Belg Danilo speelt door in Wit-Russische competitie: hoge odds bij stadsderby

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 mei 2020     1 REACTIE

Nu de Duitse Bundesliga weer van start is gegaan, zijn er minder ogen gericht op de Vysshaya Liga. Dit was lange tijd de enige Europese competitie waarin nog gevoetbald werd, maar nu het coronavirus in kracht lijkt af te nemen, wordt er ook elders weer gespeeld. De odds voor matches in Wit-Rusland zijn echter nog steeds straf. VoetbalGokken.be blikt vooruit op het duel van Dinamo Minsk.

Statistieken

Dinamo Minsk speelt komende weekeinde thuis tegen stadsgenoot Isloch Minsk. Een ware derby dus. Isloch doet het tot nu toe een pak beter dan de formatie waar onze landgenoot Danilo voor uitkomt. Isloch is vierde, Dinamo pas dertiende na acht speelronden.

Dinamo Minsk wint de wedstrijd
1.91
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Isloch Minsk wint de wedstrijd
3.50

Head 2 Head

Voorbije seizoen won Dinamo met 1-0 van Isloch. Onze landgenoot speelde een belangrijke rol in de die overwinning, al was dat waarschijnlijk niet de rol die hij vooraf zich had toebedeeld. De Belg werd namelijk in de 79e minuut gewisseld. Zijn vervanger, genaamd Bilonog, was vlak voor tijd goed voor de enige treffer van dit duel: 1-0. Saillant detail: Dinamo verloor thuis nog nooit van Isloch.

Huidige vorm Dinamo Minsk

Danilo staat met zijn ploeg niet voor niets zo laag gerangschikt. De voorbije twee wedstrijden gingen verloren. Respectievelijk Slutsk (thuis) en Dynamo Brest (uit) bleken te sterk voor de formatie uit de Wit-Russische hoofdstad. Voorafgaand aan deze twee nederlagen werd er twee keer op rij gewonnen. Allereerst was er de 2-0 zege op Neman, gevolgd door de 1-3 overwinning op verplaatsing bij Smolevichi.

Huidige vorm Isloch Minsk

De stadsgenoot van Dinamo doet het tot nog dus een pak beter, maar winnen bij Dinamo zal een ander paar mouwen worden. Wel werd er voorbije weekeinde flink wat vertrouwen getankt door met 2-1 te winnen tegen Belshina. Dat was ook nodig, want Isloch moest voorbije week herstellen van een fikse pandoering op verplaatsing bij Soligorsk: de 4-0 nederlaag bleek lastig te verteren.

Quoteringen Dinamo Minsk – Isloch Minsk

De Belgische wedkantoren nemen het historische overzicht als uitgangspunt voor hun odds, want hoewel Isloch negen plaatsen hoger staat in de tabellen is Dinamo favoriet. Een zege van de thuisploeg staat bij de bookmakers gemiddeld op x 1,91 keer uw inleg. Een overwinning van Isloch valt een pak hoger uit: x 3,50. De hoogste odd bij deze match! Een gelijkspel staat momenteel ingeschaald op x 3,15 keer het ingelegde aantal euro’s. Al bij al straffe odds weer!

De competitiewedstrijd Dinamo Minsk – Isloch Minsk in de Wit-Russische Vysshaya Liga wordt gespeeld op zondag 17 mei om 16:00 uur in Stadion Dinamo te Minsk. Mocht het duel vanwege coronaperikelen alsnog worden afgeblazen, dan krijgt u altijd al uw geld weer terug. Gaat het duel gewoon door: zet dan tijdig in, check de actuele odds via onze bookmakerspagina en win!


Reacties

belga
15 mei 2020

Ik zit hier helemaal in en gokken nog wel even fier door ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN