Wedden op UEFA Nations League Groep 4 Wales – België

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juni 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag gaan de Rode Duivels op jacht naar de volgende driepunter in Groep 4 van de UEFA Nations League. België speelt dan in het Cardiff City Stadion tegen Wales. De Belgen hebben zich na de pandoering tegen Nederland herpakt tegen Polen en gaan nu op verplaatsing naar Wales. Voorspel de match van de Rode Duivels via VoetbalGokken.be. Vergelijk, zet in en win!

Robert Page: “België is de uitblinker”

Wales heeft in Groep 4 nog geen punten geraapt, maar bondscoach Robert Page panikeert niet nu de Rode Duivels dit weekeinde zullen arriveren in het Cardiff City Stadion. “België is meteen de uitblinker en spreekt voor zich. Ze hebben een scala aan getalenteerde voetballers en een topcoach waarbij zijn staat van dienst erg goed. Maar we hebben een jonge groep spelers die alleen maar beter wordt van onze winnaarscultuur en mentaliteit”, zegt de bondscoach van Wales.

“Met respect naar ons kijken”

Wales heeft dan nog nul uit twee in de Nations League, maar wist voorbije weekeinde nog wel een WK ticket te veroveren door met 1-0 te winnen van Oekraïne. De ploeg van bondscoach Page gaat mee naar het WK in Qatar eind dit jaar en dus vindt de bondscoach dat er met respect naar zijn ploeg gekeken moet worden. “Ik zou graag willen dat de Belgen naar ons zullen kijken als een natie die vooruitgaat. België zal volledig op de hoogte zijn van onze resultaten en zullen misschien met een beetje meer respect naar ons kijken”, aldus de bondscoach.

Roberto Martinez: “Wales heeft geen geheimen voor ons”

België heeft het niet gemakkelijk als het op verplaatsing tegen Wales speelt. Voorbije jaar speelden de ploeg van bondscoach Roberto Martinez een 1-1 gelijkspel in de WK-kwalificatiepoule, maar dat zegt volgens Martinez niets over het duel van deze zaterdag. “De statistieken zijn alleen voor de buitenkant en de media om het spel voor te bereiden. Daar kijk ik niet naar. Het gaat om hier en nu. Er zullen geen geheimen zijn, van onze kant niet noch van de kant van Wales”, zegt de bondscoach op de persconferentie over Wales – België.

“Wales heeft spelers met ervaring”

België won voorbije woensdag met 6-1 van Polen, maar volgens bondscoach Martinez moeten de Rode Duivels zaterdag wel op hun hoede zijn om terug drie punten te pakken. “Wales heeft spelers zoals de aanvoerder Gareth Bale met goede ervaring rond het nieuwe bloed dat doorkomt en echt wil voetballen. Ook bij ons komt veel talent door, niemand moet ongerust zijn over een gebrek aan talent in het Belgisch voetbal. We moeten gewoon een proces ondergaan, en daar is geduld voor nodig”, zo besluit bondscoach Martinez.

Statistieken

In Groep 4 van de Nations League staat Nederland op de eerste plaats. Onze noorderburen wonnen de eerste twee duels in de poule. De Rode Duivels staan met drie punten op de tweede plaats. Ook Polen heeft drie punten, maar moet het door de pandoering tegen de Belgen doen met de derde plaats. Wales is met lege handen de nummer vier in het rijtje.

Head 2 Head

Eind voorbije kalenderjaar speelden Wales en België voor het laatst tegen elkaar. De landen speelden toen in de WK kwalificatie poule tegen elkaar. Op 16 november werd die match gespeeld en werden de punten gedeeld: 1-1. Voorbije jaar wonnen de Belgen de heenmatch wel met 3-1. Op het EK van 2016 speelden de landen de kwartfinale tegen elkaar. Wales zegevierde toen met 3-1 van ‘onze jongens’.

Huidige vorm Wales

Wales verloor voorbije woensdag met 1-2 van Nederland. De ploeg van bondscoach Page wist op verplaatsing ook de match tegen Polen niet te winnen. Het duel ging met 2-1 verloren in Wrocław. Tussendoor speelden de Welshmen de WK kwalificatie finale tegen Oekraïne. Wales won met 1-0 en veroverde hierdoor een ticket naar het WK2022 in Qatar.

Huidige vorm België

De Rode Duivels begonnen de Nations League niet goed. In Brussel ging de eerste poulematch met 1-4 verloren en moest ook Romelu Lukaku afhaken door een blessure. Tegen Polen wisten de Belgen zich goed te herpakken. De match in het Koning Boudewijn Stadion werd met 6-1 gewonnen nadat de Duivels nog met 0-1 achter hadden gestaan.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren wijzen de Rode Duivels aan als favoriet voor dit duel. Ook wij denken dat onze jongens zaterdag gaan winnen. We zetten een 1-3 zege van België in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match in Cardiff?

Quoteringen Wales – België

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staan de hoogste odds bij een zege van Wales. Verwacht u dat de Rode Duivels drie punten laten liggen in Cardiff, dan kunt u tot maximaal x 4.05 keer uw speelbedrag verdienen bij de bookmakers.

De quoteringen bij een gelijkspel worden ook hoog ingeschaald door de Belgische wedkantoren. De betere bookies keren een maximale odd van x 3.60 keer de inleg aan u uit als Wales en België de punten delen.

Een overwinning van België is in de pre-fase goed voor een straffe quotering van maximaal x 1.91 keer uw inleg op onze Duivels.

De UEFA Nations League match Wales – België in Groep 4 van de A-divisie wordt gespeeld op zaterdag 11 juni om 20:45 uur in het Cardiff City Stadion te Cardiff. Vergelijk de straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en beproef uw voetbalkennis voor Wales – België.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN