Wedden op UEFA Nations League match Wales – Polen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 september 2022     0 REACTIES

Het Cardiff Stadion te Wales is deze zondag het decor van de match Wales – Polen. De ploegen vechten onderling uit welk land in de League-A mag blijven. VoetbalGokken heeft voor u opgezocht welke bookies straffe quoteringen uitkeren aan voetbalgokkers die deze match correct voorspellen. Ontdek die deals en win met het voorspellen van de primus bij Wales – Polen!

Rob Page: “Het wordt als een finale tegen Polen”

In Groep 4 van de UEFA Nations League staat Wales vierde en dat betekent degradatie naar de League-B. Bondscoach Robert Page wil dat voorkomen door zondag te zegevieren van Polen. “Er zullen wat veranderingen worden aangebracht en we zullen een team gaan opzetten om het spel te winnen. De wedstrijd tegen Polen wordt als een finale om ons te handhaven in de League-A van de Nations League”, zegt bondscoach Page.

“We hebben nog één kans”

De keuzeheer van Wales houdt de moed erin nu de strijd met Polen nog gestreden moet worden. “Ik ben zeker positiefs. Het heeft geen zin om negatief te zijn. We hebben nog één wedstrijd. Nog één kans! Het is een geweldige les voor ons richting het WK. We moesten het tegen België stellen zonder vijf spelers die ons sterker zouden maken. Maar voor het duel tegen Polen moeten we de jongens gewoon terughalen”, zo stelt de oefenmeester van The Dragons.

Czeslaw Michniewicz: “Punten pakken in Wales”

Ook voor de Poolse bondscoach Czeslaw Michniewicz komt het op de laatste match aan op lijfbehoud in de League-A. Bondscoach Michniewicz richt zijn pijlen op het duel tegen Wales. “We rekenen zondag op elkaar. Nu is het allemaal aan ons. We moeten gewoon naar Wales gaan en punten pakken. Het is geen gemakkelijke situatie, maar we moeten ermee omgaan”, zo vertelt de bondscoach.

“Wijzigingen doorvoeren voor match in Cardiff”

Bondscoach Michniewicz hoopt wat sterkhouders te kunnen toevoegen aan zijn selectie. “We gaan zeker naar Cardiff met een gewijzigde line-up. Ik reken op Szymon Żurkowski, die niet kon deelnemen tegen Nederland omdat zijn dochter werd geboren. Ik ben blij dat niemand is uitgevallen door de kaarten. We zullen zien hoe de gezondheidssituatie van Paweł Dawidowicz en Arkadiusz Reca eruit zal zien”, besluit de Poolse oefenmeester.

Statistieken

Zondag strijden de Rode Duivels in Groep 4 van de Nations League tegen Nederland om de eerste plaats in de poule. Wales en Polen kunnen niet meer strijden om die plekken, maar gaan spelen voor de derde plaats dat recht geeft om in de League-A te mogen blijven. De nummer vier degradeert naar de League-B. Polen staat momenteel derde met vier punten. Wales staat vierde met één punt.

Head 2 Head

Wales heeft al lang niet meer gewonnen van Polen. Van de acht keer dat het Welsh elftal tegen het Poolse team speelde won Wales eenmaal (2-0) en dat was al in 1973. Polen won zes van de acht ontmoetingen waarvan de laatste voorbije juni in eigen land. Het werd toen 2-1 tegen Wales. Een gelijkspel kwam in 2000 voor het laatste voor. De WK-kwalificatie wedstrijd eindigde toen met een 0-0 puntendeling.

Huidige vorm Wales

Voorbije donderdag zegevierde de Rode Duivels met 2-1 van Wales. Het team van bondscoach Page wist al geen enkel duel in deze poule te zegevieren. De enige punt die The Dragons veroverende, was de thuismatch tegen ons landenteam. Wales wist voor eigen publiek een Belgen van drie punten te houden door een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm Polen

Het Poolse elftal verloor voorbije donderdag van Nederland. Polen speelde met superster Robert Lewandowski in Warschau, maar verloor met 0-2 van onze noorderburen. De vier punten die het Poolse elftal pakte in de poule was tegen Wales en in de match op verplaatsing tegen Nederland. In eigen land versloeg Polen het Welsh elftal met 2-1. De match in Nederland werd op 11 juni dit kalenderjaar 2-2.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Wales – Polen. De Belgische wedkantoren wijzen Polen aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten echter een gelijkspel en zetten in op een 1-1 puntendeling in Cardiff bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Wales – Polen

De Belgische wedkantoren hebben de strafste odds bij deze match ingedeeld bij een gelijkspel. Een puntendeling in het Cardiff Stadion kan u als voetbalgokker tot maximaal x3.55 keer de inleg opleveren.

Is Polen aan het feest? Dan staat er bij de betere Belgische wedkantoren een beloning van maximaal x 2.75 keer de inleg in de boeken.

Weet Wales te zegevieren voor eigen publiek, dan wordt er maximaal x 2.60 keer het speelbedrag gehanteerd door de wedkantoren. Alle odds in het 1X2 spelsysteem kunt u nog eens zorgvuldig bestuderen via de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be!

De UEFA Nations League match Wales – Polen in Groep 4 wordt gespeeld op zondag 25 september om 20:45 uur in het Cardiff Stadion te Wales. Vul de juiste voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren en win de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN