ICC-kraker Juventus tegen Tottenham Hotspur

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 juli 2019     3 REACTIES

Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen spelen Juventus en Tottenham Hotspur komende zondag tegen elkaar in de International Champions Cup (ICC). In deze zevende editie van dit toernooi doen twaalf topteams mee waaronder The Spurs en Juve. De Belgische wedkantoren vinden dit een zeer goede reden om straffe pre-wedstrijdquoteringen klaar te zetten volgen dit toptoernooi op de voet. Doet u ook mee?

Maurizio Sarri: “De ICC is een mooie graadmeter”

Bij Juventus heeft trainer Maurizio Sarri het stokje van Massimiliano Allegri overgenomen. De trainer die afkomstig is van Chelsea en kent de tegenstander van zondag Tottenham Hotspur uit de Engelse competities. “In Engeland is alles moeilijk dus ook Tottenham Hotspur is een lastig te bespelen ploeg”, zo zegt Sarri al eerder over de kwaliteiten van The Spurs. Voor de coach is dit toernooi een goede gelegenheid ter voorbereiding op het komende seizoen. “De ICC is een mooie graadmeter voor ons om te zien waar we nu staan. Ik krijg nu de kans om het elftal beter te leren kennen en daar mijn trainingen en tactiek op af te stemmen”, aldus de Italiaanse coach.

Juventus favoriet en wint de wedstrijd
2.05
Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
3.50
Wedstrijd eindigt in een gelijkspel
3.40

“Real heeft Hazard, wij hebben Ronaldo”

Sarri maakte er geen geheim dat hij dit seizoen een hoop verwacht van Cristiano Ronaldo. “Als trainer kijk je eerst naar de twee of drie spelers die het verschil kunnen maken. Bij Real Madrid is dat onder anderen Eden Hazard en hier heb je Ronaldo, Paulo Dybala en Douglas Costa. Je tactiek begint nou eenmaal bij deze spelers en daar bouw je de rest van je team omheen”, legde de coach uit.

Transfers Juventus

De Oude Dame heeft na het wisselen van de trainer ook met de spelers aardig wat vernieuwingen doorgevoerd in de selectie. De meest in het nieuws komende was de terugkeer van de 41-jarige doelman Gianluigi Buffon die Paris Saint Germain inruilt voor de Italiaanse club. Ook de Fransman Drien Rabiot komt van PSG overwaaien naar Juve. Ook de Nederlandse verdediger Mathijs de Ligt (Ajax Amsterdam) werd naar de Italiaanse club gehaald.

Mauricio Pochettino: “Juventus wordt een goede test”

Ook Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino wil op de wedstrijd van zondag zien hoever zijn spelers klaar zijn voor het nieuwe voetbalseizoen. “Ik laat de jonge spelers spelen. Ik denk dat het fantastisch is om te zien dat ze zich tegen een klasse team als Juventus kunnen weren. Ik heb al veel positieve dingen gezien en dat neem ik mee naar de match tegen Juve. Dat wordt een zeer goede test voor ons omdat Juventus het beste team in Italië is”, aldus Pochettino in de Engelse media.

Transfers Tottenham

Bij Tottenham heeft Kieran Trippier de Engelse stad verlaten en is naar Atlético Madrid verkast. Ook de Franse Tanguy Ndombele, die overkomt van Olympique Lyon heeft een contract getekend bij The Spurs. De Belgen Toby Alderweireld en Jan Vertonghen bleven ondanks transfergeruchten hun club trouw. Met jongeling Jonathan de Bie staat er sinds dit seizoen nog een derde Belg onder contract bij The Spurs.

H2H

Drie jaar geleden speelden Juventus en Tottenham Hotspur ook al tegen elkaar in dit ICC toernooi. Deze match werd door Juventus gewonnen met 2-1. Dybala en Benatia scoorden de twee goals al in het eerste kwartier. The Spurs konden – ondanks de goal van Lamela – niet meer terugkomen. Een jaar later was het een totaal ander paar mouwen toen won Tottenham in de Champions League van Juve met 2-0. In 2018 werd de Champions Leaguewedstrijd bij Juventus thuis met 2-2 een gelijkspel een maand later wist de Italiaanse club te winnen bij The Spurs 1-2 en we weten dat dat niet evident is: winnen op White Hart Lane (tegenwoordig Tottenham Hotspur Stadium).

Pre-wedstrijdquoteringen voor Juventus – Tottenham in ICC

De Belgische wedkantoren laten deze topwedstrijd op Chinese bodem niet aan zich voorbij gaan. De pre-wedstrijdquoteringen zijn ook nu het meespelen weer meer dan waard. Winst van Juventus wordt x 2.05 keer de inleg beloond. De weddies betalen x 3.40 keer de inleg uit bij een gelijkspel. Voor een overwinning van Tottenham Hotspur wordt keer de inleg x 3.50 uitbetaald.

De ICC-wedstrijd Juventus – Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 21 juli om 13:30 uur in het National Stadion te Singapore. Slaat de Oude Dame toe met CR7 in de geleden of starten The Spurs het seizoen met een zege in de ICC? Laat uw voorspelling achter bij uw favoriete bookmaker en zorg dat u er met de winst vandoor gaat.


Reacties

belga
19 juli 2019

Die Sarri gaat het goed doen bij Juve. Dat gaan we zondag al zien!

5 jaar geleden

belga
20 juli 2019

Ik zet mijn geld op de Spurs!

5 jaar geleden

riesjart
22 juli 2019

Harry Kane is ook echt een fantastische speler ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN