Everton speelt kwartfinale tegen Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 januari 2016     0 REACTIES

In de Capital One Cup loopt de spanning nu flink op. Er zijn nog vier clubs over in dit Engelse Bekertoernooi. Everton speelt deze week thuis tegen Manchester City en Stoke City neemt het op tegen Liverpool. In de laatste week van januari zullen de teams elkaar opnieuw treffen en zal besloten worden wie er doorstoten naar de finale.

“Dat is gewoon de manier van werken”

Om Everton te treffen in de Capital One Cup heeft Manchester City met 4-1 de Engelse club Hull City verslagen. Kevin de Bruyne mag daarmee weer twee treffers achter zijn naam schrijven. De sportman van het jaar verkaste in 2012 voor bijna 10 miljoen euro naar Chelsea. Doorbreken deed de Rode Duivel daar echter nooit. Volgens De Bruyne zelf is dit te weten aan zijn lage transferprijs. “Het maakt een groot verschil uit als een club veel geld voor je betaalt”, aldus De Bruyne in La Dernière Heure. “Ik zou bij Chelsea meer gespeeld hebben indien ze een even groot bedrag voor mij betaald hadden als Manchester City (75 miljoen euro, red.) dit jaar deed. Dat is gewoon de manier van werken.”

“We zullen bekijken hoe lang Vincent out zal zijn”

In deze match zal Vincent Kompany nog niet te zien zijn. Kompany liep in de wedstrijd tegen Sunderland op 26 december al na negen minuten speeltijd weer een blessure op. De verdedigende middenvelder was net hersteld van een kuitblessure. Volgens Manchester City-manager Manuel Pellegrini gaat het om een gelijke blessure. “Hij heeft een blessure opgelopen aan dezelfde kuit, maar het gaat om een andere spier”, zegt de oefenmeester die Kompany niet op kan stellen tegen Everton. “We zullen bekijken hoe lang Vincent out zal zijn, maar ik denk niet dat het minder dan drie à vier weken zal zijn. Ik ben geen arts, maar met een spierblessure zal het zeer moeilijk zijn voor hem om binnen minder dan vier weken zijn rentree te maken”, besluit Pellegrini.

“Ik ben erg gefrustreerd”

Vincent Kompany zelf baalt enorm van de uitschakeling. De match tegen Everton is één van de wedstrijden die Kompany vanuit de lappenmand zal bekijken. “Ik ben erg gefrustreerd op dit moment”, reageerde Kompany zaterdag op Facebook. “Zelfs nog meer dan bij ernstigere blessures. Maar ook dit is slechts een tegenslag die ik te boven zal komen. Er zijn ergere dingen in de wereld en dat vergeet ik nooit. Ik vraag dus geen medelijden”, zegt de middenvelder van City die hoopt dat hij de thuiswedstrijd tegen Everton op 27 januari wel kan spelen.

“Hij speelt al een jaar top”

Om de semi-finals te halen heeft Everton het Engelse Middlesbroungh verslagen met 0-2. Onze landgenoot Romelu Lukaku was één van de doelpuntmakers in deze wedstrijd. Lukaku scoort aan de lopende band en alleen al in de Premier League wist de Rode Duivel al vijftien keer te scoren voor Everton. De coach Roberto Martinez is dan ook dik tevreden over de aanvaller: “Ik zou Romelu voor geen enkele andere spits ter wereld willen ruilen”, zegt de oefenmeester. “Het is niet zo dat Lukaku gewoon een goede periode heeft, hij speelt al een jaar top. We hebben bij Everton een heel indrukwekkende aanvalslinie dit seizoen. Terwijl andere spelers soms dipjes hebben, speelt Lukaku al sinds 1 januari 2015 op een uitstekend niveau”, aldus Martinez die veel vertrouwen heeft in Lukaku voor de bekerwedstrijd tegen Manchester City.

Bookmakers

De Belgische wedkantoren hebben de odds voor de halve finale van de Capital One Cup al klaar staan. Volgens de bookies heeft Manchester City de meeste kans op winst. De odd bij Unibet.be voor de uitploeg is x 2.10. Mocht Everton in eigen stadion winnen; dan staat er een quotering van x 3.50 voor u klaar. Een gelijkspel heeft met x 3.80 zelfs een nog iets hoogste notering.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De kwartfinale van de Capital One Cup tussen Everton – Manchester City wordt gespeeld op woensdag 6 januari om 21:00 uur in het Goodison Park. Speel ook mee met dit typische Engelse toernooi en plaats uw weddenschap via VoetbalGokken.be! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN