Australische A League voetbalt achter gesloten deuren ‘gewoon’ door

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 maart 2020     0 REACTIES

De enige nog serieuze voetbalcompetitie ter wereld waar nog gespeeld wordt is de Australische A League. De competitie waar onze landgenoot Jordy Vleugels actief is voor de Magpies FC. Hij is daarmee één van de weinige landgenoten die het leer nog aan de voetbal voelt, want in Australië rolt de bal wel al is het vanwege het Covid-19 virus wel achter gesloten deuren.

Compacte competitie

Anders dan bij hier wil de Australische voetbalbond alle zes nog te spelen ronden in de A-League de komende tijd zo snel mogelijk afwerken in een heel compact competitieprogramma. “We gaan proberen de competitie in drie tot vier weken af te ronden. We denken dat dit een betere oplossing is dan de hele boel op te schorten”, aldus Greg O’Rourke, het hoofd van de A-League.

Deze zaterdag speelt koploper Sydney FC op verplaatsing bij WS Wanderers. Een traditioneel lastig verplaatsing van de ploeg uit de Australische hoofdstad. Sydney FC is uiteraard favoriet!

Newcastle Jets – Melbourne City

Zondag vinden er geen matches plaats. Maandag vervolgt de Australische competitie met twee topduels. Runner up Melbourne City gaat op bezoek bij de Newcastle Jets, de nummer negen in de A League. De bookies hanteren straffe odds bij deze subtopmatch! Een zege van thuisploeg staat op x 2,75, een overwinning van de huidige nummer twee in Australië – Melbourne City – op x 2,36. De hoogste odd wordt uitgekeerd bij een gelijkspel: x 3,55.

Perth Glory – Western United

De tweede match van deze maandag is die tussen Perth Glory en Western United. Perth Glory verdedigt haar vijfde plek, want Western United staat slechts één plekje lager: zesde. Het verschil vooraf bedraagt vier punten. De bookmakers voorzien een zege van Perth Glory: x 1,54 als de thuisploeg maandag wint. Gaat Western United het gat naar de nummer vijf weten te dichten? Dan keren de wedkantoren gemiddeld x 5,40 keer uw inleg uit!

De 24e speelronde in de Australische A League wordt dit weekeinde op zaterdag en maandag gespeeld achter gesloten deuren. Speelt u ook mee vanaf de veilige Belgische bookmakers via VoetbalGokken.be? Wij brengen u naar het buitenland via uw desktop met een klein beetje afleiding: voetbal!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN