Pinkstervoetbal: straffe odds bij Midtjylland – AC Horsens

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 mei 2020     0 REACTIES

Op de dag na Pinksteren herneemt het Deense FC Midtjylland de competitie tegen AC Horsens. De ploeg uit Midtjylland, waar ook onze landgenoot Dion Cools speelt, is al ruimschoots gekwalificeerd voor de Champions League play-offs. Horsens heeft nog genoeg reden om voor de laatste twee competitiematches alles uit de kast te halen. Bij de Belgische wedkantoren hebben ze dat ook door en de quoteringen voor dit diel zijn dan ook om van te smullen!

Midtjylland -trainer Brian Priske: “We zijn er klaar voor”

Midtjylland heeft weinig stress rondom de titelstrijd, maar de verplichte pauze om het coronavirus hakte er bij de ploeg van onze landgenoot Dion Cools behoorlijk in. Hoofdcoach Brian Priske is wel onder de indruk van zijn de spelers en denkt dat ze meer dan klaar zijn voor de laatste speelronden. “Het is speciaal als je je werk niet voor 100 procent kunt doen vanwege verschillende beperkingen, maar onze spelers verdienen veel lof voor het aanpassen en het beste halen uit een heel speciale periode”, vertelt Priske. ”We zijn er helemaal klaar voor.”

FC Midtjylland wint de wedstrijd
1.21
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.85
AC Horsens wint de wedstrijd
12.50

“Goed gevoel”

De trainer kijkt dan ook met een gerust hart uit naar de match tegen Horsens. “Ik heb altijd al een goed gevoel in mijn buik gehad en nu is dat gevoel nog beter. We zijn fit en gretig om te spelen voor de laatste punten”, aldus Priske die ook een verleden in België heeft. De inmiddels 43-jarige Deen speelde tussen 2003 en 2008 voor KRC Genk én Club Brugge.

Dion Cools: “Minder stress dan in België”

Onze landgenoot Dion Cools verruilde Club Brugge voorbije seizoen voor Midtjylland en naar eigen zeggen heeft de 23-jarige verdediger het naar het zijn zin bij de Deense topploeg. “Ik heb een sterke band met de coach, hij kent mijn kwaliteiten heel erg goed. Er is ook minder stress dan in België, dat mag ook wel eens”, glimlacht Cools in SportVoetbal Magazine.

Horsens-trainer Bo Henriksen: “Iedereen moet er voor gaan”

Horsens-trainer Bo Hendriksen en zijn mannen hebben maandag een flinke klus te klaren. Hendriksen weet dat hij en zijn team maandag de underdog zijn. “Het gaat erom dat we ons allemaal goed gedragen en ons concentreren op de match. Ik hoop dat iedereen er voor gaat”

De hoofdtrainer beseft dat zijn ploeg de underdog is en heeft bovendien wat twijfels over het huidige vormpeil. Er is immers weinig wedstrijdspanning geweest in de voorbije maanden: “Laten we zien hoe het loopt”, besluit Henriksen gematigd positief.

Statistieken

Met 62 punten staat Midtjylland een straatlengte voor op FC Kopenhagen dat met vijftig punten tweede staat. Er zijn nog zes punten te halen uit twee matches alvorens de play-offs van start gaan. Midtjylland werd in seizoen 2017/2018 voor het laatst kampioen. Voorbije jaar ging het kampioenschap naar FC Kopenhagen; de ploeg die nu tweede staat in de Deense tabellen.

Horsens staat op de tiende plek en is veroordeelt tot de degradatie-ploegen. Een plek n de top zes is niet meer mogelijk, maar zijn de zes te behalen punten meer dan welkom. Met 28 punten is de druk van onderaf groot. De nummer elf Sonderjyske heeft er 26 en als straks de punten halveert worden is elke punt van groot belang.

Head 2 Head

In de laatste jaren wist Midtjylland in de thuisduels tegen Horsens telkens weer te zegevieren. De ploeg uit Horsens won voor het laatst in 2006 van de Deense topploeg. Dat is inmiddels veertien jaar geleden. Voorbije jaar waren de cijfers 3-0 en 1-0; zeges waar Midtjylland nu zeker en vast voor zal tekenen.

Huidige vorm FC Midtjylland

De Deense competitie heeft door de coronapandemie net als in België stilgelegen, maar toch vinden wij de laatste verloren match van Midtjylland eind voorbije jaar. Het was Aarhus die er met de punten vandoor ging door met 1-3 te zegevieren. Daarna heeft de ploeg van trainer Priske in de competitie geen punt laten liggen. Er werd alleen nog maar gewonnen en de laatste overwinning voor de corona-break was het Randers FC die het moest bezuren (0-2).

Huidige vorm AC Horsens

Bij Horsens zijn de laatste resultaten wat minder aantrekkelijk te noemen. Er werd begin maart nog knap gewonnen van FC Kopenhagen (0-1), maar dat was een zege na drie verloren competitie-matches op een rij. Thuis tegen Randers FC (1-2) en Aarhus, de ploeg die het Midtjylland ook al moeilijk wist te maken (1-2) en de wedstrijd op verplaatsing bij Nordsjaelland gingen allemaal verloren.

Lappenmand

Midtjylland heeft op het moment van schrijven geen blessuremeldingen bekend gemaakt. Wel zijn het middenvelder Mikael Anderson en aanvaller Sory Kaba met vier gele kaarten genoodzaakt op hun tellen te passen willen zij niet geschorst worden voor de komende match.

Met Nicolai Brock-Madsen en Jannik Pohl zijn er aan de kant van Horsens twee aanvaller geblesseerd. Beide kunnen niet afreizen naar Midtjylland. Middenvelder Louka Prip heeft met zijn vier gele kaarten achter zijn naam ook een handrem nodig.

Prognose

Wij voorspellen dat Midtjylland niet meer te stoppen is en ook Horsens deze maandag aan het spit zal rijgen. We vullen een 2-0 zege voor de koploper van de Superliga in. Denkt u het beter te weten? Check dan onderstaand odd-overzicht voor de gemiddelde quoteringen en laat uw voorspelling achter bij uw favoriete bookmaker.

Quoteringen FC Midtjylland – AC Horsens

Een zege van Midtjylland ligt voor de hand, maar als Horsens toch weet te stunten in een leeg MCH Arena dan wordt uw inleg hierop met x 12.50 keer meer waard en dat is natuurlijk niet mis. Verwacht u maandag geen winnaar, maar een gelijkspel? Kruis dan de X aan in het 1X2 spelsysteem van uw bookmaker en ontvang uw inleg x 5.85 keer terug als de punten worden gedeeld. Een overwinning van Midtjylland komt neer op een beloning van x 1.21 keer uw ingelegde euro’s.

De Deense Superliga-match FC Midtjylland – AC Horsens wordt gespeeld op maandag 1 juni om 16:00 uur in de MCH Arena te Herning. Bent u klaar voor herneming van de Deense competitie? Zorg dan dat u erbij bent en vul uw voorspelling voor de aftrap in Herning via VoetbalGokken.be in!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN