Voorspel Portugal versus Frankrijk in Nations League speelronde vijf

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 november 2020     1 REACTIE

Het wordt deze zaterdag razend spannend in Groep 3 van de UEFA Nations League. Portugal en Frankrijk gaan elkaar bekampen in Stadion da Luz te Lissabon. Beide teams hebben tien punten in de groep en het ziet er naar uit dat het ook om deze twee kemphanen zal gaan welk team zich groepswinnaar mag gaan noemen. Bij de bookmakers zijn de odds flink aangedikt en dat is goed nieuws voor u als speler van VoetbalGokken.be!

Fernando Santos: “Frankrijk wordt ander paar mouwen”

De bondscoach van Portugal, Fernando Santos, kon deze week al een klein feestje gaan vieren toen zijn formatie met 7-0 wist te winnen in de oefenmatch tegen Andorra. Nu is Frankrijk de volgende tegenstander van de Portugese ploeg en dat wordt een ander paar mouwen of toch niet?” Santos: De benadering van elke wedstrijd is anders, maar we gaan door met het spelen voor de overwinning. Dat is zeker”, stelt de bondscoach van Portugal alvast vast.

Portugal wint de wedstrijd
2.46
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Frankrijk wint de wedstrijd
2.85

“Ronaldo is fit”

De Portugese bondscoach verklapt nog niet wie zijn aanvallers tegen Frankrijk zullen zijn. “Slechts drie van de vier kunnen spelen”, zegt de keuzeheer over zijn keuze tussen Ronaldo, João Félix, Diogo Jota en Bernardo Silva. “Maar ik ga je niet vertellen wie er speelt of wie niet, maar we spelen wel met drie spelers voorin.” De bondscoach kan weer beschikken over Cristiano Ronaldo. De sterspeler geraakte in de match tegen Lazio Roma nog geblesseerd aan zijn enkel, maar CR7 maakte tegen Andorra al enkele speelminuten en bekroonde die uiteraard met een doelpunt. “Cristiano is helemaal fit”, glundert de bondscoach. “Hij heeft voluit kunnen trainen en kan spelen als ik hem nodig heb.”

Didier Deschamps: “Lessen getrokken voor match tegen Portugal”

Frankrijk begint met een heel ander gevoel aan de match tegen Portugal. Voorbije woensdag verloor Les Bleus van Finland met 0-2. Bondscoach Didier Deschamps is dan ook niet tevreden. “Het was niet genoeg. Dit is een flinke klap in het gezicht, dat is een feit. Dit is een goede les voor ons, maar soms doet het geen pijn. We mogen er niet te lang bij stilstaan, want zaterdag spelen we tegen Portugal”, zegt de bondscoach van de Franse formatie.

“Snel verder naar Portugal”

De Fransen hadden al lange tijd niet meer verloren, maar Deschamps wil dat snel weer goed maken. “We gaan met andere argumenten naar Portugal dan wat we woensdag tegen Finland hebben ingebracht. Het is essentieel. Als we elke drie dagen matches moeten spelen, hebben we geen tijd om er lang bij stil te blijven staan. We moeten verder”, aldus de bondscoach van Frankrijk. Deze woensdag spelen de Fransen nog thuis tegen Zweden.

Statistieken

Portugal en Frankrijk hebben beide tien punten in Groep 3 van de Nations League. De Portugezen staan eerste omdat zij twee doelpunten meer wisten te maken en er één minder tegen kregen dan de Fransen. Kroatië ligt ver achter met drie punten. Zweden heeft nog geen matches gewonnen en staat vierde.

Head 2 Head

Een maand geleden speelden de teams tegen elkaar in het Franse Stade de France te Parijs. Sterspelers als Ronaldo, Mbappé en Griezmann waren allemaal van de partij, maar wisten geen van allen te scoren. Het bleef dus bij een de beroemde brilstand van 0-0.

Huidige vorm Portugese elftal

Portugal kwam afgelopen woensdag in actie tegen Andorra. De ploeg van bondscoach Santos wonnen met 7-0 van het bescheiden team uit Andorra. De Portugezen treffen zaterdagavond met Frankrijk een totaal andere tegenstander aan en spelen deze dinsdag nog op verplaatsing bij Kroatië.

De thuismatch tegen de Kroaten wist de ploeg van bondscoach Santos met 4-1 overtuigend te winnen. Ook van Zweden werd gewonnen. Bij het Zweedse elftal werd het 0-2 voor Portugal en thuis maakte de ploeg van Santos met 3-0 nogmaals gehakt van de Scandinavische ploeg.

Huidige vorm Franse elftal

Het Franse elftal trad eerder deze week op tegen Finland. Alhoewel de Fransen thuis speelden verloren ze toch met 0-2 van de Finnen. Voorbije maand speelden de Fransen nog op verplaatsing bij Kroatië. Die match werd met 1-2 gewonnen. Thuis wisten de Fransen ook al af te rekenen met de Kroaten: 4-2. Het bezoek aan Zweden leverde Les Bleus ook drie punten op. In de Friends Arena te Solna zegevierde de ploeg van bondscoach Deschamps met 0-1 door een treffer van Mbappé  van de Zweedse ploeg.

Prognose

Het is een prachtige affiche om te voorspellen, maar wel een hele lastige. Wij houden het bij een gelijkspel 2-2. Mocht deze voorspelling uitkomen dan pakken we de hoogste odd van deze match. Bekijk hieronder alvast de gemiddelde quoteringen die de bookies hanteren voor deze briljante match.

Quoteringen Portugal – Frankrijk

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odd van deze match uit als het een gelijkspel worden tussen Portugal en Frankrijk. Worden de punten inderdaad gedeeld, dan wordt er gemiddeld x 3.15 keer uw speelbedrag uitbetaald aan de spelers die dit vooraf voorspelden bij de bookmakers.

Een overwinning van Frankrijk staat in het 1X2 spelsysteem op x 2.85 keer uw inleg genoteerd. Een zege van Portugal op eigen bodem betekent x 2.46 keer uw inleg terug op uw bankaccount.

De UEFA Nations League match Portugal – Frankrijk wordt gespeeld op zaterdag 14 november om 20:45 uur in Estadio da Luz te Lissabon. Deel uw voetbalkennis via voetbalgokken.be en maak een goede deal met één van onze bookmakerskantoren en scoor bij de match tussen Seleção das Quinas en Les Bleus.


Reacties

mignole...
13 november 2020

Dit gaat Portugal wel winnen. Zij hebben nog altijd Ronaldo ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN