 besmetting. Zijn assistent Zsolt Low zal het stokje overnemen zoals de Duitser dat ook al deed in de halve finale tegen Al-Hilal. De assistent coach gaf op een persconferentie aan dat Chelsea het moeilijk gaat krijgen tegen het Braziliaanse Palmeiras: “Ze hebben een heel goed elftal, met een hele slimme Europese coach die ze goed voetbal laat spelen”, zegt assistent coach Low.

“Niet gemakkelijk”

De trofee winnen wordt volgens Low dan ook niet gemakkelijk. “We zullen met Palmeiras een team ontmoeten dat weet hoe het zichzelf moet verdedigen, weet hoe te vechten en weet hoe het op balbezit moet spelen. We zullen ons dus daarop moeten voorbereiden. Het wordt zeker niet gemakkelijk voor ons”, aldus de trainer van The Blues.

Abel Ferreira: “Het is David tegen Goliath”

Palmeiras bereikte de finale door Al Ahly met 2-0 uit te schakelen in de halve finales. De Braziliaanse ploeg mag het nu gaan opnemen tegen Chelsea. Volgens coach Abel Ferreira zijn de verhoudingen tussen de teams groot. “Het is David tegen Goliath als wij zaterdag de finale tegen Chelsea spelen”, analyseert de Portugese coach.

“Als we geloven in onszelf, is alles mogelijk”

Toch wil coach Ferreira de handdoek voorafgaand aan de eindstrijd niet in de ring gooien. “Als we geloven in onszelf, dan kan er van alles gebeuren. Ik ben al erg blij dat we in de finale staan en we zullen er dan ook van genieten. We gaan ons meten met Chelsea. We hebben een doel en dat is zaterdag winnen van Chelsea”, besluit de Portugese coach.

Statistieken

Chelsea en Palmeiras stroomden pas in tijdens de halve finales van het WK voor Clubs. The Blues moesten het opnemen tegen Al-Hilal uit Saoedi-Arabië. Chelsea zegevierde dankzij een treffer van Romelu Lukaku in de 32ste minuut.

Palmeiras nam het in de halve eindstrijd op tegen Al-Ahly en won met 2-0 van de Egyptische voetbalclub uit Caïro. Palmeiras won zegevierde dankzij goals van Raphael Veiga en Dudu. Opmerkelijk was dat beide spelers elkander de assist bij doelpunten verzorgden.

Head 2 Head

Het wordt voor Chelsea de eerste keer dat het tegen Palmeiras speelt. Wel speelde Chelsea in 2012 tegen Corinthians de grote aartsrivaal van Palmeiras. In die finale van de WK voor Clubs won de Braziliaanse ploeg de trofee door The Blues met 1-0 te hebben verslagen.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea staat in de Engelse Premier League op de derde plaats. De ploeg van coach Thomas Tuchel speelde de laatste match tegen Tottenham Hotspur en won met 2-0 van haar stadsgenoot uit Londen. Ook wist Chelsea voor de trip naar Saoedi-Arabië een speelronde verder te geraken in de FA Cup door met 2-1 te winnen van Plymouth Argyle. Al was daar wel een verlenging van de match voor nodig.

Huidige vorm Palmeiras

Voordat Palmeiras het avontuur in de WK voor clubs begon, speelde de ploeg in de Campeonato Paulista, de oudste voetbalcompetitie in Brazilië. Daarin werd gewonnen van Agua Santa met 1-0, Ponte Preta 3-0 en Novorizontino met 0-2. Tegen Sao Bernardo werd het met 1-1 een gelijkspel. Palmeiras staat eerste in Groep C van deze competitie.

Lappenmand

Chelsea speelt de finale van de wereldbeker voor clubs zonder Ben Chilwell, Reece James en Mason Mount. Door kwetsuren kon het drietal niet meereizen naar Saoedi-Arabië.

Palmeiras-coach Fereirra beschikt voor zover bekent over een fitte selectie en kan dus op volle oorlogssterkte aantreden tegen Lukaku en co.

Prognose

De bookmakers rekenen al op een winstpartij van Chelsea en ook wij zetten in op winst voor de ploeg van Rode Duivel Lukaku. The Blues wint volgens ons met 2-0 van de Braziliaanse ploeg en daarmee pakken we een ferme quotering.

Benieuwd naar de overige pre-odds? Check onderstaand overzicht voor een indicatie van de pre-match quoteringen bij de finale van de wereldbeker voor clubs.

Quoteringen Chelsea – Palmeiras

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen in het 1X2 spelsysteem als volgt voor u in. De hoogste odd die wij hebben gevonden wordt uitgekeerd als Palmeiras er met de trofee vandoor gaat. U strijkt dan maximaal x 5.00 keer uw inleg op als de Braziliaanse ploeg wint.

Kraait niet Palmeiras, maar Chelsea victorie in de finale van de WK voor clubs? Dan keren de bookmakers x 1.66 keer uw speelbedrag uit. Zijn de teams even sterk en wordt het een gelijkspel en dus ook verlenging? Dan krijgen voetbalgokkers een beloning van x 3.80 keer de inleg terug op de bankaccount.

De finale van de WK voor clubs Chelsea – Palmeiras wordt gespeeld op zaterdag 12 februari om 17:30 uur (Belgische tijd) in het Mohammed Bin Zayed Stadium te Abu Dhabi. Volgt Chelsea de winnaar van voorbije seizoen Bayern München op door te winnen van de Braziliaanse ploeg? Voorspel en win straffe odd via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN