UEFA Nations League: Winnen onze Rode Duivels van Frankrijk?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 oktober 2021     0 REACTIES

Deze week komen de Rode Duivels niet in actie in de WK Kwalificaties, maar speelt de ploeg van bondscoach Roberto Martinez donderdag de halve finale van de UEFA Nations League en wie weet volgt daarop zondag de eindstrijd. De Belgen moeten de ticket voor de finale zien te winnen door Frankrijk uit te schakelen. Geen gemakkelijke tegenstander voor ‘onze jongens’. Denk u dat de Rode Duivels winnen of speelt u op winst van de Franse formatie? Zet in via VoetbalGokken.be bij uw favoriete bookmaker.

Roberto Martinez: “Match tegen Frankrijk is enige wat telt”

Bondscoach Roberto Martinez is een van de namen die genoemd wordt als nieuwe coach van FC Barcelona, maar de Spanjaard wil zich daar nu niet mee bezighouden nu er een belangrijke match voor de Rode Duivels op het menu staat. Donderdag speelt zijn team tegen Frankrijk in de halve finale van de Nations League. “We hebben een geweldige kans om de finale van de Nations League te halen. Mijn focus ligt volledig op de spelers, de staf en op niets anders. De match tegen Frankrijk is nu het enige wat telt”, zegt bondscoach Martinez in zijn persconferentie.

“Plaatsen voor WK”

Met het winnen van de Nations League kan België zich nu al plaatsen voor het WK 2022 in Qatar. Die kans wil bondscoach Martinez niet laten liggen met de Rode Duivels: “Ik zou het geweldig vinden, mochten we ons als eerste Europese land kunnen plaatsen voor het WK in Qatar. Succes in de Nations League kan de teleurstelling van het EK niet kunnen wegspoelen. Niets kan dat goedmaken, die pijn gaat niet meer weg, maar wij moeten wel verder kijken. Onze uitdaging is nu de match tegen Frankrijk” aldus de Spaanse coach van de Rode Duivels.

Didier Deschamps: “België is een van de beste teams ter wereld”

Ook voor Frankrijk is het winnen van de Nations League een kleine troost voor de snelle uitschakeling in het EK van dit jaar. Bondscoach Didier Deschamps wil maar wat graag winnen van de Belgen. “Er staat een titel op het spel, we hebben een halve finale te spelen tegen een van de beste teams ter wereld – België. Samen met Spanje en Italië strijden we met z’n vieren om de titel. Er staat een plaats in de finale op het spel”, blikt de bondscoach van Frankrijk vooruit.

“Winnen Nations League is ons doel”

In de groepsfase van de Nations League moest Frankrijk het opnemen tegen Portugal, Zweden en Kroatië. Dat Les Bleus eerste is geworden in Groep 3 vindt bondscoach Deschamps al een prestatie op zich. “We hebben er alles aan gedaan om ons te kwalificeren uit een zware groep voor deze laatste etappe. Als concurrenten gaan we voor de titel. Vooraf waren er twee titels: het WK en EK. Nu hebben we ook de Nations League. Het is ons doel”, besluit coach Deschamps.

Statistieken

De winnaar van de Nations League plaatst zich direct voor het WK 2022 in Qatar komend jaar. De Rode Duivels staan al ruim eerste in de WK kwalificatie Groep en hebben die zekerheid niet nodig om het WK te halen. Ook Frankrijk is in de WK kwalificatiegroep op de eerste plaats, maar zegevieren in de eindstrijd van de Nations League is natuurlijk al een grote eer.

Head 2 Head

België trof Frankrijk voor het laatst in de halve finale van het WK 2018. De Franse ploeg won met 1-0 dankzij een treffer van Samuel Umtiti (FC Barcelona) en werd later wereldkampioen door Kroatië te verslaan (4-2).

Vanaf 2002 tot 2015 speelden de landenteams vijf keer een vriendschappelijke oefenmatch tegen elkaar. Tweemaal zegevierden de Belgen en eenmaal wonnen de Fransen. Tweemaal werd het een gelijkspel.

Huidige vorm België

De laatste matches van België waren de WK kwalificatieduels. De drie matches nadat de Rode Duivels de EK kwartfinale verloren van Italië (1-2), werden alle drie gewonnen. Voorbije maand werd op verplaatsing Estland verslagen 2-5, thuis moest Tsjechië 3-0 eraan geloven en op bezoek bij Wit-Rusland werd met 0-1 gewonnen door de troepen van bondscoach Martinez.

Huidige vorm Frankrijk

Frankrijk werd op het EK uitgeschakeld door Zwitserland al in de achtste finales met 3-4 na strafschoppen. De Fransen waren behoorlijk uit hun doen en wonnen de twee daarop volgende WK kwalificaties matches ook niet. Tegen Bosnië Herzegovina werd het een gelijkspel in Straatburg (1-1). De match op verplaatsing bij Oekraïne werd 1-1. De laatste match werd wel gewonnen met 2-0 van Finland.

Prognose

En dan de prognose voor België – Frankrijk. Onze wedtip is een zege van België: 1-0. Wat is uw voorspelling voor deze topmatch?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij deze UEFA Nations League match tegen de Fransen.

Quoteringen België – Frankrijk

De hoogste quotering van deze halve finale wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Turijn. De bookmakers keren x 3.10 keer het speelbedrag aan u uit als het een gelijkspel is binnen de reguliere speeltijd.

Winst van de Belgen levert u x 2.95 keer het speelbedrag op. Die pre-odd staat in het 1X2 spelsysteem iets hoger ingeschaald dan bij een zege van de Fransen. Wint Frankrijk? Dan wordt u x 2.36 keer het speelbedrag beloond door de bookies.

De halve finale van de UEFA Europa League België – Frankrijk wordt gespeeld op donderdag 7 oktober om 20:45 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Winnen de Belgen en gaan zij door naar de eindstrijd? Laat uw voorspelling achter bij de legale Belgische bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN