Herneming Hongaarse competitie start met topper Ferencvaros – Debrecen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 mei 2020     0 REACTIES

In diverse landen worden de voetbalcompetities hervat. Een week nadat in België definitief werd besloten de Pro League niet meer uit te spelen wordt in Hongarije de competitie hervat met de topper tussen koploper Ferencvaros en Debrecen.

Statistieken

Ferencvaros staat fier aan kop in de OTP-Bank Liga. Het elftal van trainer Sergei Rebrov met 53 uit 23 ruimschoots voor op de nummer twee MOL Fehervar. Debrecen moest in het begin van dit seizoen buigen voor het Italiaanse Torino en miste daardoor de groepsfase in de Europa League. Ook in de competitie wil het nog niet vlotten. Het team van coach Zoltan Vitelki staat pas zevende na 25 speelronden.

Ferencvaros TC wint de wedstrijd
1.37
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.60
Debrecen VSC wint de wedstrijd
6.55

Head 2 Head

Een maand voordat de coronacrisis voor een verplichte pauze zorgde, reisde Debrecen ook al af naar Boedapest, de thuishaven van Ferencvaros. De thuisploeg won met 2-0 en hield de punten in de eigen Groupama Arena. De laatste maal dat Debrecen met een resultaat huiswaarts keerde was in 2018. Het wist Ferencvaros twee punten af te troggelen door met 2-2 gelijk te spelen.

De laatste keer dat Debrecen in een officiële match kwam winnen op verplaatsing bij Ferencvaros was 3 maart 2012. Toen werd het 1-2. Nadien werd er in een oefenmatch ook nog gewonnen, maar die zege tellen we niet mee in deze statistieken.

Huidige vorm Ferencvaros

Vlak voordat de competitie gestaakt werd, rekende Ferencvaros met speels gemak af met Kaposvar: 5-0. Voorbije weken werden er ook enkele oefenmatches gepland om langzaam weer in het ritme te geraken. Ferencvaros heeft die kans niet gemist, maar liet weinig verbluffend voetbal zien. Tegen Paks bleef het bij 0-0, waarna er wel met de bloemen gezwaaid kon worden toen er met 2-0 gewonnen werd van Zalaegerszeg. Voorbije zondag ging het echter weer mis: een 0-1 nederlaag tegen Mezokovesd zorgt voor wat twijfels richting de competitiehervatting tegen Debrecen.

Huidige vorm Debrecen

Om goed beslagen ten ijs te komen organiseerde Debrecen een tweekamp tegen Kisvarda. Voorbije  weekend werd die match gewonnen (1-2), maar vorige week ging het minder fijn: 1-1. Debrecen wist overigens in de laatste vijf competitieduels voor de coronapauze slechts eenmaal te winnen. Alle overige matches gingen (ruim) verloren. Opvallend detail: die ene zege was tegen Kisvarda.

Prognostiek

Onze verwachtingen voor deze herneming in Hongarije zijn vooral hoog gespannen richting Ferencvaros. Debrecen overtuigd dit seizoen nog niet en zal het lastig krijgen om in Boedapest een resultaat te pakken, zelfs nu de fanatieke aanhang van Ferencvaros ontbreekt. Onze voorspelling is: 3-1.

Quoteringen Ferencvaros TC – Debrecen VSC

De Belgische wedkantoren zijn er bij nu de Hongaarse voetbalploegen de draad weer willen oppakken. De straffe quoteringen beloven er een geweldig voetbalweekeinde van te maken. De hoogste odd voor deze match staat met x 6.55 keer uw inleg torenhoog ingecalculeerd.

Een puntendeling belooft met x 4.60 keer uw inleg ook een leuk zakcentje op te leveren. Voor een thuiszege van koploper Ferencvaros staat er met x 1.37 keer het speelbedrag nog een zeer nette odd voor u in het 1X2 spelsysteem genoteerd.

De herneming van de OTP Bank Liga match Ferencvaros TC – Debrecen VSC wordt gespeeld op zaterdag 23 mei om 15:55 uur in de Groupama Arena te Boedapest. Overweegt u mee te spelen met de bookies in de Hongaarse voetbalcompetitie? Laat die kans dan niet lopen en speel mee via VoetbalGokken.be op Ferencvaros tegen Debrecen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN