Oekraïense voetbalcompetitie balt ‘gewoon’ lekker door

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 maart 2020     0 REACTIES

Vrijwel de gehele voetbalwereld ligt op zijn gat, maar in Rusland wordt er nog gewoon gevoetbald. Het land heeft nog niet heel veel coronabesmettingen en vindt het daarom verantwoord om te blijven voetballen. Bovendien is de competitie in de Oekraïne pas drie weken bezig, vanwege een langdurige winterstop. VoetbalGokken.be brengt voetballiefhebbers naar een uitstapje richting de Premier League play-offs in de Oekraïne en blikt vooruit op de topper Shakhtar – Dynamo Kiev.

Trainer Shakhtar: “Winnen van Kiev is enige dat telt”

Bij Shakhtar Donetsk zwaait Luís Castro de scepter. De Portugese oefenmeester weet dat de match tegen Kiev niet alleen voor hem en de club belangrijk is. De hele voetbalwereld zal hem op de voet volgen, omdat er verder bijna nergens nog gespeeld wordt. “Voor ons is maar één ding belangrijk en dat is van Kiev winnen. Dat de buitenwereld ons nauwgezet volgt, verandert daar niks aan.”

Shakhtar Donetsk wint de wedstrijd
1.65
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Dynamo Kiev wint de wedstrijd
4.40

“Voetbal niet belangrijkste meer”

Uiteraard maakt ook hij zich zorgen om de wereldgezondheid: “Wij zijn blij dat we nog kunnen voetballen, maar voetbal is nu niet meer het belangrijkste. Er gebeuren ergere dingen over de hele wereld en dat raakt ons natuurlijk ook.”

Trainer Dynamo Kiev: “Lastig om hoofd erbij te houden”

Dynamo Kiev trainer Oleksiy Mykhaylychenko probeert zo goed en zo kwaad een normale voorbereiding af te draaien voor de komende topper. De ontwikkeling rondom Corona gaan zo snel, dat hij zelfs niet durft te zeggen dat de match hoe dan ook doorgaat. Bovendien zijn de hoofden van hem en zijn spelers (nog) niet bij Shakhtar: “Het is erg lastig om het hoofd erbij te houden nu er een epidemie gaande is en we nu al weten dat we in een leeg Shakhtar stadion moeten spelen.”

“Geen cadeautjes voor Shakhtar”

Toch probeert de oefenmeester er het beste van te maken. “Het zijn hele moeilijke omstandigheden om in te spelen. Maar dat mag geen excuus zijn. We moeten proberen geen fouten te maken en geen cadeautjes te geven aan Shakhtar, dat zullen zij ook niet bij ons doen.”

Opvallend

Onze landgenoot Ibrahim Kargbo junior maakte vlak voor de jaarwende een opvallende transfer. Het 19-jarige talent, die de afgelopen maanden nog bij de Belgische amateurs van Lierse Kempenzonen speelde, tekent een contract voor 3,5 jaar bij de Oekraïense topclub Dinamo Kiev. Kargbo is de zoon van voormalig Willem II-voetballer Ibrahim Kargbo, die voor het leven werd geschorst wegens matchfixing.

Statistieken

Thuisploeg Shakhtar staat eerste in de PO-competitie en heeft 59 punten. Dat zijn er dertien meer dan Dynamo Kiev, dat met 46 punten op de derde plek bivakkeert. Om nog voorbij Shakhtar te geraken moet Kiev deze match winnen.

Huidige vorm Shakhtar

Afgelopen weekeinde ging Shakhtar onderuit bij Zorya: 1-0. Dit was de derde verliespartij van dit kalenderjaar. Eerder moest het ook al haar meerdere erkennen in Proleter (0-1) en Vorskla (1-0). Vorige week won Shakhtar in de Europa League nog wel met 1-2 bij het Duitse VfL Wolfsburg.

Huidige vorm Dynamo Kiev

De ploeg uit de hoofdstad van de Oekraïne verloor voorbije weekeinde dure punten in de strijd om de bovenste plaatsen. Tegen het bescheiden Desna werd het 1-1. In het bekertoernooi ging het wel door naar de volgende ronde, maar ook dat ging met de nodige moeite. Na verlenging werd er met 1-0 gewonnen van Oleksandria.

Prognose

Onze wedtip voor deze Oekraïense topper? We spelen op een 1-0 zege voor de thuisploeg. De verschillen zijn vaak klein in deze competitie, maar Shakhtar heeft het thuisvoordeel en is de huidige koploper. Check onderstaand overzicht voor de bijbehorende odds. De actuele quoteringen vindt u op onze bookmakerspagina.

Let op:

Als de wedstrijd alsnog wordt afgelast en niet binnen twee dagen alsnog wordt gespeeld ontvangt u het inlegbedrag voor 100 procent retour! Alle bookmakers zetten dan de quoteringen voor elke uitslag op x1,00 waardoor u automatisch uw geldbedrag terugkrijgt.

Quoteringen Shakhtar – Dynamo Kiev

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen hoog in voor deze wedstrijd in de Oekraïense Premier League waarin onze landgenoot Ibrahim Kargbo junior deze zondag gewoon zal spelen. De hoogste odd van deze match kunt u vinden bij een uitzege van Dynamo Kiev x 4.40 keer de inleg is daar de gemiddelde quotering van. Verwacht u een gelijkspel tussen de nummer een en drie van de Championship play-offs? Dan wordt uw inleg met x 3.50 keer de inleg meer waard. Een overwinning van Shakhtar staat genoteerd op x 1.65 keer uw speelbedrag en dat is kan ook nog een zeer straffe beloning opleveren.

De Premier League Shakhtar – Dinamo Kiev wordt gespeeld op zondag 22 maart om 16:00 uur in het OSC Metalist Stadion te Kharkiv. Speelt u dit weekeinde ook mee en overweegt u een gokje op deze wedstrijd van Ibrahim Kargbo junior in de Oekraïense Premier League? Laat uw favoriete bookmaker weten wat uw voorspelling is en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN