Bayern München vs Tigres in finale FIFA Wereldbeker Clubs

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 februari 2021     2 REACTIES

Deze donderdag staat Bayern München in de finale van de FIFA Wereldbeker voor Clubs. De ploeg uit München speelt tegen het Mexicaanse Tigres UANL. De eindstrijd zal plaatsvinden in Al Rayyan te Qatar. Gaat Bayern de beker mee naar München nemen of krijgt de ploeg van coach Hans Dieter Flick de deksel op de neus van de Mexicaanse ploeg? Speel mee bij VoetbalGokken.be!

Hans Dieter Flick: “Tigres verdiend finale”

Bayern München-coach Hans Dieter Flick wist met zijn team in de finale van de wereldbeker voor clubs te geraken door Al Ahly te verslaan met 0-2. Sterkhouder Robert Lewandowski schoot het leer tweemaal tegen de touwen. Donderdag volgt de eindstrijd tegen Tigres UANL en dat is volgens coach Flick niet zomaar een tegenstander: “Ik heb de andere halve finale gezien. Tigres is een zeer atletisch team, ze verdienden het om de finale te bereiken. We hebben twee dagen om ons daarop voor te bereiden”, aldus de coach van Bayern München.

Bayern München wint de wedstrijd
1.22
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.00
Tigres UANL wint de wedstrijd
11.00

“Team kan uitstekend seizoen afsluiten”

De topploeg uit München won de wereldbeker voor clubs acht jaar geleden ook al. In 2013 versloeg de Duitse ploeg het Raja Casablanca uit Marokko. Nu Die Rekordmeister terug in de finale staat, wil coach Flick de kans grijpen. “Als we daarin slagen, zal het team een uitstekend seizoen afsluiten. Het zou ook een buitengewoon succes zijn in de club-geschiedenis van Bayern”, vertelt Flick in zijn vooruitblik op de eindstrijd van deze donderdag.

Tigres-coach Ricardo Ferretti: “Dolgelukkig met finale”

Het Mexicaanse Tigres UANL mag zich gaan klaarstomen voor de eindstrijd tegen Bayern München. De ploeg van coach Ricardo Ferretti is dolgelukkig dat het tot de finale met Bayern München wist te schoppen. Ferretti: “We zijn gelukkig dat we de finale mogen spelen. Het belangrijkste is nu om te rusten en voor te bereiden op de finale, want we kunnen iets historisch doen”, lacht de coach van Tigres breeduit in zijn bespiegelingen vooraf.

“Finale tegen Bayern München wordt genieten”

Het is Tigres nog nooit eerder gelukt om de finale van de Wereldbeker te mogen spelen. “Het is onze eerste deelname. We hadden drie kansen verloren om naar dit toernooi te komen. Godzijdank nemen we nu deel uit van dit mooie toernooi. De finale spelen daar konden wij alleen maar van dromen. We moeten gewoon genieten van de wedstrijd tegen Bayern München”, besluit coach Ferretti zijn relaas.

Statistieken

Bayern München wist Al Ahly uit de finale van de FIFA Wereldbeker te houden. De ploeg van coach Flick won met 0-2. Robert Lewandowski  scoorde tweemaal voor zijn ploeg.

In de andere halve finale won Tigres  met 0-1 van het Braziliaanse Palmeiras. Het enige doelpunt in die match kwam van de 35-jarige Franse aanvaller Andre-Pierre Gignac. Een naam om in de gaten te houden donderdag!

Head 2 Head

Bayern München kende Al Ahly nog van enkele jaren geleden, maar tegen Tigres UANL heeft de ploeg van coach Flick nog niet eerder gespeeld. Donderdagavond wordt er dus een nieuw hoofdstuk geschreven in de geschiedenis boeken van Bayern München. De Duitse formatie won de wereldbeker tot noch toe eenmaal: in 2013 versloeg uit Raja Casablanca met 2-0.

Huidige vorm Bayern München

In de Duitse Bundesliga is Bayern München op alle vlakken de primus. De ploeg van trainer Flick heeft weinig concurrentie in de competitie, maar werd in de Duitse DFB Pokal al wel uitgeschakeld. Het nietige Kiel wist het grote Bayern in de verlenging met 3-2 op een pandoering te trakteren.

Daarna hernam de topploeg zich en won het vijf maal in de Bundesliga. Voorbije speelronde was Hertha BSC de pineut. Op verplaatsing in Berlijn won Bayern met 0-1.

Huidige vorm Tigres

In de FIFA Wereldbeker wist Tigres al twee speelronden te overleven. In de halve finale werd met 0-1 gewonnen van het Braziliaanse Palmeiras en in de kwartfinale werd ook Ulsan Hyundai met 2-1 verslagen. In beide matches nam Andre-Pierre Gignac de doelpunten voor zijn rekening. In de Mexicaanse Liga MX staat de ploeg van trainer Ferretti pas op een achtste plek van die competitie.

Lappenmand

Bayern München-coach Flick heeft donderdag een geheel fitte selectie ter beschikking. Er zijn geen meldingen dat er geblesseerde of zieke kernspelers zijn die daardoor donderdag niet inzetbaar zijn.

Ook de medische staf van Tigres heeft weinig spelers onder behandeling en kan donderdag met fitte spelers aan de start beginnen. Al zou de spanning in de benen een pak groter zijn dan bij het geroutineerde Bayern.

Prognose

Wij spelen bij de wedkantoren op Bayern München: 0-3 correcte score combinatie. Wellicht heeft u een andere mening? Bekijk onderstaand odds-overzicht voor een indicatie van de gemiddelde quoteringen voor deze finale van de FIFA Wereldbeker voor clubs 2020.

Quoteringen Bayern München – Tigres UANL

De pre-odds zijn het strafst ingedeeld voor een zege van het Mexicaanse Tigres. U kunt een beloning  van x 11.00 keer uw inleg retour verwachten als de ploeg uit de CONCACAF Champions League donderdagavond zegeviert van Bayern München.

Een gelijkspel betekent verlening, maar ook een straffe odd van x 6.00 keer uw speelbedrag. Neemt Bayern Munchen de trofee mee naar huis? Vul dan een 2 in op het wedstrijdformulier van uw bookmaker en ontvang x 1.22 keer het speelbedrag terug als de Duitse ploeg inderdaad de beker wint.

De finale van de FIFA Wereldbeker voor Clubs met Bayern München – Tigres UANL wordt gespeeld op donderdag 11 februari om 19:00 uur in het Education City Stadion te Al Rayyan in Qatar. Welke ploeg wint volgens u de wereldbeker voor clubs? Speelt u op Die Rekordmeister of gaat u voor de hoogste odd en voorspelt u een zege de Mexicanen? Laat uw voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren van VoetbalGokken.be en scoor de beste odds!


Reacties

weddendat
12 februari 2021

Geweldig! Bayern heeft gewonnen met 1-0 en dat had ik Gewed!

3 jaar geleden

tooskla...
12 februari 2021

Het was zo logisch dat Bayern zal zegevieren.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN