Wedden op Nations League duel Frankrijk – Denemarken

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 mei 2022     0 REACTIES

Deze vrijdag komen onze zuiderburen in actie in de eerste speelronde van de UEFA Nations League. Frankrijk speelt in Groep 1 tegen Denemarken. Het duel wordt gehouden in Stade de Franse te Parijs waar Real Madrid voorbije zaterdag de finale van de Champions League won. Wint Les Blues van de Denen? Vergelijk de odds, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Didier Deschamps: “Wedstrijd tegen Denemarken is niet ideaal gepland”

De Nations League duels staan gepland in juni en sommige spelers moeten hun vakantie onderbreken en sommigen hebben nog niet eens vakantie gehad. Volgens de Franse bondscoach Didier Deschamps is dit niet ideaal. “Matches in juni zijn niet ideaal. In andere jaren hadden we er drie, maar uiteindelijk hebben we er vier. Het WK komt sowieso snel en we moeten ons toch opmaken voor wat ons te wachten staat. In onze eerste wedstrijd tegen Denemarken zullen sommige spelers drie weken niet gespeeld hebben, anderen twee”, zegt de bondscoach van Frankrijk.

“Kwalificeren voor eindronde”

De bondscoach van Les Blues hoopt op een goed begin aan de poulefase van de Nations League. “We gaan dus geen wonderen verrichten met betrekking tot de atletische toestand van elkaar, maar we moeten proberen in topvorm te komen. Ik heb geen spijt van het ontbreken van vriendschappelijke wedstrijden, want het is moeilijk geworden om beschikbare tegenstanders te vinden. Er is altijd meer interesse als er een wedstrijd is, met als doel als eerste te eindigen en je te kwalificeren voor de eindronde”, aldus Deschamps.

Kasper Hjulmand: “We spelen drie keer tegen Frankrijk”

Bondscoach Kasper Hjulmand bereidt zijn ploeg voor op een zeer sterke tegenstander in de eerst speelronde van de poulefase. De match op verplaatsing in Parijs geeft de Deense bondscoach inzicht op het WK in Qatar waarin het in de groepsfase ook tegen Frankrijk speelt. “We hebben twee wedstrijden tegen hen in Nations League en dan ontmoeten we elkaar op het WK dus het worden drie ontmoetingen in vijf maanden”, rekent de bondscoach van Denemarken uit.

“Klaar om te vechten”

Na het treffen met de Fransen speelt Denemarken de komende week tegen Oostenrijk en Kroatië. Een zwaar programma voor de Denen, maar bondscoach Hjulmand verwacht ver te geraken. “We bereiden ons voor op alle teams die we gaan tegenkomen. Maar ik adviseer Frankrijk om zich ook voor te bereiden, want we hebben een heel goed team en we zullen klaar zijn om te vechten”, besluit bondscoach Hjulmand.

Statistieken

Groep 1 van de Nations League bestaat uit de vier landenteams Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en Kroatië. Als onze zuiderburen het opnemen tegen Denemarken, speelt Kroatië in Stadion Gradski VRT  te Osijek tegen de Oostenrijkse ploeg. De ploeg die eerste wordt in de poule kwalificeert zich voor de play-offs.

Head 2 Head.

Frankrijk en Denemarken troffen elkander voor het laatst op het WK 2018. Ook toen speelden de teams tegen elkaar in een poule. De match werd door beide teams niet gewonnen. Het eindigde met 0-0. In 2015 kwamen de teams elkander nog tegen in oefenduels.

In Denemarken won Les Blues met 1-2 en in Frankrijk zegevierden de Fransen opnieuw met 2-0. De laatste keer dat Denemarken van Frankrijk won was op het WK in 1998. Toen werd het 1-2 voor de Deense ploeg.

Huidige vorm Frankrijk

Na het EK van voorbije kalenderjaar heeft Frankrijk geen duel meer verloren. Het werd toen door Zwitserland gepasseerd in de achtste finales van het EK. De laatste zeven duels werden allen gewonnen, waaronder de halve finale van de Nations League tegen De Rode Duivels (2-3). Eind maart was de laatste match voor de Franse ploeg dat met 5-0 werd gewonnen van Zuid-Afrika.

Huidige vorm Denemarken

Denemarken kwalificeerde zich voor het WK 2022 in Qatar, maar speelt de laatste tijd niet fantastisch. Eind maart werd er nog met 3-0 van Servië gewonnen, maar tegen Nederland wist de ploeg van bondscoach Hjulmand geen vuist te maken. De Denen gingen met 4-2 onderuit bij onze noorderburen. Ook van Schotland werd eind voorbije kalenderjaar niet gewonnen: 2-0.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Frankrijk – Denemarken in dit nieuwe Nations League seizoen. De Belgische wedkantoren voorspellen dat onze zuiderburen de primus worden en ook wij gaan voor een zege van bondscoach Deschamps en zijn team. Wij zetten een 3-1 overwinning van Les Blues neer bij de Belgische bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze wedstrijd in Parijs?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor dit duel in de Nations League.

Quoteringen Frankrijk – Denemarken

De Belgische wedkantoren hebben torenhoge quoteringen ingedeeld voor de match van onze zuiderburen tegen Denemarken. Winst van de Denen levert in het 1X2 spelsysteem de hoogste quotering op. De bookmakers keren gemiddeld x 4.50 keer het speelbedrag uit aan alle voetbalgokkers die correct hadden voorspeld dat de Denen winnen.

Een gelijkspel krijgt ook een straffe pre-odds mee voor deze match. De bookies keren tot maximaal x 3.80 keer de inleg aan u uit als het een gelijkspel wordt in Parijs. Een zege van Frankrijk is in de pre-fase goed voor een quotering van maximaal x 1.72 keer uw speelbedrag.

De UEFA Nations League match Frankrijk – Denemarken wordt gespeeld op vrijdag 3 juni om 20:45 uur in Stade de France te Parijs. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en vind straffe bookmakers-odds bij de Belgische wedkantoren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN