Voorspel de Nations League match Polen – Italië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 oktober 2020     1 REACTIE

Dit weekeinde kunnen er veel beslissingen vallen in de UEFA Nations League. In poule 1 is Italië de fiere leider. De Italianen zitten in deze poule waarin ook Nederland, Polen en Bosnië Herzegovina postvatten. De Italianen spelen zondag op verplaatsing bij Polen en dat levert bij VoetbalGokken.be straffe odds op. Speelt u op een Italiaanse of Poolse zege? Of wordt het een draw?

Bondscoach Polen: “We hebben vertrouwen voor Italië”

De Poolse bondscoach Jerzy Brzeczek had de voorbije week iets anders aan zijn hoofd dan voetbal: hij werd positief getest op het coronavirus. Deze week zijn taak terug hervatten en dus zat hij ‘gewoon’ op bank bij de oefenmatch tegen Finland: 5-1 winst. Nu moet Brzeczek zijn troepen klaarstomen voor de komst van het Italiaanse elftal. “Mijn spelers lieten vaak hun klasse zien en scoorden belangrijke goals voor het nationale team. Dat geeft enorm veel vertrouwen richting het duel met Italië”, zegt de coach van het Poolse team in zijn voorbeschouwing.

Polen wint de wedstrijd
3.80
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Italië wint de wedstrijd
1.94

“Italië ander paar mouwen dan Finland”

De match tegen de Finnen was een succes, maar of Brzeczek met dezelfde spelers start als afgelopen woensdag weet de bondscoach nog niet. “Ik sluit het niet uit dat we tegen Italië met dezelfde kern spelen. De wedstrijd tegen Finland is een ander paar mouwen dan de Italianen. Bovendien spelen we drie duels in acht dagen, dus we moeten spelers rouleren”, zegt Brzeczek die na Italië thuis nog tegen Bosnië speelt.

Roberto Mancini: “Tonen dat we van Polen kunnen winnen”

Ook Italië wist de oefenmatch van voorbije week goed af te ronden. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini zag zijn team met 6-0 winnen van Moldavië en dat gaf volgens eigen zeggen hoop voor de match op verplaatsing tegen Polen. “We mogen de goede dingen die we de afgelopen maanden met zoveel moeite hebben gedaan niet in gevaar brengen. Dan moeten we dus laten zien dat we elke tegenstander altijd op dezelfde manier aankunnen. We gaan nu tegen Polen laten zien dat we altijd proberen te winnen, zelfs als we veel spelers wisselen”, zegt Mancini.

“Keihard ons best doen tegen Polen”

De bondscoach weet dat Polen een sterke tegenstander kan zijn. Het Poolse team heeft immers grote sterren waaronder Robert Lewandowski. “Het belangrijkste is in ieder geval dat we het goed doen in Polen door daar te winnen en daar gaan we keihard ons best voor doen”, zo besluit de bondscoach van Italië zijn relaas aan de vooravond van deze UEFA Nations League match.

Statistieken

De vier landen in Groep 1 zitten op een zakdoek. Italië heeft met vier punten de eerste stek in de groep veroverd. Nederland en Polen volgen de Italianen met beide drie punten. Bosnië en Herzegovina staat vierde met één punt.

Head 2 Head

Polen en Italië speelden in het eerste Nations League toernooi in 2018 ook al bij elkaar in de groep. In Polen wisten de Italianen te winnen met 0-1. In Italië werd het met 1-1 een gelijkspel. In 2011 speelden de landenteams vriendschappelijk tegen elkaar. Deze match werd in Polen gespeeld en toen waren het ook al de Italianen die zegevierden: 0-2. In een vriendschappelijke match in 2003 wonnen de Polen voor het laatst van Italië. Het werd toen 1-3 voor het Poolse voetbalelftal.

Huidige vorm Polen

De 5-1 zege op Finland geeft de Polen terug een flinke boost richting de match tegen de Italianen. Kamil Grosicki (West Brom) wist driemaal te scoren in dit duel. Robert Lewandowski speelde niet mee. De laatste Nations League match werd ook gewonnen. In en tegen Bosnië en Herzegovina werd het 1-2 voor de Poolse equipe. In Nederland ging de eerste match van dit toernooi nog verloren met 1-0.

Huidige vorm Italië

Net als Polen was ook Italië voorbije woensdag aan het feest. Moldavië werd met 6-0 verslagen in een oefenduel. Zoveel goals hebben de Italianen in Groep 1 nog niet weten te maken. Thuis tegen Bosnië en Herzegovina werd het met 1-1 een gelijkspel. Tegen Nederland werden er wel drie punten verdiend: 0-1.

Prognose

Wij verwachten een gelijkopgaande strijd in Gdansk. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2 in Polen. Denkt u er anders over of gaat u voor de hoogste odd van deze match? Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast een indicatie van de quoteringen in het 1X2 spelsysteem die de Belgische wedkantoren hanteren.

Quoteringen Polen – Italië

De quoteringen voor de derde speelronde in Groep 1 van de Nations League zijn als volgt voor u ingedeeld. Een zege van Polen is bij de bookies de hoogste odd van deze match x 3.80 keer uw inleg waard.

Een gelijkspel levert u als speler hierop gemiddeld x 3.30 keer de inleg op en dat is niet veel minder dan de quotering voor een Poolse overwinning. Wint Italië volgens u? De bookies keren x 1.94 keer de inleg uit als Italië zondag wint.

De UEFA Nations League match Polen – Italië wordt gespeeld op zondag 11 oktober om 20:45 uur in het Energa Gdansk Stadion te Gdansk. Verwacht u een klinkende zege voor de Polen of gaan de Italianen met drie punten naar huis? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en maak de strafste deal!


Reacties

tooskla...
9 oktober 2020

Polen gaat winnen van Italië en dan kunnen de bookies cashen

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN