Oefenduel: Real Madrid treft Bayern München in ICC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 juli 2019     3 REACTIES

Deze zondag gaan Real Madrid en Bayern München zich voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen door middel van een vriendschappelijke match in de ICC. Het betreft de zevende editie van de International Champions Cup 2019 die gehouden wordt en dit keer is Amerika het gastland. De Belgische wedkantoren hebben er veel goesting in, want dit toernooi kent twaalf ploegen uit de wereldtop. Ook onze landgenoot Eden Hazard kan hoge ogen gooien met zijn nieuwe club: Real Madrid op dit toernooi. Kan de Rode Duivel direct stralen voor de Koninklijke uit Madrid?

Eden Hazard: “Ik ben er klaar voor”

Het grootste voetbalnieuws van deze zomer is het vertrek van Eden Hazard bij Chelsea naar Real Madrid. De 28-jarige aanvaller tekende een contract tot de zomer van 2024 en heeft goesting voor het avontuur bij zijn nieuwe club dat zondag tegen Bayern München speelt. “Ik ben er klaar voor een mooi seizoen bij Real Madrid. Wij hebben de spelers er voor om hier mooi voetbal te spelen”, zegt Hazard dat in hetzelfde shirtnummer als David Beckham voor de Spaanse club uitkomt. De ICC wordt de eerste echte uitdaging voor Hazard met Real. “Ik kijk er erg naar uit het shirt van Real Madrid te dragen tijdens het ICC en in de jaren daarop zoveel mogelijk titels te winnen. Het was voor mij een droom om voor Real Madrid te spelen sinds ik een klein jongetje was. Ik wil hier historie schrijven en ga hier enorm van genieten”, zo zegt Hazard trots.

Real Madrid licht favoriet voor winst
2.32
Bayern Munchen underdog bij bookmakers
2.65

“Als ik zondag ergens anders moet staan, doe ik dat met veel plezier”

Na een belabberd seizoen van Real Madrid is Hazard ervan overtuigd dat dit seizoen beter gaat worden voor de Spaanse club dat ook trainer Zinedine Zidane weer binnen heeft gehaald. “Iedereen weet dat Zidane al mijn idool is sinds dat ik jong ben. Het feit dat hij hier de coach is, heeft een belangrijke rol gespeeld. Hij is erg belangrijk voor de club en ik wil heel graag voor hem spelen”, aldus Hazard, die hoopt tegen Bayern zijn kunsten te kunnen laten zien. “Ik heb altijd aan de linkerkant kant of op tien gespeeld, maar als ik zondag tegen Bayern ergens anders moet staan, doe ik dat met veel plezier”, aldus Hazard.

Zinedine Zidane verliet trainingskamp door privéomstandigheden

Of Zidane zondag ook echt aan het roer staat is nog niet meteen zeker. De Franse topcoach verliet vorig weekend de oefenstage van Real Madrid in het Canadese Montréal door het overlijden van zijn broer Farid Zidane. De club zelf gaf aan dat de trainingen door assistent-coach David Bettoni geleid worden, maar gaf geen uitsluitsel over de keuzeheer tijdens de ICC.

Blesuren Real Madrid

Real Madrid is nog niet helemaal blessurevrij. In de verdediging zijn de Braziliaan Marcelo en de Spaanse Alvaro Odriozola nog niet uit de lappenmand. Bij de aanvallers is Vinicius Junior door een blessure de gemiste speler.

Bayern-coach Kovac: “Spelers mogen zich bewijzen tegen Real”

Ook Bayern München gebruikt de ICC (International Champions Cup) om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Bayern München-coach Niko Kovac is er klaar voor de aftrap. “Vorig seizoen was ons team erg succesvol, maar er zijn goede spelers bij ons weggegaan. De nieuwe spelers moeten nog wennen, maar daar is dit toernooi zeer geschikt voor”, aldus Kovac die verwacht dat zijn verjongde team een ploeg als Real Madrid al aan kan. “We gaan hard trainen voor het duel tegen Real, want ik wil zien hoe mijn spelers er voor staan. De nieuwe spelers zullen 45 minuten speeltijd krijgen om zich te bewijzen”, aldus de coach van Bayern op de voorafgaande persconferentie.

Transfers

Bayern-spelers Hummels, Rafinha, Arjen Robben, Franck Ribery en James Rodriguez hebben de deur van de Duitse ploeg uit München achter zich dicht getrokken, maar er zijn ook een paar spelers bijgekomen. Een voorbeeld is de negentienjarige Jann-Fiete Arp die van Hamburger SV naar het grote Bayern München. De meest bekende naam zal ongetwijfeld Lucas Hernandez zijn. De Franse verdediger werd van Atlético Madrid overgenomen, maar kan zondag nog niet aan de bak. Hernadez heeft al lange tijd te kampen met een knieblessure. Bayern kan verder met een fitte ploeg aan de oefenmatch tegen Real beginnen. Zelfs de langgeblesseerde doelman Manuel Neuer staat weer in het doel.

Head2Head

Real Madrid en Bayern München hebben in de ICC van zomer 2016 ook tegen elkaar gespeeld. Toen werd er met 0-1 gewonnen door Real. De Braziliaanse verdediger Danilo (nu uitkomend voor Manchester City) maakte het enige doelpunt van die oefenmatch. In de Champions League had Real Madrid vorig seizoen Bayern nog onder de duim door in München met 1-2 te winnen en later in eigen stadion de 2-2 gelijkspel vast te houden. Ook in 2017 trok Real aan het langste eind in de kwartfinale van Champions League, de enige match die er echt toe deed in de onderlinge ontmoetingen van de afgelopen jaren.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Bayern Munchen – Real Madrid in ICC

De Belgische wedkantoren beginnen het seizoen scherp met hoge quoteringen. De pre-wedstrijdquoteringen zijn ook voor deze match straf ingedeeld al is dat met dit deelnemersveld natuurlijk niet evident. Winst van Bayern München of Real Madrid levert u in beide gevallen een hoge quotering op, waarbij Real Madrid licht favoriet is met x 2.32 bij online bookmaker Unibet en Bayern Munchen de underdog met een quotering van x 2.65 keer uw inleg op. In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel x 3.60 keer uw inleg straf ingedeeld.

De ICC-wedstrijd Bayern München – Real Madrid wordt gespeeld op zondag 21 juli om 02:00 uur in het NRG Stadion te Houston in de USA. Wilt u het meespelen op deze match tussen twee wereldtopclubs niet missen? Ga dan snel naar de bookmakerspage en sla uw slag via het vernieuwde VoetbalGokken.be!


Reacties

allesof...
19 juli 2019

Mooie match om op te spelen ;)

5 jaar geleden

jupiler...
20 juli 2019

dat wordt een latertje vanavond. Deze match wil ik voor geen goud missen ;)

5 jaar geleden

kampioe...
20 juli 2019

Alles op Real Madrid!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN