Wie wordt de primus bij het Nations League treffen Polen – België?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 juni 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag sluiten de Rode Duivels het eerste deel van de UEFA Nations League campagne af met een match op verplaatsing bij Polen. Kan België de rug rechten na de 1-1 bij Wales? Voorspel de uitkomst van de groepsmatch Polen – België bij VoetbalGokken.be en scoor de winnende bookmakersdeal!

Czeslaw Michniewic: “We gaan onze eigen wedstrijd spelen tegen België”

De Poolse equipe doet het allesbehalve slecht in deze Nations League. Winst op Wales en een bijna stunt tegen Nederland. De Poolse bondscoach Michniewic blaakt dan ook van het zelfvertrouwen: “We gaan onze eigen wedstrijd spelen tegen de Belgen. Onze tegenstander is op papier iets sterker, maar we hebben onze eigen troeven.”

“Ik ga België geen tips geven”

Op de persco benadrukte dat de coach van Polen veel respect heeft voor de Belgische voetbalploeg. De 6-1 in Brussel liet zien dat Polen mag oppassen voor een nieuwe pandoering: “België heeft op zeker de ambitie om door deze groep heen te komen, maar ik ga ze geen tips geven om te slagen.”

Roberto Martinez: “De 6-1 zege in Brussel geeft ons vertrouwen”

De sfeer rondom de Rode Duivels is met de recente resultaten een pak minder dan voorheen. Slechts één keer winst, één keer verlies en een gelijkspel zorgt ervoor dat bondscoach Roberto Martinez weet dat er tegen Polen wel gepresteerd moet worden. “Het is niet zo dat we na die 6-1 tegen Polen ineens alles vergeten zijn en verwachten dat we in Warschau ook wel even van Polen gaan winnen. Maar die match heeft ons wel vertrouwen gegeven. Tegen Wales kwam dat er niet uit, hopelijk nu wel.”

“Kevin De Bruyne mag op vakantie”

Martinez gaat in Polen aantreden zonder drie sterspelers, waaronder Kevin De Bruyne. De Manchester City vedette was volgens de coach toe aan vakantie. “Tegen Wales merkte ik dat bepaalde jongens moe waren. Kevin De Bruyne heeft genoeg gegeven, Carrasco ook”, zo vertelde Martinez na die match. “Meunier speelde twee wedstrijden nadat hij drie maanden niet had gespeeld. We mogen niemand forceren. Ik neem deze drie dan ook niet mee naar Polen en heb ze op vakantie gestuurd.”

Statistieken Polen – België

Zowel Polen en België hebben beide vier punten uit drie wedstrijden en delen daarmee de tweede plek in de groep. België staat op basis van onderling resultaat en doelsaldo boven de Poolse ploeg.

Head 2 Head

Vorige week wist België de 4-1 nederlaag tegen Nederland van zich af te spelen door Polen met 6-1 te verslaan. Robert Lewandowski bracht Polen nog wel op voorsprong, maar een ontketend België wist in de tweede helft gemakkelijk de maat te nemen van de Poolse ploeg.

Huidige vorm Polen

De Poolse ploeg wist voorafgaand aan dit duel tegen Nederland knap stand te houden. In de Rotterdams Kuip kwam het zelfs op 0-2 voorsprong. Snelle goals van onze noorderburen zorgden voor een 2-2 tussenstand. Nederland kreeg nog kansen op winst, miste zelfs een elf meter maar kreeg geen loon naar werken.

Huidige vorm België

Het vormpeil van onze boys is niet opperbest. De 4-1 pandoering tegen Nederland hakte er ferm in en die schok zorgden voor een korte opleving tegen Polen: 6-1 winst. De match op verplaatsing bij Wales eindigde echter weer in een teleurstellende 1-1 waardoor een resultaat in deze vierde match onontbeerlijk wordt.

Prognostiek

Onze prognostiek voor de Polen – België match is een 1-2 zege voor de Rode Duivels. We pakken daarmee niet de hoogste odds, maar wel de weddenschap met de hoogste winstkans. Wat is uw voorspelling?

Check onderstaand odds overzicht van de huidige pre-wedstrijd quoteringen die de bookmakers hanteren voor Polen – België.

Quoteringen

De Belgische wedkantoren hebben de pre-match quoteringen voor winst van België op een maximum van x 1.90 geplaatst. Hiermee pakt u dus bijna het dubbele van uw inbreng.

Als Polen wint lopen de bookmakersbonussen ferm op. De maximale winstfactor staat in de pre-wedstrijd fase op x 3.80 keer uw ingelegde geld.

Belgische voetbalgokkers die alluderen op een gelijkspel, zoals wij, kunnen bij een puntendeling rekenen op een maximale beloning van de online bookmakers oplopend tot x 3.50 keer het stortingsbedrag dat u invulde bij de bookies.

De UEFA Nations League poulematch Polen – België wordt op dinsdag 14 juni bekampt in de Poolse stad Warschau. Het vierde groepsduel uit de A-divisie poulefase zal plaatsvinden in het PGE Narodowy stadion begint om 20:45 uur. Scoort u de winnende deal bij Polen – België? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN